Saç Uzatma Yöntemleri Saçların Cabuk Uzaması için Sarımsak Kullanin

kizlar ben sampuana rendeledim ama bir yikamalik yaptim ben aksam sofrayi toplayip sampuanla yikiyim dedim kokusu cogaldi beklerken ve rengi degisiyo yesilli morlu oluyo tabi o dememem ilk ve son oldu ama faydali diye duydum saca yani bütün sisede haftalarca durdugunu düsünürsek kokudan bayilir insan

bende bi sitede okuyup yaptım bu sarımsağı ama 1hafta falan kullandım sonra ramazanda midem bulanır oruçlu oruçlu diye bıraktım ama saçlarım uzadı ya baya bi şimdi tekrar başlıcam bide ısırgan şampuanı aldım önce sarımsaklı sonra ısırgan bide ben ısırganı çay gibi demlemeye başladım hem saç çin hemde göğüsler için yapıyorum bakalım yazıcam sonuçları bikaç hafta geçsin şimdi kahkulüm burnumda ordan ölçüp yazarım :)

katran'cım saçların uzarsa ısırgan otu sayesinde uzar.sarımsak yutmakla ilgisi oldugunu düşünmüyorum (sarımsagı sürmek de faydalıdır saç için ) .şayet sarımsagı yutmanın bi açıklaması ve mantığı yok çünkü yesek de aynı kapıya çıkar.ha miğde öğütüyo ha dişlerin faydalı olan mineralleri vücut alıyo zaten ...

Son düzenleme:
bende bu akşamdan itibaren yapmaya başladım inşallah saçlarım dahada uzar ya çok kısa değiller ama ben çok uzun istiyorum :))

ben yutmadım cnm şampuanıma koydum 5diş ezip ısırgana şimdi başladım 2gün oldu sarımsaktan diye düşünüyorum ben çünkü uzattı benimki ensemin altındaydı şimdi sütyenin oralarda ki benim saçım hayata uzamaz ama 1hafta kullanıp bırakmıştım şimdi tekrar başladım bakalım ne olucak ayriyetten ısırganda var şimdi belime kadar istiyorum :)))

Son düzenleme:
kizlar sarimsakli maskeyi yada sampuani nasil uyguluyosunuz ne kadar bekleniyo ve uzamaya etkisi cokmu

cnm 5diş sarımsağı alıyosun havanda iyice dövüyosun kullandığın şampuanın içine koyuyosun her gün yada ne kadar sıklıkta kullanıyosan 2kere köpürtüyosun yedire yedire 2günde etkisini görürsün kaydirigubbakcemile2

canim uzamaya baya etkisi oluyomu sen denedinmi sengözlerimebaksanab

ben sarmsaklı şampuanı denedim dün we çok döküldü saçlarım neden acaba sizde oldu mu böyle(((

bildiğim kadarıyla bu :smiley-cool:tür uygulamalar sağlıksız saçları döküp yerine yenilerinin çıkmasını sağlıyo ama yanlış bilgi vermiyim bende 1-2 dökülme oldu ama şimdi yok

kizlar ben yarimm sise sampuana 5dis sarimsak kattim dün ilk defa yikadim iki kez sarimsakli sampuanla cok yumusak oldu ben zaten turplu suyu kullaniyodum cok memnundum yumusacik oluyodu ve uzuyodu kis geliyo diye biraktim artik devamli yapmam hasta olurum diye sarimsakli sampuan iyi yumusacik ve sekil aliyor saclarim gelismeleri yazarim artik

iki kez yikadim daha pek farketmedim sonucta sac uzatmak emek istiyo bir haftaya belki belli olur ama cok bakimli ve güzel duruyo sacllarim ben kokuya bile aldirmiyom bir hafta sonunda bakalim gelisme olcakmi

ya arkadaşlar bişi aklıma geldi ben 3 gecedir sarımsak yutuorum,sarımsak kıl üzreindeki etkisi tartışılmaz bi gerçek, sarımsağı içten yutursak tüm heryerimizdeki kılları beslemes mi? SAÇIMIZI UZATACAZ DERKEN BAŞKA YERLERDEKİ KILLARI ÇIKARIP UZATMAYALIM kaş yaparken göz çıkarmayalım yani mantıklı mı yani sizce benim bu fikrim siz ne düşünüosunuz ?sarımsağı istediğimiz yere sürmek daha mantıklı gelio bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…