• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri saçların artik cabuk uzamali yardim edin..

erzey0403

04.03.2014
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2015
72
21
18
30
Kızlar zamanında sacimi çok boyadım dalgalı bi sac yapım var eğer duzlestirmezsem süpürge gibi önceden daha kivircikti simdi sanirsam dengesi bozuldu dalgalı kaldı saçlarim normalde siyah çok kez açtım siyahın beni kara gösterdiğini düşündüm sonra siyaha geri boyadım tekrar actirdim çok oynadım anlicaginiz simdi derdini cekiyorum adam akilli uzatamiyorum iki cm uzatsam 5 cm kiriliyo yağ falan ne olursa olsun bana yardim edin nolur ya :(

Ben ombre yaptırdım ona bile pişman oldum ya keçe gibi oldu güzelim saçım. Bi kere aktar da saç bakımı ve uzaması için yağ karışımı almıştım biraz işime yaramıştı.

Sacını boyatmadan bekleme ımkanın var mu?
Bır sene boyunca dipleri falan nefes alsın
Ecz neler bemıks bepanten vs bışiler ampul olarak verıyor onu badem yagına karıstırıp fırıksıyon yapıosun
Dene derım saçın beslensın

Vallahi en basit yok düzenli yıka aynı şampuanı kullanmaya dikkat et ne ısı ne boya uygulama ve en önemlisi Kafaya Takma. Bak bakalım nasıl uzuyor

Simdi en son bi ay önce boyadım ama bitkisel boya kullandım hem besler demişti aktardaki kiz . dip boyam geliyor ama sacta uzama göremiyorum bide iki ay sonra dugunum var saclarim omzumdan biraz aşağıda bende dalgalı bi sac modeli istiyorum düğünde boyle tam tecrübesi su yağı su kadar kullandım bu kadar yararı oldu diyen bi arkadaşımız yokmu:(

Simdi en son bi ay önce boyadım ama bitkisel boya kullandım hem besler demişti aktardaki kiz . dip boyam geliyor ama sacta uzama göremiyorum bide iki ay sonra dugunum var saclarim omzumdan biraz aşağıda bende dalgalı bi sac modeli istiyorum düğünde boyle tam tecrübesi su yağı su kadar kullandım bu kadar yararı oldu diyen bi arkadaşımız yokmu:KK43:
Canım dip boyası geliyorsa saç uzuyor demektir normal saçta ayda en fazla 2 cm uzar yani düğüne kadar kurtarmaz.Postiş taktır saçına düğünde tüm gelinler yapıyor

Canım dip boyası geliyorsa saç uzuyor demektir normal saçta ayda en fazla 2 cm uzar yani düğüne kadar kurtarmaz.Postiş taktır saçına düğünde tüm gelinler yapıyor

Ama ben hic farketmiyorum hep ayni boydaymis gibi duruyor annemde boya akiyo herhalde dedi oylemidir acaba saclarim galiba küstü o yüzden uzamiyo

Canim benimde saclarim yandi bi ara onlar ne yapsan ölü oluyo toplanmiyor. Yağ vs ugrastikca stres denmi bilmem daha çok dökülüyor..Kafaya takma .. Saç uçların için loreal elseve in mucizevi yağı var 3 senedir kullaniyorum yağlı da durmuyo saçta banyodan sonra onu kullaniyorum..Yumuşacık yapiyo yipranmis yerleri..Sinuzitim olduğu için mecbur sürekli fönle kuruturum onun disinda isisiz saç sekillendirme yapiyorum. Yaz google bi sürü örnek video bulursun..Her taradiğimda da glissin sıvı saç kremleri var fisfisli ondan kullanıyorum kirmadan taramis oluyorum böylelikle .. Her ay mecburi dip boyasida yapsam saclarim yipranmayip çok hızlı uzadi bunlar sayesinde..

Ama ben hic farketmiyorum hep ayni boydaymis gibi duruyor annemde boya akiyo herhalde dedi oylemidir acaba saclarim galiba küstü o yüzden uzamiyo
Bakım şart
Ecz ler dedıgım karışımı yapıo
Onlara sor
Cılt drlarının verdıgı karışım bu
E vıtamını falan verılıo ampullu
Koklerın beslensın

Canim benimde saclarim yandi bi ara onlar ne yapsan ölü oluyo toplanmiyor. Yağ vs ugrastikca stres denmi bilmem daha çok dökülüyor..Kafaya takma .. Saç uçların için loreal elseve in mucizevi yağı var 3 senedir kullaniyorum yağlı da durmuyo saçta banyodan sonra onu kullaniyorum..Yumuşacık yapiyo yipranmis yerleri..Sinuzitim olduğu için mecbur sürekli fönle kuruturum onun disinda isisiz saç sekillendirme yapiyorum. Yaz google bi sürü örnek video bulursun..Her taradiğimda da glissin sıvı saç kremleri var fisfisli ondan kullanıyorum kirmadan taramis oluyorum böylelikle .. Her ay mecburi dip boyasida yapsam saclarim yipranmayip çok hızlı uzadi bunlar sayesinde..

O yağı ben kullandım ama sertlestiriyo sanki bide ben duştan sonra sac kremi kullaniyorum duruluyorum sonra mucizevi yağı suruyodum acaba ondan mi sert sac kremi kullanmamam mi lazim

Simdi en son bi ay önce boyadım ama bitkisel boya kullandım hem besler demişti aktardaki kiz . dip boyam geliyor ama sacta uzama göremiyorum bide iki ay sonra dugunum var saclarim omzumdan biraz aşağıda bende dalgalı bi sac modeli istiyorum düğünde boyle tam tecrübesi su yağı su kadar kullandım bu kadar yararı oldu diyen bi arkadaşımız yokmu:KK43:
Durumun aciliyeti varmış ama merak etme kuaforler halleder postisle filan..Yinede forumda saçla ilgili topikler var orda sinemaki turp vs kürleri yapıyorlar daha hizli uzamasi için o kisma bak istersen:KK54:

Hani ayda 3 cm uzasa tam hesaplarsak 2 buçuk ay var ayda 3 cm 2 ayda 6 cm eder iki buçuk ayda 7 8 cm bana yeterli olur aslında :))

Yemin ediyorum dediğin gibi dusununce bi anda yüzüm guldu demekki uzuyo
Bende saç kremi kullaniyorum uçlarına banyoda, sonra suyunu havluyla alip islakken saçım elimde iyice ovalayip ısıtıp oyle sürüyorum uçlarına sonrada tarayip kurutuyorum..Bazen kuruttuktan sonrada sürdüğüm oluyo tekrar parlak gösterdiği icin ama sert olmuyor bendeo_O

Bende saç kremi kullaniyorum uçlarına banyoda, sonra suyunu havluyla alip islakken saçım elimde iyice ovalayip ısıtıp oyle sürüyorum uçlarına sonrada tarayip kurutuyorum..Bazen kuruttuktan sonrada sürdüğüm oluyo tekrar parlak gösterdiği icin ama sert olmuyor bendeo_O

Hee anladım siz uçlarına suruyosunuz ben tamamına suruyorum üstünde bi fındık büyüklüğü kadar surun diyo benim sürdüğüm iki ceviz eder yani :))

Saçının hızlı uzaması için çamterebentin kullan. Ben saçlarıma bakım yağını kendim hazırlıyorum. Susam yağı, Hint yağı, badem yağı, zeytin yağı hepsini karıştır saçına dipten masaj yaparak yedir yarım saat sonra yıka. Her hafta uygula saçların kendine gelir.

Back