- Konu Sahibi BenRanaGul
bilmiyorum canim ama sarimsakla zeytin yagini karistiranlar varmis ben sampuuanini kullaniyorum süper bisiy
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bakın ne buldumKimyager olarak katkıda bulunayım. Sarımsaktaki kötü kokunun kaynağı kükürtlü bileşikler olup diallil disülfür bunların en başında gelmektedir. Yalnız soğan gibi sarımsakta da ilginç bir olay mevcut: sarımsağı kendi haline bıraktığınızda fazla kokmaz, ancak dokusu zedelendiğinde (örneğin çiğnendiğinde veya bıçakla kesildiğinde) bir uyarı sinyali olarak enzimatik bir tepkime başlamakta ve büyük ihtimalle hava ile tepkimeye girerek diallil disülfit oluşumu sağlanmaktadır.
Sarımsağın kokusunu gidermek için bazı yöntemler mevcut, örneğin bir diş sarımsağı hap gibi yutmayı deneyebilirsiniz.
sarımsak bölündüğü için kokarmış yutarsak kokmaz yani;
ya arkadaşlar bişi aklıma geldi ben 3 gecedir sarımsak yutuorum,sarımsak kıl üzreindeki etkisi tartışılmaz bi gerçek, sarımsağı içten yutursak tüm heryerimizdeki kılları beslemes mi? SAÇIMIZI UZATACAZ DERKEN BAŞKA YERLERDEKİ KILLARI ÇIKARIP UZATMAYALIM kaş yaparken göz çıkarmayalım yani mantıklı mı yani sizce benim bu fikrim siz ne düşünüosunuz ?sarımsağı istediğimiz yere sürmek daha mantıklı gelio bana
Sarimsaki ben , zeytinyagi ile karistirip bi kavanoza koydum...2 defa sacimda uyguladim. O kokusu beni mahvetti :bbo: belki 6 ay belki 1 yil sarimsak kokusunu aldim saclarimda...yoktur böyle berbat birsey.
island yazdiklarini okuyunca sasirdim fisfisfis güzel sayet koku almiyorsan.
Cidden hiç koku yok canım ve yıkarkende kokmadı bana:hulya: Dove'un kokusu çok yoğun belki ondan olabilir. Arkasından normal şampuanla yıkadım ve Dfn garlı kremi kullandım hiç koku yok saçımda. Elma sirkesiyle durularsan son olarak daha garanti olur. Evde kalmamış sirke bu seferlik kullanamadım.
hiim hayret CADIARZU Hatta ben 1-2 ay kadar sonra kuaföre gitmistim, o bile almisti kokusunu... ehh size iyi uygulamalar o zaman a.s