Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarına birşeyler uygulayıpta gürleştiren varmı

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kızlar şimdi size sihirli bir formül vericem..
bununla 3 ayda ciddi ciddi saç çıktı bende. çok dökülmüştü zaten yapısı da seyrekti ama bu baya dolgunlaştırdı. kesinlikle yapın bence..
evet gelelim tarifinine.......

bir adet bitkisel şampuanın içine (ben bioxin kullandım) ampul olarak 2 bemiks,2 bepanten ve 1 dekort koyun. çalkalayın. her yıkamada bunu kullanın.

umarım siz de faydasını görürsünüz....

merhaba arkadaslar benım saclarım cok sık ve gur ama kısa:1closedeyes: bende hemen uzaması ıcın once yagları denıyom arada bır.sonra camterebentıne devam ettım halaada devam sampuan ıcınde. yanlız ıssırgan otunun suyunu dusdan sonra son su olarak dokup cıkdım tekrar durulamadım . kepege ıyı geldıgını duydugm ıcın denedım bunu. amaa
saclarımda bayagı bı degısıklık oldu ıyıcene sıkılasdımı nee tokluk hıssı gıbı derler ya ole bısey oldu. denemenızı tavsıye ederımyerimseniben

Peki canım bu saçları yıkamadan sonra yağlandırmıyormu yani tam temizleniyormu??

Ben de yaptım bunu geçen hafta,ben eczaneden berko zinco şampuan aldım tamamen bitkisel ve saç uzatma özelliği var içine bemiks,bepanten,evingen ve rodoxon koydum..

saçımı yağlandırmadı,özellikle yıkarken diblerine masaj yaparak yıkıyorum ve son şampuanı beş dakika kadar masaj yaparak bekletiyorum saçımda,saçın canlanması için masaj yapmak şart diyorlar,kullanmaya başlayalı bir hafta oldu ve şu an iyiye gidiyor gibi geliyor :teytey:

ama tabi bunları düzenli ve uzun zaman kullanmak lazım. a.s

arkadaşlar öncelikle beslenmenize dikkat etmelisiniz. ben yaptığım bakımı yazıyım. zeytinyağı, ceviz yağı, tatlı badem yağı, hint yağı, susam yağı ve çam terebenti esansını eşit miktarda karıştırıp haftada 2 kez saç diplerime sürüp 4 saat kadar beklettim. olumlu sonuç aldım. şimdi bide defne sabununa başladım. herşey yolunda bakalım. sarımsak ile ilgilide bir arkadaşım 1 diş sarımsağı üçe bölüp hergün yutardı. saçı için. ve saçlarıda gürdü. hadi iyi bakımlar.

kaç saat saçta durması lazım eticinn bir de sarımsak yağı zaten acayip faydalı bepanthenlerde iyi ,badem yağı olmasa olur mu zorunlu mu ?bu tarif bence en işe yarayan olur saol cnm

arkadaşlar az önce netten araştırdım saçın gürleşmesinde ,uzamasında ,saç tellerinin kalınlaşmasında,beslenmesinde biotin içerikli ilaçlar var en yaygını slogar markanın biotin ilacı saç kıran hastalığınada iyi geliyo ve,saç dökülmelerininde durdurulduğunu (gerçi her kişide aynı sonuç edermi onu bilemem). saçları içten beslemek için bi tedavi ve tınak bakımındada bu hap ve bu hapların benzerileri kullanılıyor. ayrıcana biotin:b7 yada h vitamini olarak bilinir yumurta,süt,peynir,lahana,balık,patates,ve tahıl ürünlerinde tüketerek temin edebiliriz arkadaşlar kullananlar olumlu sonuç alıyorlar ve ara ara kullanılan hapmış gözle görülür ve elle tutulur sonuçlar alanlarda var. bu bilgiyide sizlerle paylaşmak istedim

Benim de saçlarım çok ince telli neredeyse tüy gibi oyüzden çok sönük ve az görünüyor.(( Ne yapmak lazım ben de merak ediyorum arkadaşlar??

arkadaşlar medabiotin die bi hap var biotin hap saç için güçlendirmek kalınlaştırmada dökülmeleride önlüyo kullananlar olmuş şonuçlar olumlu varya saçıma harcadığım parayı hiç birşeye harcamıyorum ne kıyafet nede eve nede süse püse bi saç sevdası aldı başını gidio vallah anneme laf yetiştiremiyorum çenem yoruldu bea saçlarımda şaçlarım

Kızlar şimdi saç gürleştirmede öğrendiğim 3 iyi ve faydalı yöntem var.Birincisi sığır iliği ile ilgili olan tarif ,İkincisi bepanthen evigen badem yağı ile ilgili olan tarif üçüncüsüde ısırgan otu ile ilgili olan..Ben şimdi hangisini denemeliyim bilmiyorum bugün malzemeleri alıcam ama hangisini yapıcama karar veremedim .Sizce hangisi???

medabiotin........bu hapı kullanmakta korkuyorum saç haricindeki diğer bölgelerdeki kıllarımızıda güçlendirir diye..öyle bi etkisi olcak diyolar normal olarak =(

ben denedigim ve fayda gordugum seyi anlatayim.yararli gelir mi bilmem.ben maske hazirladim.sac ustamin dediyini etdim fayda gorudm hem de nasil gordum.FARMASI sac canlandirici yogun sac bakim kremi 500 ml aldim bir tane.haftada 2-3 kere ede bilirsiniz.sacinizin uzunluguna bagli olarak 1 ve ya 2 corba kasigi bu kremden + e vitamini 2 ml+ a vitamini 2ml + b vitamini 2ml gibi vitaminler aldim yaga benzer oluyor bu vitaminler.karisdirdim bir guzel.sacimi yikadim sampuanla.saclarimin suyunu kuruladim havluyla ama zaman gecirmeden maskeyi sacimin dibi ucu he ryerine surdum.2-3 saat naylon posetle sardim bekeldim duruladim bir guzel.4 ay sonunda saclarim dip diri halde gurlesdi canlandi.bu arada sac dipleri sicak olursa maske daha faydali olurmus,o yuzden fazla zaman gecirmeden surun dedim

medabiotini bi yanetkisi yok propektüs bilgilerinde kullanılıyo rahatça herkesin kullanıcağı bi hap bi markanın daha var slogarın ama en olumlu sonuç medabiotin olanın

Son düzenleyen: Moderatör:
en iyi yeşil sabun Hatay'a ait olandır. İçinde defne de var. Burda harlı sabun olarak bilinir. Bende kısa bir süredir saçımı bu sabunla yıkıyor, en son Bioxcin şampuan yapıyorum. Hangi kremi kullanıyorsunuz? Saçlarım 6 ay kadar önce boyadan yanmıştı. İğneli karışımı yaptım, çok iyi geldi. Kuaför saçlarımda yeni saçlar çıktığını söyledi.
Saç kremi olarak ne kullanıyorsunuz?

kızlar şu bepanten ve evigen li formülü bende ugulayacağım bakıyorumda çoğu bundan memnun kalmış deneyelim bari.
ama ben şampuana koymayı değilde karışım yapıp saç diplerine sürmeyi düşünüyorum.yerimseniben

evet hanımsultan maske olarak yapmak daha iyiymiş şampuana katmayalım bence bu tür iğneler daha etkili yağlardan direk vitamin olarak nüfus ediyor

evet hanımsultan maske olarak yapmak daha iyiymiş şampuana katmayalım bence bu tür iğneler daha etkili yağlardan direk vitamin olarak nüfus ediyor

iğneleri badem yağı ile karıştırıp saçınıza sürerseniz çok daha etkili oluyor. Ben kafamda 1saat beklettim ve faydasını gördüm.
Bu arada kullandığınız kremin adını söyleyebilir misiniz? Bir çok krem kullandım ama pek memnun kalamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…