Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ayyy kızlar yaa bende buna benzer bi başlık arıyodum ama ben bana yakışcak saç rengini sormak istiyodum turuncuya boyamak istiyorum ama bana yakışıp yakışmayacağından emin değilim ondan sizinde görüşlerinizi almak istiyodum paylaşabilceğim bi yer varmı yoksa burda paylaşabilir miyim?

bu da son halleri yine beğenmiyorum rengini ve kesimi çok kötü oldu resmen saçımda 5 renk var ve önleri yamuldu :) kızlar istanbul'da oturanların tavsiyelerine ihtiyacım var acil iyi kesim ve renk veren kuaför lütfennnn :1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
tek kelimeyle harikasın ablacım....a.s.

ayyy yine gördüm resmini :asigim:
valla ne diyebilirim ki harika olmuş yani yüzün zaten o kadar tatlı ki bebek gibi maşallah Şeniz
kız nazarım değer mi dersin :jeyyar: ama maşallah dedim değmez heralde:dilcikar:
sanaa 10 üzerinden 1000 vermek lazım çünkü bu saçı böyle herkes taşıyamaz sositososito

çOOoKk gzl yha benimkide böyle olsunnnn:)turplu su kullanıyorum inş. işe yarar:)

bunlar da benim saçlarım...4-5 cm daha uzaması lazımmm:jeyyar::jeyyar:

deme öyle ya kötü oluyorusenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

çokkk güsel gerçekten ya istediğim renk bu işte hep avril lavigne derdimde cıkk işte bu..tarif edip benide bu iirenç renkten kurtarıp süpervomenim olurmusunyerimseniben
sizin gibi fıstıklarıgörünce sizin için sewiniyorum ama ben iice sinir oluyorum kendi rengime..
ya baya bi karıştırmışım füsfüs ablacım seninkide şahane ama bahsettiğim saç rengi nesliii adlı arkadaşın..

bi saç insanı bukadarmı degiştirir :jeyyar:
esmer halinide beendim ama sarı daha çok yakışmış
daha sexi olmuşsn:jeyyar:
lensinin markası ne canımcm ve numarası

bi saç insanı bukadarmı degiştirir :jeyyar:
esmer halinide beendim ama sarı daha çok yakışmış
daha sexi olmuşsn:jeyyar:
lensinin markası ne canımcm ve numarası

aslına bakarsan kımse begenmedi....niyetim koyulastırmak.. :1no2::1no2::1no2:
ciba vision soft blue tonu.damarsız olanından..bıraz pahalı ama ınan cok naturel!

aslına bakarsan kımse begenmedi....niyetim koyulastırmak.. :1no2::1no2::1no2:
ciba vision soft blue tonu.damarsız olanından..bıraz pahalı ama ınan cok naturel!

tatlım ben çok begendim sarı halini.kaşlarında açık renk uyumlu olmuş işte..şuan saçların ne renk merakettim.CADIARZU.lensi araştırıcam benm gözlerim açık kahve saçımın rengine göre degişiyo aslında..bendede seninkisi gibi dursa keşke .:CüvCüv:.çok begendim maşalllaha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…