• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ayyyyy nasıl kestirecen canım o sacları yaaa.bak iyi düşün bence.bir anlık sıkılmayla degişiklik isteme duygusuyla böyle bişey yapma çok güzel sacların maaşallah.benimde saclarm hep uzundu gecetigimiz yaz kırık aldırayım dedim anaammmm bide baktım herif kırpmış ta kırpmışş kat kat yapmış omuzlarımda saccsenağlama.o yüzden bi daha mıı tövbe dedim çok kestirmicem. kuaförlerde acımıyo ki kırık gördü mü.valla saclarım çok güzel canım yaa yinede sen bilirsin tabi.yerimseniben

Son düzenleyen: Moderatör:
ateşböcü arkadaşım,saçlarımı ilk defa boyatıcam sarı istiyordum ama senin saç rengine bayıldım tam olarak rengin adını söğlermisin kuafördemi yaptırdın kendünmü boyadın .ayrıntılı bilgi verirsen çok makbüle geçicek canım. bide benim saçlarım uzun siyah -tatlicadiarzu-olurmikine büğle ..Şeniz

tatlım ben çok begendim sarı halini.kaşlarında açık renk uyumlu olmuş işte..şuan saçların ne renk merakettim.CADIARZU.lensi araştırıcam benm gözlerim açık kahve saçımın rengine göre degişiyo aslında..bendede seninkisi gibi dursa keşke .:CüvCüv:.çok begendim maşalllah:nazar:a.s.

cok tesekkurler,su anda sacım altın sarısı ustune platin balyaj seklinde..acık kahve ise gozlerin ciba nin damarsız olanları sende de cok naturel durur canım.

bu boyatmadan önceki halimmm . . .

buda şimdiki halim .mafoldu saçlarım röfle yapınca

biraz fazlamı küçük olmuş nefisfisfis hee editledimm düzelttim alıntı olmazsa sewinirim silicem çünküü çıtırlar

Son düzenleme:
kıss bu saçlara nası kıycannn küt mü kestircen bi de çok kısalır yaw
kırık fln varsa azcık kestir
benim de uzun kıyamıyorm delikafadulden

cok guzel saclarının rengi..uzgunum alıntı yaptım :teytey: ortaya oluyor cok oyle yazınca kafamçokkarıştı

fönlü saçlarınızı koymanızın anlamı ne ??? ninemde fön çektirse ipek gibi durur ee nasıl yönlendirceniz birbirinizi saçının şuna ihtiyaçı var buna ihtiyaçı var diye ?? burası yardımlaşmadan çok saçı yarıştırma dönmüş ben kaçım bye !

Ben yaristirmaya dönüstügüne katilmiyorum. Kendine güveni olan kisi zaten kendisini kimseyle o anlamda kiyaslamaz. Resmi koymus olmam baskalariyla yaristigim anlamina gelmez...

fönlü saçlarınızı koymanızın anlamı ne ??? ninemde fön çektirse ipek gibi durur ee nasıl yönlendirceniz birbirinizi saçının şuna ihtiyaçı var buna ihtiyaçı var diye ?? burası yardımlaşmadan çok saçı yarıştırma dönmüş ben kaçım bye !

hııımmmm ilginç bi baakış açısı....yorum yapmaya gerek yok bence....??? laelaelaelaelae

Back