- 24 Eylül 2010
- 4.000
- 5
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.741
bu kesimi cok seviyorum.. yakismis da
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hangi boya ve nosu kaç acaba ? şu an saçlarım bu renk ama kendim evde boyamak istiyorum ben de..Eki Görüntüle 225101 bu da benim yeni boyadığım saçlarım
kızlar benim 3 aydır kullandıgım sac rengim de bu...
her ay dip boyası yaptırmaktan imanım gevrildi, her seferinde 50 tl cebe zarar walla
kendi sac rengim koyu kestane, neyle boyayabilirim evdeeee?
teşekkürlerrrr
gündüz, akşam ve evde çekimleri ekliyorum..
Eki Görüntüle 225292
Eki Görüntüle 225293
Eki Görüntüle 225294
kızlar benim 3 aydır kullandıgım sac rengim de bu...
her ay dip boyası yaptırmaktan imanım gevrildi, her seferinde 50 tl cebe zarar walla
kendi sac rengim koyu kestane, neyle boyayabilirim evdeeee?
teşekkürlerrrr
gündüz, akşam ve evde çekimleri ekliyorum..
Eki Görüntüle 225292
Eki Görüntüle 225293
Eki Görüntüle 225294
oxydanti ne zaman yüksek oluyor yani hangi orana göre anlayabilirim ? turuncu :S
wow, rengi de ic acici, sekli de ne rengi oluyor bu ?
Tşkler cnm rengi fındık kabuğu garnier( Açılmış saçlarımın üzerine yaptım yalnız), şeklide banyodan sonra iki topuz yapıp açmıştım öylece
aaa fındık kabuğu bu kadar açık bir renkmiymiş ? benim saçımda aynı bu renk ama kuaför açık karamel demişti bana..çok şaşırdım ben koyu kahvemsi birşey sanıyordum, acaba boyamadan önce saçların ne renkti ?
Eki Görüntüle 225459 Eki Görüntüle 225460 cnm böyleydi saçımın rengi baya açıktı yani, ama zaten kutunun üstündeki gibi oldu keza bu rengi koyu saça uygularsan pek sonuç elde edebileceğini sanmıyorum ama saçların zaten bu renkse ben çook memnun kaldım garnier den,İLk defa bir boya saçımı yumuşacık yaptı,kesinlikle tavsiye ederim
önceki rengin de, saçların da mükkemmel canım benim diplerim çıktı , ama geri kalan o tonlarda..
O zaman kesinlikle boya bu renge derim, ben bir dahaki boyamada palette tarçın bakırla karıştrcam bakalım nasıl olck
Tşkler cnm rengi fındık kabuğu garnier( Açılmış saçlarımın üzerine yaptım yalnız), şeklide banyodan sonra iki topuz yapıp açmıştım öylece
Blondiereung olduğu için paketin üzerinde % olarak yazması gerekiyor... Sanırsam 6% 9% ve 12% var ama tam emin değilim..eğer 12%se fazla bekletme bence
Eki Görüntüle 225101 bu da benim yeni boyadığım saçlarım
çok güzelmiş saçların
eskisi gibi uzun olsa ben de böyle yapardım ama saçım kısa bu renk gitmez heralde diye düşünüyorum
Saol cnm güzel bakışınızdan öyle görüyorsunuz ayrıca kısa saça da gayet güzel olur bence
öyle bir geçer zamankideki aylinin saç rengi değilmi bu?tam olarak ne renk saçların yani numarasıyla?aslında bende istiyorum ama pek cesaret edemiyorum sürekli röfle yaptırıyorum acaba sarının verdiği iddiayı bu renkde verirmi?sonra hemen sıkılırsam tekrar röfleye dönüşüm zor olur diye tedirgin oluyorum.birde çok akıyormu yani kullanımı nasıl?bu arada hem rengi hemde şeklini çok beğendim benharika duruyor saçların
Güzel olmuş yalnız sarıdan dönen herkes ben de dahil dayanamayıp yine sarı yapıyoruz ben o yüzden şimdilerde hep açık renkler tercih ediyorum ki sarı yapıcağım zaman fazla yıpranmasın saçlarım