- Konu Sahibi VsneLroCCo
-
- #2.121
öyle bi model hiç görmedim..kendi saçları değil miymiş yani..öyle biri olsa iyi kötü bilinirdi galibaa:uhm:
fotolar katalog çekimi gibi duruyordu pek inandırıcı değildi. bi bayan da bu model demişti de ondan sordum kızın günahını almayım da guclubacismile
Turplu su nasıl oluyo banada tarif eder misiniz
fotolar katalog çekimi gibi duruyordu pek inandırıcı değildi. bi bayan da bu model demişti de ondan sordum kızın günahını almayım da guclubacismile
kiz saclarin ne kadar güzellermis öyle, renk de yakismis canim
kızlar saçımı nası kestirsem bilmiyorum yardımcı olun bana:içelim:
saclarinin bir resmini ekleyebilir misin ? veya yüzünün sadece
kiz saclarin ne kadar güzellermis öyle, renk de yakismis canim
ne kadar uzunmuş saçların bayıldımm laelaelaelaelae ..bennm omuzlarımda sen ne kadar sürede uzuttın saçları cnm :ecrin_bebek:
üstüm siyah saç siyah biraz boğuk bi fotoğraf olmuş ama neyse artık =)
fotografımı ekleyemem ama anladığın kadar tarif ediyim..
yüzüm küçük yüzüme oranla burnum büüktür ve kemerlidir bi takıntım var oyüzden saçlarımı kısa kestirmem perçem ve kahkül de yaptırmamsempatiksalakcinni saçalrım uzun şimdi boyundan aldırmıcam benim için önemli olan ön kısım bi türlü güzel olmaz bnm saçlarımın önü katları hep yamuk keserler fln.......öne nasıl bi sekil versembilemiyorum yüzüm küçük olduğu için önleri hep toplarım ama toplamak istemiyorum açık olsn ama yüzümde küçük görünmesin böle karmakarışık bişi işte-tatlicadiarzu-
sağdakide benim kızlar. güneş ve gölge fotoğraflarda saç rengini etkileyebiliyor. saçlarımın altı boyalı gibi çıkmış :))
sizce saçımı bob modeli kestirsem yakışır mı? uzun veya hafif kısa.. şimdi boyu bu kadar değil belime yaklaştı ama uğraşması zor geliyor artık benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?