• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Saçların Cabuk Uzaması için Sarımsak Kullanin

bende perma mağduruyum saçım kedi tüyü gibi ve acayip dökülüyo aralarda açılma falan oldu kızlar permadan lütfen uzak durun bu arada ve ayrıca bu sarımsağı 2 haftadır deniyorum kk baynları çok saolun aceyip değişimler var acayip şekilde uzadığını hissediorum ayrıca açılma olan yerlerde yeni saçlar çıkmaya başladı keşke bi imkanım olsada gösterebilsem işte size canlı özellik ayrıca hiç bişekilde kokmuyo ne terde ne ağızda bide bunu ben daha önce lise yıllarımda sivilceler için deniyodum onda ii geliodu ama ozamanlar saçımda bi problem olmadığı için hiç diikkat etmedim kesin deneyin he bi de mideyede hiçbi zararı yok öptüm bacişlerimmmmkaydirigubbakcemile2

kızlar sarımsak saç uzatmazki saç çıkartır ben hep bildim bileli kaşlar çıksın çıkmayan yerlerde falan diye sürülür annemede sordum uzatmaz çıkartır dedi :S

1o diş sarmısağı ezdim iiicee şampuanımın içine attm yumrta we badem yağınıda çırpıp içine attm:D onla yıkanıorumm 5-10 dakka owalaypp :D sarmısaksz ymrtasz ve yağsızz :D diğer şampuanmla duruluorm bugun 3.günm etkisini gösterıo (:

fotograflarlada bize etkisini gostersende bizde gorsek bu etkiyi =)

kızlar sarımsak saç uzatmazki saç çıkartır ben hep bildim bileli kaşlar çıksın çıkmayan yerlerde falan diye sürülür annemede sordum uzatmaz çıkartır dedi :S

evet saç çıkarmak için kullanılır ama şöyle düşünürsek: sarmısağın içindeki aktif maddeler bilhassa kükürt kökleri besleyerek aktive ediyor ve saç çıkarıyorsa aynı şekilde saçlı kökleri de besler ve uzamayı hızlandırır. yani sarmısak saç ekmiyor, saç derisinde var olan kökleri harekete geçiriyor. bizim aslında turp suyuyla yaptığımız şey de hemen hemen aynı, turpun içerdiği kükürtten istifade ediyoruz.kaydirigubbakcemile2

1o diş sarmısağı ezdim iiicee şampuanımın içine attm yumrta we badem yağınıda çırpıp içine attm:D onla yıkanıorumm 5-10 dakka owalaypp :D sarmısaksz ymrtasz ve yağsızz :D diğer şampuanmla duruluorm bugun 3.günm etkisini gösterıo (:

yaa bozulmazmı o yumurta içinde onun??? kötü bişi gibi geldi bana!sen bu tarifi nereden öğrendin?peki sonuçlar nasıl anlatırmısın?etkisini gösterio demişsin,uzama,kalınlaşma,dökülme.. hangisine etki edio? paylaşırsan sevinirim..

aaaaa bi arkadaş turpun içindeki kükürtten istifade edioz deyince aklıma dankk etti,kızlar bizim burda su çıkan turistik bi yer var,havuzlar var,ama girmek yasakk!!!!!!! u bahsettiğim havuzlar kükürtlü su yer altından çıkıo:)))) gerçi girmek yasak ama bi kova kadar su çekmeyi düşünüorum ilk gidişimde.fısfıslı şişede kullansam o bile uzuncana yeter bana.yazda geldi,her gelen misafiri oraya gezmeye götürüoz her misafir bi kova kükürtlü su demek:)))) yaşadıkkk:))))))))))))))))))))))))) (diorum ama bilgisi olan varmı zarar felan verirmi saça,saç derisine felan????????????? bilgisi olan yardımcı olursa çokk memnuniyet o9lcam bn:))))))) sewgiler....cvpları beklom:)))

cnm saça zarar vermez, hatta kükürtlü sabun var saç derisi ve cilt hastalıklarına iyi gelir. yalnız benim arkadaşım saç dökülmesi için kullanmıştı, çok kurudu saçları. tabi bu sabunun etkisi de olabilir, denemeden bilemeyiz yani.

yumurta sampuana konmaz, bayatlar ve bi zaman sonra pis kokmaya baslar.. olu lesi gibi kokuya dayanamadan sampuani cope atmak zorunda kalirsiniz..

evet canım haklısın kükürtlü sabunu duymutum.kükürtlü suyunda cilt hastalıklarına ii geldiini biliorum eşim bunun için o havuzlara girmişti,egzama var,faydasıda olmuştu ama bi kez girebildiği için arkası gelmedi tedavinin.aklıma çok pis yattı valla,ilk fırsatta gidip alıcam ordan bi bidon kadar.zaten çeşmelerdende kükürtlü su akıomuş almak mesele olmucak yane.denemeye başlarsam yazarım sonrada sonuçları yazarım inş..............ya bide bişi:bu ısırganın yeşil olanı mı kuru olanımı daha etkili olur saçıma fısfıs ypsam bilgileri olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz yaw?????:Saruboceq:

sarımsak cok işe yarıyo saclarda sarımsakları dövüp 5kaşık zeytnyagı 1tane yumurta karıstırıp sacta yarım saat kadar bekletilip uygulandıgında cok faydası oluo hem besliyo düzenli kullanılırsa uzatıyo yumurtada parlatıo :)

şampuanımda sarımsak var ama yutmamız gerektiğini ilk defa burada okuyorum denemeyi düşünmüyorum paylaşım için teşekkürler

Ben de denedim ilk kez sarmısak yutmayı, o kadar da kötü kokmuyormuş.Devam edeceğim.Yararları da zor.Bakalım gelişmeler nasıl olacak?

Bugünden itibaren sarımsağa başlıyorum..
Hem yutarak hemde saça uygulayarak.
Çok umutluyum sarımsaktan bakalım ne olacak hihoyyyt
Sonucu sizlere bildiricem arkadaşlar. Umarım işe yarar.
Paylaşım içinde herkese çooookk tşkkrlerr vereliniortak

Sarımsak Faydaları
Uzmanların tespitlerine göre, sarımsağın insan sağlığı açısından en önemli faydaları şöyle: Ölümlere sebep olan atardamar kireçlenmesine iyi geliyor. Yara ve çıbanları iyileştiriyor. Krampları yok ediyor. Akciğeri, karaciğeri, safra kesesini ve kalbi kuvvetlendiriyor. Bağırsak kurtlarını ve diğer parazitleri öldürüyor. Mide ve bağırsakları dezenfekte ediyor. zararlı bakterileri yok ediyor. ıştahı açıyor. Nezleyi yok ediyor. nefes borusu rahatsızlıklarına, bronşite çok iyi geliyor. Veremlilere sarımsak yemeleri tavsiye ediliyor. Tansiyonu düşürüyor. Ateşi düşürüyor. Bağırsak gazlarını ortadan kaldırıyor. Grip mikrobunu öldürerek vücudu bu hastalığa karşı koruyor. ıdrar yollarında taş oluşumunu engelliyor. Kalp adalelerini güçlendiriyor. Kalbi besleyen kroner damarları genişletiyor. Cinsel gücü arttırıyor. ıdrar söktürüyor. Vücudu sivrisinek ve haşerelerden koruyor. Safra salgısının salınımını arttırıyor. Kabızlığı önlüyor. Saç Dökülmesini yavaşlatıyor. Sesi güzelleştiriyor.-alıntıdır-:ecrin_bebek:

bugunden ıtıbaren bende baslıyorum kızlar kafama suruyordum sımdı bırde yutayım bakalım ınsallah bu kadar cabalarımızın sonucunu hep bırlıkte goruruz.kaydirigubbakcemile2 hep beraber AMıNNN...alkisalkisalkis

Ya bu sarmısaklı şampuanı kullanmıcam 1 kere yaptım kokusu kalıyo saçta baya ya mafoldumben
Ama yutmaya devam kaydirigubbakcemile3

ayy o koku ınsanı asosyal yapıoo 15 20gun cıkmadı sacımdan o koku,kuru ıken bısı yok da ıslanınca terleyınce kafa derısı uff püfür püfürr :))
arkdslarımla bulusmadım hıc bı 10gun evden cıkmadım hatta

Selam kızlar hepiniz hoş geldiniz a.s. Ben de sarımsak sayesinde saç dökülmesini durduran biriyim. Umarım sizlerde de işe yarar. Kaşlarıma kullandım ben fakat bir fayda göremedim. Saçının dökülmesini durdurdum, başıma bir de kaş çıkarma diyor herhalde bana hihih = ))

cnm yutarakmı yoksa sacına sürerekmi durdurdun bide saclarında coqalma oldumu sarımsak sayesinde bende birhaftatır yutuyrm sarımsağıCADIARZUinş fayda eder amin.ins herkezde fayda eder:Saruboceq:

Back