- 9 Temmuz 2008
- 1.383
- 15
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.401
her platini sevmem ben ama bu süpermiş uç kısımlarındaki renk harika ilk baktığımda postiş sandım ama üst kısım daha mı açık duruyor yoksa ışıktan mı öyle..:26:
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
woooow masallah su an da böyleler mi saclarin ?
canim sence dökülen saclar mi azaldi yoksa daha cok mu cikti ? benim saclarim cok sönük de..
ince telli, agir, düz ve pek dolgun da sayilmaz..
sarmisakli kürü yapabilirim de, bimeks türk ürünü sanirim dimi ? sinameki ney ki ??
Eki Görüntüle 114423 şu an bu renk değil ama paylaşmak istedim...
şuan ordakinden daha uzunlar canım
dökülme de azaldı saç da çıktı minik minik
sarmsaklı şampuanın işi bu.
bemiks bir b vitamini,yurt dışında olmuyor sanırsam evet
sinameki de bir ot
dikkat ettim de çoğu kişi 'saçlarım çok beğenilir' vb tarzda cümlelerle paylaşım yapmış.
çok garibime gitti bu durum.
paylaşım yapmak bize,beğenilip beğenilmeme durumu topikteki diğer insanlara düşmüyor muydu?
böyle yürümüyor muydu bu işler? yoksa ben mi yanlış anlamışım bu sitedeki paylaşımların amacını?
hoş,beğenilmese ne olacak o da ayrı mesele.
ben de buraya saçlarımı koydum,yorum yapan kişi sayısı 3'ü geçmedi
ama saçla ilgili topiğimde herkes ayılıp bayılıyor saçlarıma.
ağlamalı mıyım? :26:
çok acayip hareketler bunlar.
bu arada; sürmeli saçlarının dalgası çok hoş maşallah
bir de rapunzel bir arkadaşımız vardı ebru sanırsam niki, peşinden geliyorum canım saç boyun idealim
:13:
sana katilmamak elde degil canim..
senin saclarini topiginde bende gormustum ve hayran kalmistim masallah cok guzeller
ama burda gozumden kacmis sanirim goremedim
yoksa yorum yapmadan gecmezdim:96:
ciktiysa denemeye deger vallahi..
hazir sarmisakli sampuan yok mudur acaba eczanede falan ?
bemiksi Türkiyeye gidince almaliyim, bemiks diyince eczaciya bulurum dimi ?
sinameki otunun latincesini vikipediden baktim almanca karsilik bulamadim daha dogrusu bir ot familyasini buldum. pakette falansa latince olarak ne yaziyor bakabilir misin ? fabacae gibi ..
ay Türkiyede yasamak istiyorum bu ne burada bisey bulunmuyo
canım çok güzel saçların
:13:
sana katilmamak elde degil canim..
senin saclarini topiginde bende gormustum ve hayran kalmistim masallah cok guzeller
ama burda gozumden kacmis sanirim goremedim
yoksa yorum yapmadan gecmezdim:96:
evet ya bende merak ettim şimdisanırım görmedim bende.tekrar koyarmısın canım yada hangi sayfada olduğunu biliyosan numarasını ver bizde görelim
ay harika yaa.... maşalı olan
masallah ne güzel saclarin var. saclarin dogal olarak düz mü yoksa az dalgali mi ? ben masa yaptigimda 1-2 saate yok oluyor bukleler yavas yavas.. bana bi önerin varmi ? ve sinameki nedir ?