• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
buda benim saçlar kızlar..normalde düze yakın saç düzleştirmesiyle böyle yapıyorum genelde..6 ay içinde 10 kez boyadım yaklaşık.siyahtı açtırdım maffettim,karamel yaptım,açık kumral yaptım,sonra kızıl,sonra tarçın bakır,en son koyu kumral yaptım....son hali bu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu Giderek Kaybolmasın ben yeni bi foto daha koyayım canlarımm !

saçç renginn ve modelii çok uyumlu olmşş benceesüprizzzzz

yüzünü bilmioorm amaa yakışşmşştr emiiniimm ki yüzüne de bu renkkhihoyyyt

bu arada : daliah bennnn göz makyajıı yaptıın bi resmdee suratını ve eski saç halini görmştmmm çk hoşştun bence koyu saçla. bu da iyi ama eski haline dönmeni desteklerimşakkıdı

canım tabii bu senin zevkin ama bence avatarındaki halin çok daha doğal ve güzel..hemen özüne dön...:lepi:

saçlarımın bakır hali
ama son bir haftadı çikolata kahve.. saçlarımı küt kestrdikten sorada yeni rengini koyarım (=
:kahve:

canım sen bilirsin ama ben olsam bu saçları kestirmeye kıyamazdım..benim saçlarımda böyle ama daha çok uzasın diye yırtıyorum kendimi...kaydirigubbakcemile3

Kızlar çok teşekkür ederim a.s.ama saçlarım çok kırık belki burdan belli olmuyor ama...
aşırı düz hemde katsız uzun zamandır aynı boyda hepsi , çok kırıldı
uçları püskül püskül...
kat kat olacak sadece
boyunu fazla kısaltmıycam yerimseniben

Kızlar çok teşekkür ederim a.s.ama saçlarım çok kırık belki burdan belli olmuyor ama...
aşırı düz hemde katsız uzun zamandır aynı boyda hepsi , çok kırıldı
uçları püskül püskül...
kat kat olacak sadece
boyunu fazla kısaltmıycam yerimseniben

dermaan, :))) canım çok gusel saçların, kırıkları bilemem ama bence kat ta verdirme ya, ben tek düz saça dönmeye çalışıyom, seninkiler gibi :asigim:
bence katı boşvir, böyle çok hoş, uçlarından aldırıvir azıcık yeter :)

düzelttim ama şimdi de ilk resim çok büyük çıktı hep bir sorun çıkmasa olmaz yani :[

Son düzenleme:
canım sen bilirsin ama ben olsam bu saçları kestirmeye kıyamazdım..benim saçlarımda böyle ama daha çok uzasın diye yırtıyorum kendimi...kaydirigubbakcemile3

saçlarım çok çabuk uzuyo ve çok gür :S bağladığımda başımı ağrıtıo inan taşıyamıyorum..
benm içinde kestrmek çok zor olcak ama yıkaması kurutması ve bağlanmaması ayrı bi dert:S:(
:1no2:
teşkkr ederim bu arada (=

gerçekten rengi tam istedigim gibi poison girl :nazar:
boyanın markası ve rengi nedir acaba a.s.

Back