Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar saçlarımla beraber giden özgüvenim :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

glargine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2013
124
33
68
Balıkesir
merhaba kızlar yeni üye olmakla birlikte ilk konumu açıyorum öncelikle en büyük sorunum saçlarım çok seyrek ve cansız bu zamana kadar saçlarımı hep omuz hizam ve yukarısında kullanmışımdır saçlarım cansız olduğu için uzatmaya cesaret edememiştim ta ki son döneme kadar saçlarımı belime kadar uzattım fena durmuyordu aslında ama çok kırık ve aşırı dökülme vardı. doktora gittim alkollü bir karışım verdi tabi içeriğini tam bilmiyorum ama kokudan anladığım kadarıyla bemiks falan var içinde her neyse... kırıklarımla başa çıkamayınca gittim kestirmeye tabi kuaför bütün kırıkların tamamen gitsin derken kesti kesti... sonunda kısacık kaldı saçlarım bir ay sonra tekrar doktora gidicem ama bilen arkadaşlara danışmak istiyorum bu doktorun verdiği kürle beraber başka birşey kullansam zarar verirmiyim ve çabuk uzaması için öneriniz nedir :18::18::18::18::18:

Saçlarının uzun olmasından ziyade sağlıklı olması iyidir. Bakım kürüyle birlikte yine doğal yağlardan oluşan başka kürüde kullanabilirsin ama saçına çok yüklenme derim. Bir ay boyunca doktorun verdiğini kullan hem faydalı mı değil mi daha net gözlemlersin.
Geçmiş olsun inşallah istediğin sağlıklı saçlara kavuşursun

ben şimdi otacının sitesinii girdm baktım argan yağlı şampuanı ve de argan yağlı saç maskesi yeni çıkmış çok hoşuma gittiii acaba ondan mı alsak napsakkk ..... :26:

ben şimdi otacının sitesinii girdm baktım argan yağlı şampuanı ve de argan yağlı saç maskesi yeni çıkmış çok hoşuma gittiii acaba ondan mı alsak napsakkk ..... :26:

sen dedikten sonra baktım saça tırnağa cilde herşeye kullanıyormuşlar şu doktorun verdiği karısımdan sonra denemeyi isterim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…