- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
evet cnm çok yıpratmış gercekten ama cılız seyrek saçlı deilsin maşallah !
Canım saçlarının doğal rengimi? siyahlığı çok hoş ve çok parlakta..Teşekkürler resimle riçin kaydirigubbakcemile3
gareng maşallah canım sana başka söz bulamıyorum
evet cnm çok yıpratmış gercekten ama cılız seyrek saçlı deilsin maşallah !
Aaaaaaaaaaaaaa niye öyle diyorsun bence çok hoş a.s. hem de uzun ne güzel kıskandım senağlama
kıskanmaaa inanki çok kötü durumdalar ne yapsam dökülmeyi durduramadım bugun kuaföre gidicektim hatta ama pazar günü açık bulamam diye evden çıkmadım(birazda zor geldikaydirigubbakcemile3) kestirmek zorundayım belki biaz olsun dökülme azalır senağlama eski saçlarımı çook özlüyorum yaaaaaaaaa
renk konusuna gelincee normalde esmerim yani kaşım gözüm kara bu renk hiç gitmiyor tamamen kuaför hatası çok alakasız bi renge boyadı saçlarımı sinir oluyorum ayrıca bende hep kıvır kıvır saçlarım olsun istemişimdirsırnaşık şey
canım sakın o hataya düşme, ben düştüm sen düşme... saçları kestirince dökülmesinde bir değişiklik olmuyor malesef, saçlarının kısa kaldığıyla yetiniyorsun. bence bir doktora git gitmediysen, ben de senin gibiyim. 9 ay avuç avuç saç dökülmesi yaşadım. Sorunun ne olduğunu 9 ay sonunda öğrendim. B12 vitamini eksikliği varmış. Sen de sorunun kaynağını bul bence, sonra inşallah daha sağlıklı saçlarımız olacak :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?