- 19 Temmuz 2012
- 47
- 0
-
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #3.241
buda benim saç rengim ve çok sıkıldım değiştirmelimiyim karar veremedim
canım valla şimdi o saçlar sende diye sıkılıyosn ama valla bakınca çoook hoş saçların..sarı olmasına rağmen sağlıklıda duruyor sarı zordur malum..insan değişiklik istiyo tabi ama saçların çok hoş bence..ne zamandır bööle kullanıyosn
hemen hemen 2 yıldır kullanıyorum canım. çok ince tellli koyu renk olsa sanki daha hoş duracak gibi geliyor. çok kararsızım çokkkkkk
valla iyi bakmışsın demekki 2 yıldır o sarılar hiç solmamış canımben beğendim valla yeni yaptırmışın gibi duruyo ama beyaz tenlisin sanırım istediğin koyu tonlarda yakışır sana..boyarsan ekle yeni fotonu da..göz rengin ne canım renk tavsiyelerinde bulunalım..
bunda benim saçım :) banyodan sonra çektim doğal hali
siyahtan kizila gecmek cok kolay olmaz Monica... siyah saclilarin renk degisime alismalari icin ve saclarin yipranmamasi icin psikolojilerini ve saclarini alistirarak acmalari gerektigini izledim bi video da... mesela önce kahve tonlarina, sonra kizil yada bakir tonlarina gecmek gerekiyormus 6-7 ay icerisinde.. o kadar beklemek istermisin bilmiyorum... birde bi program var kendi resmini yüklüyorsun ünlülerin sac modellerini sende nasil duracagini test edebiliyorsun yani hem model hem renk degisikligi yapabiliyorsun... burdan link verilebiliyormu bilmiyorum istersen özel mesaj atarim :)
Ben biraz atlar gibi oldum ama o programı çok merak ettim bana da gönderebilir misiniz??
rengi çok hoşuma gitti
rengi çok hoşuma gitti
boyanın adı ne canım ?