- 9 Nisan 2014
- 2.861
- 3.614
ben yapamıyorum bi süredirCanim merhaba nasil gidiyor bakim isi :) bende baslamaya bi turlu karar veremiyorum kokusu yuzunden .
Nette cok arastirdim kokusu kafamdan 1 ay cikmadi diyen olmus.en son bi forumda sarimsaklari onceden sutte 5 dakika kadar kaynatinca kokusu kalmiyormus sarimsagin islevide bozulmuyormus.boyle bi deneyeyim diyorum bende
Saglik olsun baslarsin canimben yapamıyorum bi süredirsürekli bi iş çıkıyor sanırım 1 hafta sonra tekrar yapmaya başlayacağım kokusu dediğim gibi durulama suyuna sirke ekleyince kalmıyor yani ben çok uzun süreler yaptım bunu ve sadece ilk yaptığımda kokusu çıkmamıştı onda da sirke olayını bilmiyordum :) bekliyorum fotoğraflarını
açıcı kullanmak saça verilebilecek en büyük zararlardan birisi ama önemli olan ısrarla birçok insanın yaptığı gibi püskül püskül saçlarla gezmek değil sağlıklı bir şekilde kendi tonlarında kullanmaya karar vermek bence :) sen o adımı atmışsın insan isteyince yapamayacağı şey yok :) 3 gün yeterli diye düşünüyorum sarımsağı eziyoruz çünkü zaten iyice yağa işlemiş oluyor 3 gün sonundaKomple siyaha boyadim bu sekilde asiri kisa kesen bir kuafor kurbani oldum uclarda hala esnemeler var kopmasada islakken uzuyor az birsey.. yine iyi dayandi birkac ayda onlarca boyama acmaya. Birdaha kesinlikle boyaya tövbe
bir legene su koy içine 3 yemek kaşığı koyabilirsin sirke :)Saglik olsun baslarsin canimsirkeli suyun olculeri nasil peki ?
Tamam canim kuru yapmadan once yuklerim fotografimi
Tamamdır..sabirsizlaniyorum kure baslamak icin ..insallah etkili olur :)) kullanmadigim bi bu sarimsak kuru kaldi.aklina gelebilecek butun kurleri denedim ve sonuc alamadim.bi tek sinemaki biraz uzatti oda kuruttu sacimi malesefbir legene su koy içine 3 yemek kaşığı koyabilirsin sirke :)
Hindistan cevizi yagini uclara bende yaoicam haftada bir..uclar cok kuru cunku acilmadan dolayiSarımsak kürü uygulayamasam da bugün diplere dax uçlara hindistan cevizi yağı sürüp beklettim
bilmiyorum ki benim başıma gelmedi3. Kürden sonra saç diplerimde kasıntı basladi normal mi acaba ? Birde yeni cikan saclarim vardi sakaklarimda bu kurden sonra costular resmen :)))
teşekkür ederimÇok güzel uzamış
aslında konumu güncellemek istiyorum çünkü sarımsak kürünü çok fazla uygulayamadım. yanma konusunda da evet direkt sürünce başta yakma yapıyor ama zeytinyağının içinde bekletince yanma olmadı bendeSarımsak kürü saç derinizi yakmıyor mu ? Ben kaşım için kullandığımda yanma ve kızarıklıklar ortaya çıkmıştı