Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kızlar maşallah cok güzel saçlarınız özellklede gür. cok begendım benim bu aralar sacım coook ama coook dökuluo mevsmseldr diorm ama hep dökuluo bu gür olan hanımlara soruorm sznkı dökulmuo mu?yada bakım mı yapıosunz ne yapıosnz bnde gur olsun istiyorum ama genetikte olablr tabi:KK43:

duygu benim kadar cesuru yok ama :roflol:

buyrun bunlarda benden olsun bakalimm

sag üsttekiler yeni resimler
karamelden kizila boyadim dün aksam

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsi guzel olmuss hilmiyeee cesaretlisin wallaa deniıosun her rengii

benimkiler de bunlar, saçla ilgili resim koymam gerektiğinde bunu koyuyorum hep millet aşina artık :d

Son düzenleyen: Moderatör:
esmergüzeli; tuba büyüküstüne benziyorsun sen sanırım ya :icecream: ten brengin saç tipin saçlarını kullanışın falan aynı asi dizisindeki hali gibisin o resimlerinde.. ee sende avatarına koyduğuna göre fanısın sanırım bu ne demek ?? çok güzel bi kızsın demek a.s.

esmergüzeli; tuba büyüküstüne benziyorsun sen sanırım ya :icecream: ten brengin saç tipin saçlarını kullanışın falan aynı asi dizisindeki hali gibisin o resimlerinde.. ee sende avatarına koyduğuna göre fanısın sanırım bu ne demek ?? çok güzel bi kızsın demek a.s.

Nasılda benzettin yüzümü görmeden :) evet benzetiyolar beni tubiye hatta annemle babam asi derler bana ama ben benzediğimi düşünmüyorum ne bilim :) evet fanıyım çok severim tubayı büyük bi hayranlığım vardır ona...

bu arada teşekkürler matmazel87...

esmergüzeli saclarin dogal haliyle daha güzel duruyo..yani fön yapmana gerek yok aslinda..ayrica güzel bi kiza benziyorsun..yüzünü merak ettim simdi....

benim saclarimda ayni uzunlukta senin sac gibi...

Nasılda benzettin yüzümü görmeden :) evet benzetiyolar beni tubiye hatta annemle babam asi derler bana ama ben benzediğimi düşünmüyorum ne bilim :) evet fanıyım çok severim tubayı büyük bi hayranlığım vardır ona...

bu arada teşekkürler matmazel87...

ben seni görmüştüm esmergüzeli cidden benziyosun tuba büyüküstüne kaydirigubbakcemile3

hayır cnm malasef :KK43: üstünde boyalı saçlara kullanmayın fln yazıo. bende hiç boya yoktu ama hiç kırmadı nerdeyse aynı rengi boyayla yapmaya kalkışsam bu saçlarımdan eser kalmazdı sanırım

canım ben sana doğal saç rengini sormak istiyorum.renk açıcı spreyi ilk kez duydum,bakayım dedim,bulabildiğim papatyalı bir sprey ama açık kumral doğal saça uygulanmalı falan diyor.senin fotonda saç diplerin koyu görünüyor,tabi bu doğal saçının bütününü yansıtmayabilir.bu arada saçlarını ben de beğendim.bu konuda bilgi verirsen sevinirim.

X