- Konu Sahibi BenRanaGul
bunu önce arkadaşım denedi onunda saçları döküldü benim gibia.s çok yararlı birşeymiş kudret narı gibi birşey eskilerin yaptığı ilaç sanırım!...:sm_confused:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sarmısak saçlara çok iyi geliyor hem saçları uzatıyor hemde sıklaştırıyor denemenizi tavsiye ederim
yağıda faydalı oluyormu gerçekten saç çıkarmada? birde kaç saat ve kaç gün yaptın acaba haftada?
canım bu yöntemi 2 haftadan beri deniyorum her gece yatmadan önce 1 diş sarımsak yutuyorum suyla berbaer farkettim saç tellerim kalınlaştı hafiften uzadı çünkü saçım kısaydı böyle giderse baya uzayacak sağol canım bende işe yaradı bu yöntem
Yaklaşık 10 dakika önce 1 diş sarımsağı 1 bardak suyla afiyetle yuttum. Henüz birşey söylemek için çok erken ama koku yok şimdilik. ya da ben farketmiyorum. En çok merak ettiğim şey ise midemi yakıp yakmayacağı. yarın onu da yazarım size kızlar.
ya ben kendimden korkmaya başladım. yakında biri "kendini camdan aşağıya at, saçların daha çabuk uzar ve dökülmez" diyecek ve ben de yapacağım diye korkuyorum.tatlicadiarzu her söyleneni deniyorum, Allah akıl fikir versin bana ne diyeyim kafamçokkarıştı
slm kızlar..yağını kendinin sürüldüğünü filen duymuştumda yutulduunu hiç duymamıştım.turplu suya başladım,yaz gelio bu hafta pazarda bakındım siyah turp göremedimbaşladıımla kalmış olcam sanırım) yağlara başladım,saçım çok uzun olmamasına rağmen 3yada4 kullanımda bitio yağlarımda,para yetiştiremiorum
bu sarımsak aklıma çok pis yattı:jeyyar: ama paylaşımları okuyunca aklım karıştı..sabahmı akşammı yutaım?????
ayrıca ben ewliyimmm,koku felan olmaz dimi kocayı evden kaçırmayalım durduk yerde
son bişiy:bu turp suyunu uygulayan arkadaşlar,sizde saçınızda beklerken bi ağırlık hafiften bi baş ağrısı çöküomu başınıza merakediorum,her yapışımda başımda bi ağırlık bi ağrı oluşuo.... cevaplar için şimdiden tşkler.hepinizi öptüm...