- Konu Sahibi VsneLroCCo
Canım eminmisin aynı renk olduğuna:S ikinci resimde resmen siyahta..Fönsüz halide çok tatlıymış..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dimple kardeşinin saçlarına bayıldımm, harika görünüyorlar uzun:asigim:
pilarcım maşallah nasıl bir boya öyle cok yakışmış canım:1hug:![]()
Aynen canım uzun sağlıklı we gür..Bir pelik örüyo maşallah baya kalın oluyo :) Uyurken kesicem saçlarını diyorumkötükedihüso :roflol:
dimpie aynı cnm. güneş ışığında kızıl gibi görünüyor, akşamlarıysa koyu kahve. :roflol:
aynen canım bende herseyi saçımda denerken kel kalırsam falan die her ihtimale karşı yani kötükedihüso gerçi bi kaç santim kaldı belime gelmesine inş. olucak hepimizz uzun saçlarımızı rüzgara bırakıcaz![]()
adı ne bu rengin ? çok hoş bi renk
süprizzzzz bende senin saçlarını biliorum canım senin uzaması dışında sorunun yok gür maşllah saçların..Turp sayesinde kaç cm uzattın saçlarını ?
bu da kızıldan önceki saçım hihoyyyt gene dönücem sanki bu renge :jeyyar:
![]()
Valla bir tek ilk ay düzenli yapabildim ve 4-5 cm uzattı ...hihoyyyt
sonra misafir dershane sınavlar ve en önemlisi sinüzit derken:çok üzgünüm: ara ara erteledim ama süper tek kelimeyle yerimseniben
Vee yarın aralıksız başlicam canıma tak etti artık :lepi:
ayda 4-5 cm den yaza kadar 35-40 cm eder buda saçlarımın kalçalarımda olması demek:asigim:
Tam anlamıyla istediğim renkk :1shok::1shok:
ya valla canım benim saçlarımı döktü sana sölediimde kızmıştın bana bırak o zaman die:çok üzgünüm: ama gene yapıorum ara sıra mutlaka haftada 1 yapıyorum yaniŞeniz