• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçların Cabuk Uzaması için Sarımsak Kullanin

bunu önce arkadaşım denedi onunda saçları döküldü benim gibia.s çok yararlı birşeymiş kudret narı gibi birşey eskilerin yaptığı ilaç sanırım!...:sm_confused:

canım bu yöntemi 2 haftadan beri deniyorum her gece yatmadan önce 1 diş sarımsak yutuyorum suyla berbaer farkettim saç tellerim kalınlaştı hafiften uzadı çünkü saçım kısaydı böyle giderse baya uzayacak sağol canım bende işe yaradı bu yöntem

arkadaşlar ben aslında buraya turplu su için üye olmuştum ama konular o kadar çok dikkatimi çektiki nerdeyse bütün boş zamanlarımı forumda yazan konuları okuyarak geçiriyorum. ben kendim için turplu suyu uyguluyorum fakat annemin saçları çok seyrek. eskiden beri sarımsağın ii geldiğini duymuştum, 1 hafta önce aldım annemi karşıma ve sarımsakla zeytinyağı karışımını uyguladım. ve gerçekten etkisini gördük.1 haftadır 2 günde 1 uyguluyorum anneme. ilk önce 1 sarımsağı ikiye kesip saç diplerine iicene sürüyorum sonra ezilmiş sarımsak ve zeytinyağı karışımını iicene saçlarına yedirip streç filmle sarıyorum.üzerine birde havlu sarıyoruz.2 saat öle bekliyo sonra yıkıyo son durula suyu olarakda sirkeli su döküyoruz saçlarına. ve koku fln olmuyo. bütün yazılanları okudum sirkeli sudan bahsedilmemiş.bence sirkeli su sarımsağın kokusunu alıyo hemde saçlara parlaklık veriyo sizlede paylaşmak istedim :)

bende şeyi duymuştum, 40 gün aç karna sabahları bir diş sarımsağı yutmak saçtaki beyazları döküp, yerine siyah saç çıkarıyormuş. ama deneyemedim. burda da akşamları yutun yazıyıor, ilginç CADIARZU . zaten tansiyon ve kolestrol üzerindeki etkilerini birde doğal antibiyotik olduğunu bilmeyen yoktur sanırım. Denemeli aslında kaydirigubbakcemile5

sarımsak öyle keskin bişey ki olan bitleri de öldürür, ama sen üstüne alınma :roflol:

yağıda faydalı oluyormu gerçekten saç çıkarmada? birde kaç saat ve kaç gün yaptın acaba haftada?

valla cnm bende yağının faydsı oldu küçük küçük saçlr çıktı :D ben banyo yapmdan 1 saat kadar önce sürüp bekletip yıkıordum cnm
yerimseniben

canım bu yöntemi 2 haftadan beri deniyorum her gece yatmadan önce 1 diş sarımsak yutuyorum suyla berbaer farkettim saç tellerim kalınlaştı hafiften uzadı çünkü saçım kısaydı böyle giderse baya uzayacak sağol canım bende işe yaradı bu yöntem

ARKADASLAR ARKADASLAR COK ÖNEMLI OLDGUNU DUSUNDUGUM BIR BILGIYI PAYLASMAK ISTIYORUM..SARIMSAGI YEDIGIMIZ ZAMAN ETKISINI FAYDASINI GÖSTEREBILMESI ICIN AGIZDA IYICE CIGNENIP BIR SURE BEKLENILMESI GEREKIYOR.CUNKU SARIMSAK BU SEKILDE EMILIYOR HUCRELER TARAFINDAN,DIREK YUTTUGUMUZ YADA AZ CIGNEYP YUTTUGUMUZ ZAMAN MIDEDE HEMEN PARCALANIP DISKI ILE ATILIYOR FAYDASI OLMUYOR.EGER SARIMSAGIN FAYDALARINDAN YARARLANMAK ISTIOSAK YA IICE CIGNEYIP AGIZDA BEKLETMELI YADA TABLET HALINDE ALINMALIII:CüvCüv:

bnde hiç sewmem sarımsağı ya hayatta çiğneyemem çok kötü kokar hmde :S:S yutmk braz daha ii gbydi bnde yutmayı dşünüyordm ama kafam karıştı şimdi boşuna da yutmş olmayalm kafamçokkarıştı

delikafaduldenmirmirmirmir aynı durumdaızzz
Yaklaşık 10 dakika önce 1 diş sarımsağı 1 bardak suyla afiyetle yuttum. Henüz birşey söylemek için çok erken ama koku yok şimdilik. ya da ben farketmiyorum. En çok merak ettiğim şey ise midemi yakıp yakmayacağı. yarın onu da yazarım size kızlar.

ya ben kendimden korkmaya başladım. yakında biri "kendini camdan aşağıya at, saçların daha çabuk uzar ve dökülmez" diyecek ve ben de yapacağım diye korkuyorum.tatlicadiarzu her söyleneni deniyorum, Allah akıl fikir versin bana ne diyeyim kafamçokkarıştı

Bende sarımsağı yutuyorum 15 - 20 gündür inanır mısınız, dün kuaföre gittim saçımı orada yıkattırdım, kuföre sordum yıkarken döküldü mü diye yok dedi, yıkama setine baktım dökülen saç yok, ben kendim taradım saçlarımı sonuç bir tel bile dökülmedi :sm_cool: , fön çektikten sonra fırçayı da inceledim sadece uçlarda geçen sene yaptırdığım röfleler vardı (çok yıpratmıştı saçımı) onlardan bir kaç tel kopmuş, fırçanın üstüne dolaşmış ( ki çok normal ) onun dışında dökülme yok... Süper bişi bu kaydirigubbakcemile2 . Yalnız ben sabahları yutuyorum, benim okuduğum yerde öyle yazıyordu, çok sağlıklı birşey bence :lepi: yutabilen yutsun derim.

slm kızlar..yağını kendinin sürüldüğünü filen duymuştumda yutulduunu hiç duymamıştım.turplu suya başladım,yaz gelio bu hafta pazarda bakındım siyah turp göremedim:(başladıımla kalmış olcam sanırım) yağlara başladım,saçım çok uzun olmamasına rağmen 3yada4 kullanımda bitio yağlarımda,para yetiştiremiorum:(
bu sarımsak aklıma çok pis yattı:jeyyar: ama paylaşımları okuyunca aklım karıştı..sabahmı akşammı yutaım?????
ayrıca ben ewliyimmm,koku felan olmaz dimi kocayı evden kaçırmayalım durduk yerdekaydirigubbakcemile4
son bişiy:bu turp suyunu uygulayan arkadaşlar,sizde saçınızda beklerken bi ağırlık hafiften bi baş ağrısı çöküomu başınıza merakediorum,her yapışımda başımda bi ağırlık bi ağrı oluşuo.... cevaplar için şimdiden tşkler.hepinizi öptüm...

slm kızlar..yağını kendinin sürüldüğünü filen duymuştumda yutulduunu hiç duymamıştım.turplu suya başladım,yaz gelio bu hafta pazarda bakındım siyah turp göremedim:(başladıımla kalmış olcam sanırım) yağlara başladım,saçım çok uzun olmamasına rağmen 3yada4 kullanımda bitio yağlarımda,para yetiştiremiorum:(
bu sarımsak aklıma çok pis yattı:jeyyar: ama paylaşımları okuyunca aklım karıştı..sabahmı akşammı yutaım?????
ayrıca ben ewliyimmm,koku felan olmaz dimi kocayı evden kaçırmayalım durduk yerdekaydirigubbakcemile4
son bişiy:bu turp suyunu uygulayan arkadaşlar,sizde saçınızda beklerken bi ağırlık hafiften bi baş ağrısı çöküomu başınıza merakediorum,her yapışımda başımda bi ağırlık bi ağrı oluşuo.... cevaplar için şimdiden tşkler.hepinizi öptüm...

Bende turplu suyu yapıyorum dün 2.yapışımdı bendede sanki diplerde bi ağırlık bi hassaslık oluyo gibi beklerken..ama yıkadıktan sonra hiç bişey olmuyo ve gerçekten saçlar çok güzel oluyoo ben çok memnunun şahsen..1 yumurtalı bir kerede yumurtasız yaptım..ben haftada 2 den fazla yapmayı düşünmüyorum sonuçta sık aralıklarla bakım yapmak saçı ve saç derisini yorar ve dengesini bozar diye düşünüyorum..haftada 2 yeter..şakkıdı

slm siercim..cevap için tşkler..sende yeni başlamışsınya hani sendemi siyah turp kullanıosun*???? yeni başlamana rağmen nasıl buldun onu sen ? yazda gelio gelin olmak siyah turplar artık:)) ilk defa bende dün yumurtasız yaptım pamuk gibi oldu saçlarım ta bugün akşam yıkadım:)daha öncekilerde yumurta koyuyodum kazık gibi oluodu....
du bakam bide sarımsak yutmaya başlıcam eşim nöbette şuan,kokcakmı denicem bakalım sonuçları yazarım yineeeeeeeeeee........
sevgiler..........

bende dün gece bitane aldım elime soydum,içinden iki tane çıktı biri azcık ince bire biri birazcık daha kalın yuttum gitti ikisinide:)eşim nöbetteydi koku olur die tedirgindim ama bişe olmadı.sabah midem ağrır yada yanma yapar demiştim o da olmadı.yalnız nedense yuttuktan sonra mideme oturdu gibi oldu,zor uyudum yani:))denicem bakalım bir ay,nasıl olcek:)))

sarımsak yutan arkadaşlar nerdesinizzzzzzz hadi gelişmeleri yazın yaa yarı yolda bırakmayın yeni başlayanlarıııııııııı

1o diş sarmısağı ezdim iiicee şampuanımın içine attm yumrta we badem yağınıda çırpıp içine attm:D onla yıkanıorumm 5-10 dakka owalaypp :D sarmısaksz ymrtasz ve yağsızz :D diğer şampuanmla duruluorm bugun 3.günm etkisini gösterıo (:

Back