• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarına birşeyler uygulayıpta gürleştiren varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
arkadaşım bende araştırıyorum ama kalıcı ve gerçek bir saç gürleştirici birşey yok ne yazıkki..bu irsi bir durum...saç bakım kürleri vss...geçici olarak parlaklık yada canlılık sağlar fakat saçları gürleştirmez kısaca sende olmayanı sana vermez!!
bende düşünüyorum benimde saçlarım kıvırcık ve ön tarafları çok kısa hiç uzamıyor ve saçlarım çok seyrek..şimdi saç ektirme ile ilgili düşüncelerim çoğaldı...o kadar az ve cansızki saçlarımı uzatıp açıpta gezmeye hasretim..şimdiki halime binşükür hiç saçı olmayanlar var tabiki...fakat eğer saç ektirme ile problemim çözülecekse en yakın zamanda bunu düşünüyorum..

Kizlar benim saclarim da son ara sönükler, yazilari okurken biseyi sormak isterim:Benim alnim cok acik, o kadar ki saclarimi tamamen toplayamiyorum kahkül birakmadan. ön kisimlarda incecik teller var ya, oralari azar azar "tras etsem" sac cikar mi acaba ? ufacik bi yere dokundum bile, kaslarimi almaya bazen üseniyorum onun icin bir özel jiletim var, onu degdirdim, henüzyok birsey ama bu sekilde saclarimin cikmasini saglar miyim sizce ?

bende sizler gibi birçk ürün denedim.en son zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım ve saçlarımın dökülmesi durdu.en önemliside hamilelik doğum derken yememe içmeme daha çok önem verdim ve sağlıklı beslenmekte saçlaarımı çok değiştirdi.aşırı gürleşti diyemem ama iyiye gittiğini kesin.bu arada ayda 1 saçlarımı boyarken şimdi daha az aralıklarla boyuyorum ve benim için en önelilerinde diğeri sigarayı bıraktım.hepsinin faydasını gördüm.

beslenmeme dikkat ettim derken ne tür ürünler ağırlıklı beslendin cnm

Benim eskiden saclarım seyrek degildi ama 6-7 senedir böyle birden dökülmeye basladı orta okuldayken demir eksikligi ve b12 eksikligi varms 3 yıl önce ögrendim haplar kilo aldırır diye kullanamıyorum acaba kullansam saclarım eskisi gibi olabilir mi?? Saclarım hırsi degil sonradan böyle oldu yani bir fikri olan var mı??

arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili ****************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın..

hangi ilaci kullandin ve fiyati ne kadar onuda söylermisin ?

Back