• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçların artik cabuk uzamali yardim edin..

Saçının hızlı uzaması için çamterebentin kullan. Ben saçlarıma bakım yağını kendim hazırlıyorum. Susam yağı, Hint yağı, badem yağı, zeytin yağı hepsini karıştır saçına dipten masaj yaparak yedir yarım saat sonra yıka. Her hafta uygula saçların kendine gelir.

Bende şuan badem yağı var sadece zeytinyağıyla ikisini karistirsam yeterli olurmu ben hemen başlamak istiyorum çünkü bide ben dun sadece badem yağı sürüp uyudum ertesi gün buda sursem yağ dengesiyle oynamış olurmuyum sacimin yoksa bekliyimmi

Mevsimi olsaydı turp suyu saç uzamada iyi birde mayonez düzenli olarak nem bakımı icin dogal yağlar.

Base
Aslında hindistan yagi çok faydaliymis hem yiyip hem suruyomusuz ama gecen sordum 50tlydi alamadım :KK43:
Badem yağıda iyi hem uygun.Bir keresinde kaşlarimla kirpiklerim yanmisti badem yagi surdum cikti.
Vaktiniz az ve uzamasini istiyorsunuz aslinda cok iyi bir onerim var ama sarimsak kullanma derdi var.
Sarimsak ile badem yagi cok iyi.Sarimsaklari ezip bedem yagiyla karistirip sür.etkisi cok iyi

Y
Base

Badem yağıda iyi hem uygun.Bir keresinde kaşlarimla kirpiklerim yanmisti badem yagi surdum cikti.
Vaktiniz az ve uzamasini istiyorsunuz aslinda cok iyi bir onerim var ama sarimsak kullanma derdi var.
Sarimsak ile badem yagi cok iyi.Sarimsaklari ezip bedem yagiyla karistirip sür.etkisi cok iyi

Yaparım tabikide kokusu hic dert değil bi ara yılan yağı sabunu kullanıyorum ayriyetten yılan yagi suruyodum bi gün kuaforde fön cektirdim Allahtan tanidikti kuaför leş gibi koktu :)) ama bakım sonuçta yapcak bisey yok peki kac günde bir yapiyim bide ne kadarda faydasını gorurum

Bende şuan badem yağı var sadece zeytinyağıyla ikisini karistirsam yeterli olurmu ben hemen başlamak istiyorum çünkü bide ben dun sadece badem yağı sürüp uyudum ertesi gün buda sursem yağ dengesiyle oynamış olurmuyum sacimin yoksa bekliyimmi
İkisini de karıştırsan yeter. Çok sık uygulamana gerek yok haftada bir kez uygulasan yeterli olur.

Base

Haftada iki kere yapmaniz yeterli yatmadan once uygulayip masaj yapin bi yarim saat sonra yikayin ardindan hem bakim hemde guzel kokmasi icin dalin nin bebek yagini surebilirsiniz.

Çok önceden de bu siteye üyeydim. .şimdi bu saç uzatma sebebi ile tekrar üye oldum merhaba öncelikle. .
Benim kendi isteğim ile saçlarım 5 yıldır kısa resimlerimi paylaşırım. .son 1 ay önce saçlarımı uzatmaya kararı verdim bazı nedenlerden dolayı. .2 hafta önce bir saç bakımına başladım saçlarım 2 hafta da 3 cm uzadı öncelikle saç uzatmak için
..Bol su içmek gerekiyor buna dikkat ediniz 2 lt olmalı saç su ile besleniyor.
..günlük yiyeceklerimizden yeterli vitamin alamıyoruz bunu için muhakkak dışardan destek almak adına vitamin kullanmamız gerekiyor ben PHARMATON kullanıyorum saça gerekli vitaminini veriyor...
..Aktardan ENTELE otu aldım (kilosu 4 bin TL 10 gr alınacak 40 TL ye mal oluyor )
Bir tencereye 2 bardak (su bardağı ama büyük şu bardağı degil) Su
2 bardak elma sirkesi
1 adet tatlı badem yağı
10 gr entele otu nü kaynatın
İlk koyduğunuz suya bakın o su yarıya gelinceye kadar kaynatın kapatın altını soğusun
Bir süzgeç ile otları süzün onu fıs fıs yapacağınız bir sprey kutuya koyun kalanı cam şişede buzdolabında bekletin
Her gün o suyu saçınıza uygulayın masaj yaparak 2 saat sacinizi sararak bekletin sonra açıp, ayrıyeten tatlı badem yağını sürüp 1 saat yada 2 saat daha bekletin yıkayın. .yikadiginiz şampuan da saç uzamasına etkili olsun
Bu şekilde sanırım bu hızla 3 ayda omuzlarıma iner
Bu ot zehirli bir ottur gözlerinize dikkat edin..eldiven kullanın bu ot için kullandığınız malzemelerin hepsini yıkayıp poşete koyun başka bir şeyde kullanmayin

en güzel çözüm hindistan cevizi yağı. Benim kremle bile tarak girmeyen saçlarım şimdi kremsiz parmaklarımın arasında akıp gidiyo resmen. :) kırıklara yıpranmış saçlarıma çok iyi geldi. bu arada haftada 2-3 kere uyguluyorum ve sadece 15 gündür kullanıyorm :)

merhaba kızlar benim de saç uzama ile ilgili problemlerim vardı ve acayip bir şekilde saçlarım dökülüyordu instagramda gezinirken vusla kara sarımsak seti al diye bir sayfayı buldum kara sarımsak özlü ve şampuandan oluşan bir setmiş ilk defa duydum kara sarımsağı,sarımsağın faydalarını herkesin bildiği üzre bende biliyordum fakat bu kara sarımsak bildiğimiz sarımsaktan çok çok daha faydalıymış,bende sarımsağın faydalı olduğundan yola çıkarak bu ürünü denemeye karar verdim ve almaya karar verdim ve aldım 3 aydır kullanıyorum ürünü saçlarımdaki dökülme son buldu ve gerçekten saçlarım gözle görülür bir uzunluk sağladı kesinlikle bu ürünü denemelisiniz kızlar inanın pişman olmuyacağınız bir ürün 1 aylık kullanım için 3 adet şampuan +3 adet serum ve maske gönderdiler önerilen paket 1 aylık set bu da 179 tl şuanda uygun fiyatları eğer sizlerde bu ürüne ulaşmak istiyorsanız @vuslakarasarımsaksetial instagram sayfasından ulaşabilirsiniz mutlaka girin bi bakın

Back