Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
saçlarım eskiden önü uzun arkası kısa modeldendi uzun süre öyle kullandım sonra uzatmak isteyince böyle kestirdim bu fotoğrafları da saçımdaki değişikliği test etmek için çekmiştim buraya koyayım dedim :) çok teşekkür ederim tavsiyeniz için de :)

eminim eski saç modelinde çok yakışıyordu sana,çünkü saç yapın o kadar güzel görünüyorki her model yakışır gibime geliyor.haksız mıyım??

Saclarin cok güzel Monica... kendi renginmi? ...benimde saclarim koyu siyah...birde böyle uzun olsalar

Tesekkurler, incimiz.
Saclarimin dogal rengi bu degil, boya var. Biraz sabir ve gayret

Monica saçların çok şık bi tek koyuluğunun doğal rengi mi boya mı olduğunu çıkaramadım?

Tesekkur ederim, wickergirl
Bende artik sıkıldım bu renkten sac rengimde degisiklige gitmek istiyorum.
Avatarimdaki kizil, kirmizimsi rengi dusunuyorum cok kullanilmayan siradisi bir renk benim icin
Acaba yakisirmi o konuda tereddutlerim var. Sizler ne dusunuyorsunuz, fikirlerinize acigim kizlar

eminim eski saç modelinde çok yakışıyordu sana,çünkü saç yapın o kadar güzel görünüyorki her model yakışır gibime geliyor.haksız mıyım??

çok teşekkür ederim güzel yorumların için gerçekten çok mutlu oldum, şimdi uzatmaya çalışıyorum saçlarımı inşallah uzar o zaman da paylaşırım fotoğraflarını hem kullandığım ürünleri de yazarım :)

siyahtan kizila gecmek cok kolay olmaz Monica... siyah saclilarin renk degisime alismalari icin ve saclarin yipranmamasi icin psikolojilerini ve saclarini alistirarak acmalari gerektigini izledim bi video da... mesela önce kahve tonlarina, sonra kizil yada bakir tonlarina gecmek gerekiyormus 6-7 ay icerisinde.. o kadar beklemek istermisin bilmiyorum... birde bi program var kendi resmini yüklüyorsun ünlülerin sac modellerini sende nasil duracagini test edebiliyorsun yani hem model hem renk degisikligi yapabiliyorsun... burdan link verilebiliyormu bilmiyorum istersen özel mesaj atarim :)

Merhaba :)

Ben bu renge yavas yavas alistirdim aslinda kendimi olaganustu mukemmellikte bir renk.
Bir anda bu kiza dönüşebilmem için saçlarimda olusacak yipranmayi goze almam gerek.
Bahsettigin programi gormek isterim, ozel mesaj olarak atarmisin incimiz birde kizil acicilar hakkinda bilginiz var mi ?

monica bende senin saçlarına bayıldım gerçekten maşaallah. saçların için hangi markanın kaç nolu boyasını kullanıyosun? bide çok soru sormuş olucam ama nasıl bi bakım yapıyosun çok sağlıklı görünüyolar.

O zaman problem olmaz ins.
Ben yillar önce sacimi kizila boyatmistim ilk boyamamdi...saclarim siyah oldugu icin aciciyla önce sariya sonra kizila boyamisti kuaför...ondan sonra sacimi hic boyatmadim fazla bilgim yok maalesef.
Programi gönderirim simdi ins.

Palette 3.0 candym. Pantene boyalı saçlar serisini kullanıyorum

Son düzenleme:

Bu saç kesimini çok beğendim.:87:

monica çok iddalı ve güzel bi renk. bence de eğer değişiklik yapmayı çok istiyosan yaptır ama o güzelim saçlarına da zarar gelmesin... :)

Bu saç kesimini çok beğendim.:87:

Eki Görüntüle 547610

senin saclarin ince telli ve bu resimdeki kadar gür degil bence... model sende ayni durmayabilir Monica...hayal kirikligina ugramamak icin gönderdigim programi kullanabilirsin...

eger saclarin hafifte olsa dalgaliysa kat kesim yaptirabilirsin...daha dolgun duruyor ve dalgalar daha belirginlesiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…