Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
buda benim saç rengim ve çok sıkıldım değiştirmelimiyim karar veremedim

Eklentiler

• $CIMG2802-001.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 119
bu da benim saçlarım..
aslında boyam koyu olduğundan rengini açsın diye aynı gün bi boya daha yaptım ama rengi epey aktı..
kendi saç rengimi çook özledim bu renk sıktı artık belirsiz zaten...kendi rengime bi an önce dönebilirsem krepe balyaj yaptırıcam inş..

buda benim saç rengim ve çok sıkıldım değiştirmelimiyim karar veremedim

canım valla şimdi o saçlar sende diye sıkılıyosn ama valla bakınca çoook hoş saçların..sarı olmasına rağmen sağlıklıda duruyor sarı zordur malum..insan değişiklik istiyo tabi ama saçların çok hoş bence..ne zamandır bööle kullanıyosn

buda benim saç rengim. meşhur hürremn saç rengiyle değiştireceğim yakın zamanda

hemen hemen 2 yıldır kullanıyorum canım. çok ince tellli koyu renk olsa sanki daha hoş duracak gibi geliyor. çok kararsızım çokkkkkk

hemen hemen 2 yıldır kullanıyorum canım. çok ince tellli koyu renk olsa sanki daha hoş duracak gibi geliyor. çok kararsızım çokkkkkk

valla iyi bakmışsın demekki 2 yıldır o sarılar hiç solmamış canım ben beğendim valla yeni yaptırmışın gibi duruyo ama beyaz tenlisin sanırım istediğin koyu tonlarda yakışır sana..boyarsan ekle yeni fotonu da..göz rengin ne canım renk tavsiyelerinde bulunalım..

bu tonları 2 yıldır kullanıyorum en son eylülde boyattım. yalnış anlasılmasın göz rengim kahve rengi bekliyorum tavsiyelerini

Ben biraz atlar gibi oldum ama o programı çok merak ettim bana da gönderebilir misiniz??

Ben biraz atlar gibi oldum ama o programı çok merak ettim bana da gönderebilir misiniz??

evet o programı büyük kuaförler de uyguluyolar ve bende merak ediyorum sanırım bi bayan saçını boyamadan önce böle bişi yapsa saçına yazık etmemiş olur..ahh ahh bulsakda yüklesek o programı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…