- Konu Sahibi VsneLroCCo
olmamışş maleseff.
( PEKTE İŞTAHLANMIŞTIMM:))

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlım ben çok begendim sarı halini.kaşlarında açık renk uyumlu olmuş işte..şuan saçların ne renk merakettim.CADIARZU.lensi araştırıcam benm gözlerim açık kahve saçımın rengine göre degişiyo aslında..bendede seninkisi gibi dursa keşke .:CüvCüv:.çok begendim maşalllaha.s.
canım tabii bu senin zevkin ama bence avatarındaki halin çok daha doğal ve güzel..hemen özüne dön...:lepi:
rock4ever saç kesimine bayıldım
bende bu tarz istiyorum iştee çok sıkıldım düz kesimden şakkıdı
cok guzel saclarının rengi..uzgunum alıntı yaptım :teytey: ortaya oluyor cok oyle yazınca kafamçokkarıştı
fönlü saçlarınızı koymanızın anlamı ne ??? ninemde fön çektirse ipek gibi durur ee nasıl yönlendirceniz birbirinizi saçının şuna ihtiyaçı var buna ihtiyaçı var diye ?? burası yardımlaşmadan çok saçı yarıştırma dönmüş ben kaçım bye !
fönlü saçlarınızı koymanızın anlamı ne ??? ninemde fön çektirse ipek gibi durur ee nasıl yönlendirceniz birbirinizi saçının şuna ihtiyaçı var buna ihtiyaçı var diye ?? burası yardımlaşmadan çok saçı yarıştırma dönmüş ben kaçım bye !