Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
13 lük çıtır saçların cok hos tatlım benm.onlara ii bak canım sac bi bayanın en güzel süsüdüryerimseniben
angel tatlım sanada 2 renk te yakısmıs ama ben siyahı daha bi begendim sanki

Ta ta ta tammm :roflol:
Yeni saçlarım bayaaaaaa bi gitti saçlarımdan

Son düzenleyen: Moderatör:
demesen anlamzdm valla yerimseniben çok hoş görünüyo

demothy, honeey çok güzel olmuş saçlarınız. İnanılmaz doğal duruyor. Demothy kaç parçalı çıtçıtın? Ben böyle doğal takamıyorum. O kadar oara verdim ama 2 kez kullanabildim

dime öyle pişmanım zaten :gitme:

süper canım ya kızıl ve uzun saça bayılırım hele bir de düzse
kızılın tonu da süpermiş bayıldım gerçekten
üzgünüm ama eski saçın daha güzelmiş demek istiyorum
tabi yüzünü görmeden böyle bir yorum yapmak doğru olmaz ama gerçekten çok sevdim uzun-kızıl-düz saçlarını :)

teşekkür ederim, kökü bende ya yine uzar nasıl olsa :1rolleyes: desem de en az 3 yıl alıcak biliyorum

Son düzenleme:
ulen bi moda çıkarıyolar bob mob, dizilerde filmlerde kısa saç, eva kestirir bilmem ne kestirir, yapmayın böyle şeyler gençlerimiz cahil kanıyolar :mymeka:

cnm ıkı halınde hoşmus ama son halınde bu yılın modasına uymus modern olmus

malice saçlarını rengi harika bayıldımmmm.
kırık olduğu içinmi kestırmiştin sacını zorunluluktan cnm.ama yeni halinde kötü değilki aksine oldukca şık ve modern bı kesım olmus üzülmesene tatlım

Son düzenleme:
uzun olmasına rağmen bakımlı görünüyor canım çok beğendim
ne kadar sürede uzatmıştın bu saçları:)

teşekkür ederim moral verdiğin için :kedi: kırıklığından ziyade çok dökülüyordu saçsız kalıcam diye korktum ama kestirdim yine dökülüyo, yani boşuna gitmiş o kadar saç :1no2:

malice inanki bu halın guzel moral ıcın değil cnm zamanla alışırsın zaten uzadıkcada daha bır benımsersın tatlım .senın uzun saclı halıne bu gidişle youthanasia7 rakip olcak aceler et tatlım:)):)::)

olsun valla ben yandım siz yanmayın, uzun saç kardeşliği hihoyyyt teşkür ederim canım çok mutlu ettin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…