- 9 Temmuz 2008
- 1.383
- 15
- Konu Sahibi VsneLroCCo
- #2.081
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Koyu renk kesinlikle çok yakışmış sana sarının yakınından bile geçmemelisn:1rolleyes:kıslar bunlarda benim saçlarımdann, uzun olan kaynaklı :)))
tatlım pek belli olmamış ama uzunluğu baya iyimiş maşşallahEki Görüntüle 54910
uff renk çok koyu çıkmış telim ancak bu kadar çekebiliyr çektiğim yer de karanlıkı ztn neyse bu da benim saçlarım..:icecream:
tatlım pek belli olmamış ama uzunluğu baya iyimiş maşşallah
hemşeriyiz bu arada
çookkk gzüel cnmm sanada çok yakışıyooooooooooooooooooooooo:asigim:
Neden inandırıcı gelmediğini anlayamadım :S Buradan görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 54230
Eki Görüntüle 54231
Eki Görüntüle 54232
Eki Görüntüle 54233
Neden inandırıcı gelmediğini anlayamadım :S Buradan görebilirsiniz.
Eki Görüntüle 54230
Eki Görüntüle 54231
Eki Görüntüle 54232
Eki Görüntüle 54233
nem cim fotoma yorum yapmışsın fakat oraya cevap yazma hakkım yok :)
benim normal saç rengim koyu kumral yani loreal castingin 600 nosu ama ben önce 700le sonra orta ve uçlarıda güneştende açıldığı için 713 le boyadım..senin gerçek saç rengin nedir?
bence şöyle yapabilirsin...şuan saçın koyu renk boyalı nasılsa,loeal cating boyaları beyaz saç kapama özelliği yok...sadeece saça değişik ışıltılar katarak daha parlak durmasını sağlıyor bu renginin üzerine istediğin tonda çok koyu olmayan bi casting boyayabilirsin..mesela 634 bal kahve saçına ışıltılar katıp daha açık gösterebilir..ama ısrarla john frieda nın shine shock gloss unu öneriyorum boyanın canlılığını ortaya çıkaran renk oyunları yapan 2.etken o :)
Koyu renk kesinlikle çok yakışmış sana sarının yakınından bile geçmemelisn:1rolleyes:
@ Keinefrau
Papatyayi kaynatip mi sürdün ? Dogal acilim hep daha güzel oluyor..
Nickin ilgincmis :)
Papatya suyu ile açılan saç rengi öyle boya gibi de basit durmuyor güneşte parlıyor mükemmel saç boyayıcısı papatya allah'ın bitkileri ne kadar çok faydalı papatya ile açılan saç böyle oluyor daha fazlada açılıyor ama hep doğal durur mükemmel bir yöntem
hoşş..
kaç uygulamada bu hale geldi?
kaynatıp sürdüm saç kurutma makinesi ile bi kaç defa kuruladım