• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
allahım çok kışkırtıyorsun beni 2 senedir kendi saçım boyamak istemiiimmmm

ama kızıl da vandırful ben canımmm

tenine de çok yakışıyor

kızıl senin rengin bitanesimmmm

Son düzenleyen: Moderatör:
aman allahım:1shok:

gözlerime inanamadım murgiz hayatımda gördüğüm en güzel saç yaa fevkaladeee maşalaahhhhhh

canım reklamlardaki gibi saçların yaaa

o reklamlardaki kızların kendi saçı eğildir diye bakmışımdır hep

harkasın rengide gürlüğüde saç tellerinde mükemmel canımmmm

murgiz saclarin mukemmel canim:nazar: rengi,kalinligi,uzunlugu,parlakligi kisaca herseyi..saclarinin rengi nedir be nasil bakim yapiyorsun:uhm: benimkiler hic uzamiyor:1no2:

evet murgizcim ya çok bakımlı saçların var muhteşem walaa keşke benimde böyle saçlarım olsaa:çok üzgünüm:
nasıl bakım yapıyorsun bebegim bu saçlara senŞeniz

ARKADAŞLAR ALINTI YAPMAYALIM OLURMU ŞEKERLERR..BUNLARDA BENıM SAÇLAR FÖN ŞEKıL RENKLER BANA AıTTıRRa.s...KULLANIMI ıÇıN ıZıN ALINMASII GEREKıYORRkaydirigubbakcemile3

murgiz saclarin mukemmel canim:nazar: rengi,kalinligi,uzunlugu,parlakligi kisaca herseyi..saclarinin rengi nedir be nasil bakim yapiyorsun:uhm: benimkiler hic uzamiyor:1no2:

[COLOR="Red"]sağol canım[/COLOR]
ve arzucum ve farketmess size de çok teşekkür ederrim hepinizi tek tek öpüyorum
aslında bakım yapmıyorum
,ben saçımın rengiyle çok oynardım bi sarı bi kızıl derken yandı bile eskiden o zmanda güzeldi ama bu kadar sağlıklı değildi o zaman mecbur bakım yapıyodum bonacure bakım ürünlerini kullandım hair rescue iyiiydi ama mucize değildi gereksiz pahalı almayın derim
derken saçımı kahveye boyadım hamiş kalmaya karar verince hamile kaldım doğurdum bu arada bakım yapmadım emziriyorum diyede rengiyle oynamadım düzenli kestim vede ücretsiz izindeyim diye saçım her hafta fönlenmedi, kahve tonlarında boyadım halada bu renkleri kullanıyorum çünkü çok uzun saçta bence kahve tonları güzel duruyo röfle kızıl güzel olmuyoooo ayyyyy ne kadar uzun yazdım

saç rengim loreal lasting creme gloss sıcak çikoalta 530 gerçeketen hoş

Tü tü maşallah nazar değmesin hepinizin saçı çok güzel kıslarkaydirigubbakcemile3
Bunlarda benim saçlar -tatlicadiarzu-
O yüzde bizzat kendi yüzüm :roflol:

DimmPle saçların çok hoş ve sağlıklı görünüyorlar canım.kaydirigubbakcemile5
upuzun saçların var ne güzel saçlarımı uzatamıyorum artık döküldükleri için.özledim valla uzun saçı :a015:

canım bu saçların ne renk. ben boyamayı düşünüyorum da..

evt işte bunlarda benim saçlarım.. dalgalı gibi olanda saçımı örmüştüm sonra açınca böle oldu:) renkleri farklı boya var. en koyu olan benim kendi saç rengim. kendi saçımda yandan profil düz varya öle yıkayıp kuruttum onda sadece.

Bunlar da benim saçlarım kızlar..zemuszemus

saçlarımı başımı eğerek öne atıyorum kıskaçlı tokayla tutturuyorum.daha sonra başımı düzeltip öne gelen saçları arkaya atıyorum tel tokalarla yada minik kıskaçlı tokalarla şekil vererek tutturuyorum..ama herzaman aynı model çıkmıyor.saçlarım dalgalı ne zaman ne şekil alıcağı belli omuyor hiç.tek tek bukle yaparak şekil vermeye çalışıyorum parmaklarımla.bide saçlarım gür ve kalın telli..

Back