• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bence dalgalı hali daha güzel cnm.. normalde düz severim ama dalgalı hoş duruyoa.s.

Bu arada 'kırmızı__321' saçına bayıldım çok güzel olmuş güle güle kullan cnm süper duruyor kaydirigubbakcemile5

ben saçlarımı koycaktım vazgeçtim işe başlamaadn yenilik istiorum gölge mevcut saçım neydüü belirsiz birkesim ve kumral :)))
kesim berbat gibi omuzumda bile diil,,,kesimi düzeltmeliyim üstüne gölge ve resimler gelecek :)

Aman Allahım aynı ben :nazar: Güzelliğe bak Şeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
çocuğunuzun saçlarını bu kadar uzatmanız doğru değil.boyu daha az uzar

Son düzenleyen: Moderatör:
:uhm: :uhm:
İlk defa böyle birşey duyuyorum CADIARZU

boyu derken çocuğun kendi boyunu kastettim belki saçın boyu olarak anlaşılır yazıyım dedim

nerden biliyorum?
annem doktor ve o hep teyzeme kızıyo

bi arkadaşımında boyu çok kısaydı..doktora gtti işte doktor buna sormuş işte küçükken saçların uzunmu falan çok uzunmuş onun ki..doktor demiş işte annen sana en büyük kötülğü yapmış.

boyu derken çocuğun kendi boyunu kastettim belki saçın boyu olarak anlaşılır yazıyım dedim

nerden biliyorum?
annem doktor ve o hep teyzeme kızıyo

bi arkadaşımında boyu çok kısaydı..doktora gtti işte doktor buna sormuş işte küçükken saçların uzunmu falan çok uzunmuş onun ki..doktor demiş işte annen sana en büyük kötülğü yapmış.

nie saç uzatmak kotumu_??

cnm saclarınımaşallahı var cok sağlıklı görünüyor ama biraz fazla uzun geldı cnm azcukk hareketlendıreblirsin

tesk eederm ablacm sac mankenlıgı yaptıgım dönemde kesmiodu kuaförm kırıklar olmadıgı ıcın bende gerek duymadım orda cok bellı degıl ama katlı kesım var saclarımda

tesk eederm ablacm sac mankenlıgı yaptıgım dönemde kesmiodu kuaförm kırıklar olmadıgı ıcın bende gerek duymadım orda cok bellı degıl ama katlı kesım var saclarımda

saç mankenliği nedir şekerım kuaförler gösterilerde yarışmalarda sac kesımı filan yapıyorlar omu cnm varmı resmın

saç mankenliği nedir şekerım kuaförler gösterilerde yarışmalarda sac kesımı filan yapıyorlar omu cnm varmı resmın

evet canım fuarlarda showlarda falan sac gösterileri yapılıyo gelin damat show falan war ya öyle işte resim normal makinadan cekilip cıkartılmıs var fotosunu cekip koymaya calısayım

Back