• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarına birşeyler uygulayıpta gürleştiren varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
bende gözdey_85 arkadaşımızın dediğine katılmak istiyorum okdar bakım yağı sür sonra 4 defa şampuanlamak saçı yormazmı allah aşkına bakımın ne anlamı kaldı bende daxsuperguro yu kullanıyorum ilkez kullanımda saçımı iki defa şampuanladım biraz saçımda yağ kalmıştı ama böyle olması iyi oldu saçım nemli hemde tülerikliği ve kabartıyı engellemişti bu yaşıma geldim saçım bu kadar nemli olsun bu gün yine uygulucam fazla şampuandan kaçınıyorum biraz saçımın yağlanması için bide uyguladığım bakımın etkisinin yok olmaması için saçımı az şampuanlayarak yormuyorum bilmiyorum benim saçım çok yıpranık o yüzden fazla şampuanlamak bana hayyata yaramaz ne kadar bakım yaparsam yapayım fAZLA ŞAMPUANA İYİ DEĞİL benim için:teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar meraba bdne geçn katara bayabi yağ adı söledm(susam-hin-talı dabem-çemtabentn ...)aktarda bana hepsinn bir karışım olarak yapılmş özel karışımı önerdi.kendisnn de kullandğını söledii.bnm saçlarımm çok ama çok gçsüz ve çok az..yane direk kırık oluooo ve bndan doalı hiç bi zman uzatamıorum:(:(:( inş.işe yarar yada sizin aban öneribeleciğinz bişiler war mı??LÜTFEN YARDIM EDİNN!!

bırı sac cıkaran bıse bulsa dunyanın en zengın adamı olur arkadaslar formulunu zaten vermes ama bıll gatesten bıle zengın olur
sac cıkaran bıse yok ama
ssac boyası saca cok zararlı
dogal sabunlar ıyı
ben organıkum kullanıyorum suan fena degıl hemende yaglanmıyor 2- gun gıdıyor 3. yaglanıyor cok yaglı benımkıler bıde kasınıyor nedense
prıorın aldım o ıyı ama suan alamıyorum gebelık ıhtımalınden dolayı
ama ölen saç bıdaha cıkmaz dıyorlar bır kısım bılım camıasıda 3 sene ıcınde canlandıramassanız ölür ve bırdaha gelmes dıyorlar

mrh ben daha yeni oldum bu siteye umarım rahatsız etmiorumdur zeytin yağı ile pak mayayı karıştırıp saç diplerine sürün haftada bir gerçekten gürleştirio

Arkadaşlar Siz doğru beslenmiyorsanız hücrelerin ihtiyacı olan protein ve mineralleri almıyorsanız, parlak gösteren şampuanlar veya saç bakım ürünleri kullanmanız yeterli olmayacaktır. Bunun artık bilincinde olalım lütfen. Pahalı ürünler almak ve uğraş verici maskeleri hazırlamak yerine C vitamini takviyesi,folik asit,çinko vs tüketmek hem basit hem de en doğru yöntem..

ben mesela şuan da medobiotin kullanıyorum 4.günüm saçlarıma iyi gelecek inanıyorum yorumları hep güzel kullananların hepsi memnun kalmış eğer güzel sonuç alırsam sizlere söylücem arkadaşlar.

Ben de saç konusunda dertli olanlardanım. durumumu şöyle izah edeyim. arkadaşlar sanırım çoğu sorunuzun cevabı bende...
Benim saçlarım doğuştan itibaren çok az, gerçekten çok az. bu durumu çok kafaya taktım yıllarca hem de çok.. Annem ve benim saçlarım üzeride denemediğimiz kalmadı. Küçük yaştan itibaren serumar, tüpler şampuanlar...
Bitkisel yağlar kullandım, bioxcin kullandım, adını unuttuğum serumlar kullandım, biotin tablet, bi saç tableti daha kullandım. Ve hala bıkmıyorum şu anda bitki derman kullanıyorum.
Bu arada dermatoloğa da gittim 2 defa. her delikten saç çıkmış ama çok ince teli dedi. bi sorun bulamadı kan değerlerimde normal. Yani bazı durumlarda olmayınca olmuyor.
Önemli olan elinizdekini kaybetmemek. Bi ara yeniden çok dökülmeye ve seyrekleşmeye başladığını hissetim, bitki derman setine bşladım, mucize derecesinde bir etki olmadı ama döklme azaldı biraz daha kurtardım sanırım.
Bu süreçler içinde gelişme kaydetmedim mi etttim ama az tabi. Şunu söyleyebilirim. Bitkisel yağları kullanın bir sene kullanıyorsanız biraz ara verin, ve saçlarınızı dert etmeyin...

arkadaşlar benim sacım 4 yıldır dökülüyordu..yoğun bir kepek ve kaşıntı cansızlık vardı.piyasada kullanmadığım ürün kalmadı hiçbir faydasını görmedim kesildi derken gene dökülüyordu. eczaneye bitkisel bir şampuan almaya gittim orda tesadüfen bir kişiyle tanıştım o da aynı sorunu yaşadığını ve bir yıldır bu sorunda kurtulduğunu söledi. bana bir sacuzmanı tavsiye etti. sachekimine maille sorunumu yazdım bana bitkisel bir karışım ve eczanelerde kolaylıkla bulabiliceğim bir ilac tavsiye etti onu yaklaşık 7 ay kullandım mükemmel bir sonuç verdi . dökülmem kesildi kaşıntı kepek tamamen durdu saclarım inanılmaz derecede hacim kazandı ve dolgunlaştı.çokkişiye ben de tavsiye ettim kullanan kim varsa yararını gördü.boşuna o kadar ürüne para vermeyin hiç bir faydası olmuyor.. sadece cebinizde çok para çıkıyor.. hekiminmaili ****************** bu adrese sacınızla ilgili sorunu a dan z ye kadar yazın size çok yardımcı olacak ve sacınız konusunda size öneride bulunacak size şiddetle tavsiye ediyorum..sonuçları gördükce inşalah sizde burda paylaşırsınız herkes faydalansın..

sarımsak yağını bende öneririm.Yok kokucak diyorsan badem yağıda alabilirsin aktarlarda satılır.Badem yağı hem uzatır hem güçlendirir saçı hemde gürleştirir.Tavsiye ederim.

Aynı yazıyı farklı topiklerde görünce benim düştüğüm kötü zanna siz de düşmeyin diye baştan şunu söyleyeyim. Hiçbir firma ile alakası olmayan gariban ama gururlu bir ev hanımıyımkaydirigubbakcemile3

Ben öyle çok çok yöntem denemedim. Çünkü ilk aldığım ve kullandığım şey bioxcin idi. Ve cidden çok büyük faydasını gördüm. Hatta saç çıkardı(Daha doğrusu saç diplerinde öyle gözle bile zor görünen sarı sarı tüylerimi saç haline getirdi). Beni görenler bana saçını mı boyattın diye sorup duruyorlardı çünkü güreleşen saçlarımın tek açıklaması bu olabilirdi. Hatta bir ara ben de şüpheye düşmüşptüm acaba hakkaten sadece saçımı mı boyadı diye. bir kürden sonra iki yıl gb bir ara verdim ve gördüm ki saçlarımdaki boya değildi. yeni çıkanlar koyu koyu çıkıyorlardı.bayanssulusmile

Her ne ise lafı uzatmayayım. Ben eşime de iki bana da iki kutu olmak üzere 4 kutu Bioxcin aldım ve faydasını cidden çok gördüm(hatta kaşımda bile zemuszemuskaydirigubbakcemile3)

Bu konu başlığını araştırıyorum çünkü daha ucuz bir yöntem var mı benim haberim olmayan diye bakıyorum. Ama memnun muyum Bioxcinden memnunum.

E bu kadar tanıtımından sonra bana Bioxcin yetkililerinin ulaşıp para teklif etmesi gerekkaydirigubbakcemile4

Siz de kullanınca inş dua edersiniz. Tabi masraflı da olsa...olumunekankayizsmile :teselli:

benim saçlarımda dökülme var,zaman zaman da çok artıyor,bir ara hiçbirşey yapmadım ne düzleştirici ne fön ama banamısın demiyo yine aynı..bunlarla hiç alakası yok yani..bence bakımdan geçiyo biraz da..üşengeç biri olduğum için saçıma doğru bakımı yapmıyorum.elimde badem yağı,hint yağı,evigen,bemix ampuller var bakım için aldım sadece bir kez kullandım.doktor ufak şişede bir ilaç vermişti,bioxin gibi kullanıyorsun ama dökülmeyi durdurmadı 2. bi kutuyu almadım bende.yıkarken ve tararken de çok dökülüyor.yarın bir saç bakımı yapayım bakalım sonuç ne olacak.ahh bu azalan saçlarımm

ben her hafta yada iki hafada bir düzenli olarak bepanthene ve evigen ampulleri karıştırıp saçınıza masaj yaparak uygulamanızı tavsiye ediyorum. Mümkünse geceden sürün, sabaha kadar kalsın.
En azından 1 sene devam edin, faydasını göreceksiniz... 6 ay- 1 sene süresinde dipten çıkan saçlarınızı farkedeceksiniz...
Ve bu bakımı alışkanlık haline getirmenizi öneriyorum. Saçlarınız eski haline dönüncede en azından ayda 1 kere yapın...
Pişman olmayacaksınız...

benim inanılmaz derecede saç dökülmem vardı 1 aydır çörek otu yağıyla düzenli bakım yapıorum dökülmem fark edilir derecede azaldı ve saçlarım çok şükür gürleşti ve çok parlak ve canlı duruyor..deneyebilirsiniz beyazlarada çok faydalı..birde içerden tedavi olarak mutlaka çörek otu tüketin hergün çiğneyerek yutarsanız inanılmaz faydası var..ben böyle çare buldum saçlarıma kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende sizler gibi birçk ürün denedim.en son zeytinyağlı sabun kullanmaya başladım ve saçlarımın dökülmesi durdu.en önemliside hamilelik doğum derken yememe içmeme daha çok önem verdim ve sağlıklı beslenmekte saçlaarımı çok değiştirdi.aşırı gürleşti diyemem ama iyiye gittiğini kesin.bu arada ayda 1 saçlarımı boyarken şimdi daha az aralıklarla boyuyorum ve benim için en önelilerinde diğeri sigarayı bıraktım.hepsinin faydasını gördüm.

Back