• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
onlar daha güsel görünüyorlardıda perma çok yıprattı saçlarımı.uçları çok kırıldı.bi 15 güne falan kısmetse kestircem bakalım.maşayı yeni aldım.ilk kez denedim tek başıma.ara ara böle şekillendireyim diyorum.

ARKDASIM RESIMDEKILERDEN BIRIMISIN GERCEKTEN SEN YANI UYE OLAN KISI SENMISIN RESIMDEKI AY RESMI GORUNCE SASIRDIM :s YADA GALGA GECEN BIRIMISIN :s

Son düzenleyen: Moderatör:
albumumden benim saçlarıma bakabilirsiniz kızlar opuyorumnanaktan

Bunlarda benden
uzundu cok kirilmis ve yipranmisti saclarim cozumu kokten kestirmekte buldum ve 2 ay once kestirdim :1rolleyes:

aayyyyyyyyy çooooooook tatlı olmuşsuuunn...:nazar: nasıl yakışmış kısa saç...yüzüne çok gitmiş canım...ben de tam kısa kestirmeyii düşünürken böyle senin resimlerde ilham verdi bana....güle güle kullan cnm..

Ayyy tesekkur ederim sekerlikler :kedi: begendinizmi gercekten cevremdeki hic kimse begenmedi ama isteyerek kestirdim halada memnunum cok kolay kullanisi yerimseniben

AYSEMAYSE yaaaa ben kısa sacına bayıldımm.. özellikle sondakine.. az cok yüzüne bakınca ilk resimler daha yaslı sanki.. ama son resim tam cıtır.... dişleinde cok güzel.. ve sac rengin tenine acayip yakısmıs

Back