- 21 Kasım 2008
- 190
- 1
-
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #1.461
cnm gercekten sacların süpermıs ama dıp boyası gelmıs sankı yada resımden ole gozukmusde olabılır
cnm ben boyamıorum saçlarımı :) renk açıcı sprey kullanıorum özellikle brz diplerini bırakıorm kaşlarımla uyumlu oluo ve daa doal durduğunu düşünüorm tabi burda kaşlarımı yok ettiğimden anlaşılmıodipten uca açılmasını sewiorm ben daa doal duruo bence tek renk saçı sewmiorm bi de ortalar biraz daa ara bi renk farkettiysen. ztn boyatsam 2 hftada bi dip boya yaptırmak zorunda kalırım çok hızlı uzuo ya brz da işime gelio açıkçası
saç rengi açıcı sprey ilk kez duydum..boyalı röfleli saçlara da uygulanabiliyor mu ?
bu da bnm saçımmm fazla uzun olduğu için btn saçımın gözüktüğü bi resim bulamadım ama idare ediwerin kızlar bunla :) saçlarım dümdüz 1 ay taramasam yıkayıp çıksam bile aynı şekli alıo ilginç bi şekildesaçlarımı çok beğenirler bakalım siz de beğenicek msnz? :)
cnm gerçekten pratik oluo yıka-çık durumu.. ama insan kendinde olmayana özenir ya ben de dolgun saçlara bayılıorum özellikle kıwırcıklara :)keşke benim de böyle düz saçlarım olsa, fön çektirmek zorunda kalmasam :bbo:
cnm gerçekten pratik oluo yıka-çık durumu.. ama insan kendinde olmayana özenir ya ben de dolgun saçlara bayılıorum özellikle kıwırcıklara :)