- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.101
ama sanirim bu sadece sari ve kumral saclara uygundur. güzel bir sonuc, painting teknigi ile acilan saclar gibi olmus, hos
koyu kumral ve açık kumrallar için uygun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama sanirim bu sadece sari ve kumral saclara uygundur. güzel bir sonuc, painting teknigi ile acilan saclar gibi olmus, hos
kıslar bunlarda benim saçlarımdann, uzun olan kaynaklı :)))
yıllardır uzun kullandığım saçımı dün yoğun istek üzerine kestirdim alışamadım hala sanırım özledim saçlarımı eski hali
simdiki halinin resmi yok mu ? Bende kestirdim ve sanki saclarim cooook kisalmis gibime geliyor alismam lazim
simdiki halinin resmi yok mu ? Bende kestirdim ve sanki saclarim cooook kisalmis gibime geliyor alismam lazim
henüz çekmedim bende alışmaya çalışıyorum çok az kişi farkettı kestiğimi az kestiğimi söylüyorlar onun içim rahat çok kısaltmadım :)
yok kısss benim arkadaşımda kestirdi 90 kilooo veee okdr tatlı oldukiii anlatamam:)bence yüzü fazla uzun olana yakışmaz iyicene yüzü uzatır bu modelll..yuvarlak yüz için daha iyi giidio bence:)
kızlar bu fotodaki model kim ??Bu da benim saçlarım ^__^
"mineeee" çok sevdim saçlarını kendi rengisi mi buu yoksa boya mı boyaysa ne renk maşallah :))