Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
şekerım çok hoş saçların var rengınede bayıldım adı ne sacının rengının

Son düzenleyen: Moderatör:
şekerım çok hoş saçların var rengınede bayıldım adı ne sacının rengının

teşşk ederim hayatım.. valla rengini bilmiyorumm.. kuaförde önce siyah olan saçlarımı açtırdım altta yine kızıl vardı bu renge yakın bi renk çıktı alttan.. sora da koyu pembe boya uyguladılar bu renk çıktı kaydirigubbakcemile3

çocuğunuzun saçlarını bu kadar uzatmanız doğru değil.boyu daha az uzar

bu bilgi doğru çocukken ve büyüme çağında saç uzatmak boyun uzamasını engelliyor..çünkü bünye saç uzatmak için güç harcıyor..kuzenime bir doktor tarafından söylendiği için bende biliyorum...

çocukken saçlarım belimdeydi asla kestirmiyordum. dr um hep kesmemi söylüyordu büyüyemezsin diyordu ama umursamadım. şimdi de annem 170 olmasına rağmen ben sadece 163üm. ailenin en kısası senağlama

çocukken saçlarım belimdeydi asla kestirmiyordum. dr um hep kesmemi söylüyordu büyüyemezsin diyordu ama umursamadım. şimdi de annem 170 olmasına rağmen ben sadece 163üm. ailenin en kısası senağlama

cnm bnm neden üzülüyosun ki.. uzun bolu olmak bi marifet değill inan ki a.s.

saçlarınızın rengi çok hoş :asigim:acaba öğrenebilirmiyim rengini?

saçlarınızın rengi çok hoş :asigim:acaba öğrenebilirmiyim rengini?

şmidik karışık biraz canım
benim saclarım karameldi
ben kumral istiyodum
kuaföre gösterdim rengi bu rengin 1 ton falan
daha acıgıydı gösterdiğim renkhihoyyyt
ama boya biraz fazla durdu bu renk ortaya çıktı kumralla koyu kumral arası bi renk kuaförler daha iyyi bilir sanırım bu rengi

Saç rengin çok hooşşş çok beğendimmm...asıl saç rengin nedir arkadaşım ve bu rengin altında başka renk boya varmıydı acabaa??sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…