Saç Kesim Şekilleri Saçlarımızın Resmini Çekip Paylaşalım mı Ne Dersiniz?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
$benn.jpg

uff renk çok koyu çıkmış telim ancak bu kadar çekebiliyr çektiğim yer de karanlıkı ztn neyse bu da benim saçlarım..:icecream:

çookkk gzüel cnmm sanada çok yakışıyooooooooooooooooooooooo:asigim:

nem cim fotoma yorum yapmışsın fakat oraya cevap yazma hakkım yok :)
benim normal saç rengim koyu kumral yani loreal castingin 600 nosu ama ben önce 700le sonra orta ve uçlarıda güneştende açıldığı için 713 le boyadım..senin gerçek saç rengin nedir?

evet bunlar bir fotomodelin resimlerii...öylede olsa düz ve uzun saç gibisi yok...benimkiler şuan omuz hizamda neler vermezdim belimde ve gür olması için :)

nem cim fotoma yorum yapmışsın fakat oraya cevap yazma hakkım yok :)
benim normal saç rengim koyu kumral yani loreal castingin 600 nosu ama ben önce 700le sonra orta ve uçlarıda güneştende açıldığı için 713 le boyadım..senin gerçek saç rengin nedir?

cnm benim gerçektede koyu kahvee beyazlarım çok oldugundan bende koyu kahveye boyadım son ikidir onun öncesinde koyu kumralll ve kumrala boyadım uzun süre:)beyazlarım sinir etti gittim koyu aldımmmmm :)kararsızım çok rengini açmam bikaç ton açabilrim yada siyaha boyayabilirim karar veremdim ama sanan çok yakışmış yine diiyim:)

bence şöyle yapabilirsin...şuan saçın koyu renk boyalı nasılsa,loeal cating boyaları beyaz saç kapama özelliği yok...sadeece saça değişik ışıltılar katarak daha parlak durmasını sağlıyor bu renginin üzerine istediğin tonda çok koyu olmayan bi casting boyayabilirsin..mesela 634 bal kahve saçına ışıltılar katıp daha açık gösterebilir..ama ısrarla john frieda nın shine shock gloss unu öneriyorum boyanın canlılığını ortaya çıkaran renk oyunları yapan 2.etken o :)

bence şöyle yapabilirsin...şuan saçın koyu renk boyalı nasılsa,loeal cating boyaları beyaz saç kapama özelliği yok...sadeece saça değişik ışıltılar katarak daha parlak durmasını sağlıyor bu renginin üzerine istediğin tonda çok koyu olmayan bi casting boyayabilirsin..mesela 634 bal kahve saçına ışıltılar katıp daha açık gösterebilir..ama ısrarla john frieda nın shine shock gloss unu öneriyorum boyanın canlılığını ortaya çıkaran renk oyunları yapan 2.etken o :)

yaaaaaa benim beyazlarım çok malesef önlerde ve tepe kısımda eger kapamıyorsa hiç bulaşmıyayım o boyaya:)siyah yapcammmm keisnnn ama onnun öncesinde biras açayımda rengini öle kulanayım diyorum:)2.dedgin ürünü ilk kes duydum buluduum şehirdede bulmam zor olabilir:)amaaaa lorealin bal kahvesine bakcam cnmm ilk işim:)

ben zaten diplerin çıkmadan henüz saç rengin tazeyken boya dedim canm 634 bal kahveye,böylelikle saçlarına dahada canlılık gelir...diğer ürünüde netten sipariş verebilirsin en kötü tr de satılıyor

canim saclarin gercekten cok guzel rengine de bayildim benimde her zaman istedigim bi renk ilgimi ceken sey sacini siyahtan bu renge nasil cevirdin istioyorum nasil basardigini :))) ben 2 senedir siyahim ve biktimmmmmmm yardim ett

Papatya suyu ile açılan saç rengi öyle boya gibi de basit durmuyor güneşte parlıyor mükemmel saç boyayıcısı papatya allah'ın bitkileri ne kadar çok faydalı papatya ile açılan saç böyle oluyor daha fazlada açılıyor ama hep doğal durur mükemmel bir yöntem

Son düzenleyen: Moderatör:
@ Keinefrau

Papatyayi kaynatip mi sürdün ? Dogal acilim hep daha güzel oluyor..
Nickin ilgincmis :)

img0235bgy.jpg

Papatya suyu ile açılan saç rengi öyle boya gibi de basit durmuyor güneşte parlıyor mükemmel saç boyayıcısı papatya allah'ın bitkileri ne kadar çok faydalı papatya ile açılan saç böyle oluyor daha fazlada açılıyor ama hep doğal durur mükemmel bir yöntem

hoşş..
kaç uygulamada bu hale geldi?

X