- 22 Nisan 2010
- 2.045
- 12
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.781
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evde kendinmi boyuyorsun canım?ikinci fotoğraftaki rengi güzelmiş.bende röfleli saçlarımı boyamak istiyorum acaba bu kaç numara boya?
bunlarda benden koyu kahverengı saclarım
meraba saçların cok sağlıklı duruyor nasıl uzattın uzatırken ne sıklıkla kestirdin kırılmaması için bişey yaptınmı biraz bilgi verebilirmisin
uzatırken kestiriyomusun acaba saçlarını ?
Tesekkür ederim canım 4-5 ayda bir 5 cm filan kestiriyorum onun dışında hic bisey uygulamıyorum saclarıma :) kırılmaması içinde cok gerekli olmadıkca sacımı sekillendircilerin ısılarına maruz bırakmıyorum
uzatırken kırıklarını aldırıyorum gercı pek kırılmıyor bakımlarımdan dolayı ama uclarından aldırırken 50 kere tembıh edıyorum en altına dokunmayın dıye
tesekkür ediyorum :) peki o 4-5 ayda ne kadar kırılıyor saçların ben hiç dayanamıyorum az bi kırık görsem hemen kestirmek istiyorum bu yüzdende uzatamıyorum
peki cok tesekkür ediyorum
kestırme canım yaaa saclarımız bırak uzasın kırıkta aldırmak ıstersen kendın evde al yanı nette evden kırık alam dıye bırsuru baslık var
Aslında kırılma degilde inceliyor uclar canım o yüzden kestiriyorum
kızlar saclarınız neden bu kadar cok kırılıyor yawww uclarına bısıler suruyomusunuz eger ısıtıcı kullanıyosanız