saçım normalde hızlı uzuyor özellikle ilk kestiğimde. biraz uzayınca yavaşlaması duruyor. yanlış anlamışsın sanırım saçımı e belime kadar hiçbir şey yapmadan değil daha önce söylediğim gibi uyguladığım yöntemlerle uzattım. tekrar o yöntemleri uygulamaya başlayacağımı yazdım bu konuda da.3 ayda nasıl bir saç enseden bele kadar uzayabilir ki? Yaklaşık 30 cm yapar ki az söyledim madem saçın bi ayda 10 cm uzuyor neden uzatmaya çalışıyosunson koyduğun karşılaştırmalı fotoğrafta da en az 5 cm fark var iki haftada 5 cm uzuyosa yine ayda 10 cm uzuyo anlamına gelir bi ay sonra merakla bekliyorum kendi halinde 10 cm uzuyosa bakımşa bi ayda 20 cm uzatırsın herhalde
Konuyu pazartesi açtım kürü uygulamaya 4 gün önce başlamışım yani. Biraz önce senin için bu fotoğrafı çektim normalde pazartesi güncelleyecektim. Başladığımda sen de göreceksin saçlarım 17. çizgide. Bu fotoğrafta da 19a değiyor. Ayrıca saçlarım ıslak bile değil sen hesap et artık ölçümden iyi anlıyorsun :) birkaç ay sonra tekrar beklerim3 ayda nasıl bir saç enseden bele kadar uzayabilir ki? Yaklaşık 30 cm yapar ki az söyledim madem saçın bi ayda 10 cm uzuyor neden uzatmaya çalışıyosunson koyduğun karşılaştırmalı fotoğrafta da en az 5 cm fark var iki haftada 5 cm uzuyosa yine ayda 10 cm uzuyo anlamına gelir bi ay sonra merakla bekliyorum kendi halinde 10 cm uzuyosa bakımşa bi ayda 20 cm uzatırsın herhalde
ben dönüşümlü yapıyorum canım. 2 gün boşluk bırakacak şekilde bi birini bi birini yapıyorum. bi dene bence ben iyi geleceğine inanıyorum. Saçlarının uçları muhtemelen kuru kaldığı için kopup inceliyordur nemli tutmaya çalış :)Gercekten bu denli uzamasi enteresan.bnde saclarimi omuz hizasinda kestirdim ve saglikli bi sekilde uzatmak istiyorum artik.uzadikca uclari incelen bi sac yapim var.bu sarimsak kuru bunada iyi gelir mi acaba canim ?
Konuyu takipteyimve sogan ve sarimsak kurlerini donusumlu mu yapiyorsun yoksa bi tanesini surekli mi ?
uzun saç candırBenimde böyle çok hızlı uzuyor ben de küt kesiyorum uzun saç zooor
Saçları üç ayda beline kadar gelen şanslı insanlar var bildiğim için inanıyorum .saçım normalde hızlı uzuyor özellikle ilk kestiğimde. biraz uzayınca yavaşlaması duruyor. yanlış anlamışsın sanırım saçımı e belime kadar hiçbir şey yapmadan değil daha önce söylediğim gibi uyguladığım yöntemlerle uzattım. tekrar o yöntemleri uygulamaya başlayacağımı yazdım bu konuda da.
Yalan söylüyormuşum gibi yazmışsın da neyim ben sarımsak tarlası sahibi falan mı satış mı artırmaya çalışıyorum? :) marka tanıtmadım bir şey yapmadım, kimi neden kandırayım? ben faydasını çok net bir şekilde gördüm isteyen insanlar da faydalansın diye yazdım.
Ayrıca yazımı tekrar okumanı öneririm ensemde kestirdiğimde değil karşılaştırmalı fotoğrafın ilk halinde başladım sarımsak kürünü uygulamaya yani kısacası sakin ol şampiyon :)
Tamam xanim denemeye calisicam.11 aylik be egim var.yapabilirim insallahben dönüşümlü yapıyorum canım. 2 gün boşluk bırakacak şekilde bi birini bi birini yapıyorum. bi dene bence ben iyi geleceğine inanıyorum. Saçlarının uçları muhtemelen kuru kaldığı için kopup inceliyordur nemli tutmaya çalış :)
5. günüm kızlar saçlarım bitişe son 2 çizgi. yarın şehir dışına çıkıyorum kürlere ara vermek zorundayım... dönüşümde tam gaz devam
Bi kaba su ve biraz sirke ekliyorum duştan çıkarken en son o suyla duruluyorum koku kalmıyorHazir satilan sarimsak yaginin kokusu defalarca yikamaya ragmen cikmamisti. Sen koku konusunda neler yapiyorsun?
Bu da saç uzatmaya ilk karar verdiğim zaman çektiğim fotoğraflar. 2 fotoğraf arasında 14 gün var 2 haftada 2 cm uzama sağladım
teşekkür ederim canım :) aslında beslenmeme pek dikkat edemiyorum iştahsızgillerdenim benAyy nasıl uzamış böyle maşallah çok şanslısın saçı hızlı uzayan olarak
Beslenmen nasıl peki kuzum
İçten destek çok önemli çünkü hızlı uzamasına çok etki ediyordur beslenmen
teşekkür ederim canım :) aslında beslenmeme pek dikkat edemiyorum iştahsızgillerdenim ben
Beslenmenin çok büyük etkisi vardır illa ki ama bol su içiyorum onun da faydası oluyor olabilir :)Benim iştahımın da maşallahı var ama işte durum ortada
Demek ki saçın yapısıyla ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?