- 20 Haziran 2010
- 848
- 306
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.761
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
violin35 cicoşum aynı modeli bende yeni kestirdim sayılır acaiiiippp mutluyum vallahi hem bu sıcaklarda ensem inan rahatladı hemde istediğim zaman hemen yıka ve çık modundayım valla kuaförüme allah razı olsun çok ısrarr etti yapalım diye ben ilk başta istemedim ama sonra bir çılgınlık yapıp vurdurdum makası şimdi de iyi yapmışım diyorum
modele bayıldım ben de istiyorumm ya saçın da çok güzel rengi de çok yakışmıis nasıl yaaptn bu mdeli kısca anlatırmısın
cnm saçların çook güsel sarıdan sonra sürdüğün renk iyi tutmuş rengi ve markası nedir merak ettm teşekkrler
Öncelikle güzel yorumun icin cok tesekkür ederim canim
Sacimi yandan ayirip o cizgiden baslayarak sacimi örmeye basliyorum. Söyle anlatayim, cok hafif bir bolluk birakip örüyorum ki sac dibimde olmasin örgü. Sonrasinda sacin ayni hizadaki kismiyla örmeye devam ediyorum. Saci bol birakip sadece yüzünün hizasina gelen kismini örgüye katacaksin. Bu sekilde ense hizasina gelene kadar devam ediyorum. Sonra geri kalan saclarimi yavas yavas örgüye katarak sac uclarina kadar devam edip bitiriyorum.
Video veya resimli anlatim aradim ama bulamadim, firsatim olursa kendim ceker eklerim :80:
Öncelikle güzel yorumun icin cok tesekkür ederim canim
Sacimi yandan ayirip o cizgiden baslayarak sacimi örmeye basliyorum. Söyle anlatayim, cok hafif bir bolluk birakip örüyorum ki sac dibimde olmasin örgü. Sonrasinda sacin ayni hizadaki kismiyla örmeye devam ediyorum. Saci bol birakip sadece yüzünün hizasina gelen kismini örgüye katacaksin. Bu sekilde ense hizasina gelene kadar devam ediyorum. Sonra geri kalan saclarimi yavas yavas örgüye katarak sac uclarina kadar devam edip bitiriyorum.
Video veya resimli anlatim aradim ama bulamadim, firsatim olursa kendim ceker eklerim :80:
canım benim ilgin için teşekkürler çok hoşsun denycem mutlaka :) :130:
var canım var.bu saç modelinin videsunu izlemiştim sanırım ben.youtube da lilith diye bir kadın var harika modeller yapıyor.bu model yaptıkları arasında en basitlerinden.hatta facebooktada var bu kadın.mutlaka araştırın öğreneceğiniz çok şey çıkacaktır.
Eki Görüntüle 244593 Eki Görüntüle 244594
bunlarda benim kırık ve dökülen renginden başka herşeyinden şikayet ettiğim saçlarım