büyütebilirsin...göğüs büyütücü haplar var şimdi isim verirsem benide o firmanın elemanı sanabilirsiniz sırnaşık şey fiyatıda 100 ytl bir kutusu içinde 60 tane var..ben kullanıyorumda o yüzden yazdım yerimseniben ısrgan otu bizim köyde istemediğin kadar var hemde taptaze keşke olsa da tazesini kullansak olsun aktardan alabiliriz hemde ucuz diye biliyorum..
yazdıklarımdan korktun di mijeyyar ama haksızmıyım kızlar sırf reklamını yapmak için girip üye olmuş bir de bizim önerilerimize mana buluo yok daha kötü yapıo saçları falan diye neyse walla bi ara çok düşündüm hap kullansam mı diye ama cesaret edmedim çünkü doktorlar hiç tavsiye etmiyor :1no2: ilerde zararı olur diye korkuyorum çünkü bu haplar direk hormonları etkiliyor bir ara kara üzüm çekirdeği tozu kullandım ama işe yaramadı gerçi uzun bir süre denemek lazım bunları belki yine başlarım tekrar. Ay göğüs büyütme sevdasına iyice saptırdım konuyu sırnaşık şey neyse saç konusuna dönelim taze bulup kullanmak eminim daha faydalıdır ama her zaman bulunmuyor bende aktardan kurutulmuşunu aldım
hemen deneyeceğim taze ısırganlar çıkmaya başladı nasılsaa.s
ayrıca zararlı olabileceğini söyleyip ürün reklamı yapan arkadaşıma ;ısırgan ne kadar zarar verse de (inanmıyorum ya)yine de içinde kimyasal barındıran ürünler kadar vermez herhalde
evet arkadaşlar ısırganotu doğadaki en yararlı bitkilerden biri.ayrıca benim de saçlarım bi ara çok kötü olmuştu,matlaşmıştı ve ben saçlarımın eski parlaklığına sirkeyle kavuştum.ayrıca doğal yağları da uyguladım ve saçlarım şimdi çok güzel parlıyor ve de sağlıklı.böyle yararlı bilgileri bizimle paylaşan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.
sana da teşekkürler canım ben de her saçımı yıkama sonrası yarım çay bardağı elma sirkesini 1 tas suda karıştırıp son yıkamada döküyorum ve friksiyon yapıyorum çok işe yarıyor saçımda hiç kepek olmuyor ve harika parlatıyor herkese tavsiye ederima.s.
sana da teşekkürler canım ben de her saçımı yıkama sonrası yarım çay bardağı elma sirkesini 1 tas suda karıştırıp son yıkamada döküyorum ve friksiyon yapıyorum çok işe yarıyor saçımda hiç kepek olmuyor ve harika parlatıyor herkese tavsiye ederima.s.
canım benim saçımda şuan boya yok ama daha önce de kullanıyorum röfleli,boyalı,gölgeli hiç bir zararını görmedim bi de kokusuna aldanma kurutunca uçup gidiyo umarım sana da iyi gelir yerimseniben
bende şimdi uyguladım temiz saçımı ısırgan suyuyla ısladım ve havluya sardım bekliyorum
şunu soracaktım kızlar ısladıktan sonra fazla suyunu alıp bone falan geçirmek gerekirmi herhangi birşeyle kapatmalımıyızyerimseniben
Slm Arkadaşlar bence öyle her okuduğunuz ve her duyduğunuza inamayın çünkü bende eskiden öyle yapıyordum fakat saçlarım çok daha kötü oldu bende bu nedenle saçlarımın dökülmesini nasıl önleyebilirim diye araştırma yapmaya başladım ve erckozmetik.com adresinde hc adlı ürünü gördüm ve hemen sipariş ettim hemen sipariş etmemdeki en büyük etken çeşitli bitkilerden oluşmuş tamamen doğal bir ürün olmasının yanı sıra etkilerinin bilimsel olarakta kanıtlanmış olmasıydı şimdi saçlarım hiç dökülmüyor üstelik kolayca şekilde alıyor:)) isterseniz bu ürünü deneyin
Slm kızlar,
uzun bir süredir saç dökülme problemi yaşıyordum. Kendimce şöyle doğal bir formül buldum. İnanın o kadar etkili oldu ki...
Ben saçlarımın bakımını hep yaparım sürekli yağ karışımları falan kullanıyordum. Saçlarım canlanıyordu ama bir türlü dökülmeyi durduramıyordum. Şu anda saç dökülmem %75 azaldı diyebilirim.
Formül şu: 10 bardak kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı ısırgan atıyorsunuz. Ağzını kapatıp soğuyuncaya kadar demlendirin. Sonra bu losyonu saçınıza uygulayın özellikle diplere iyice friksiyon yaparak yedirin. Bekletebildiğiniz kadar kalsın saçınızda. Yağlı değil,masraflı değil,kokusu yok ve hiç bir zararı yok! İkinci yapışınızda yarı yarıya azalmış olucak dökülme.Umarım sizde de işe yarar.Öpüyorum hepinizi:1hug:
Slm kızlar,
uzun bir süredir saç dökülme problemi yaşıyordum. Kendimce şöyle doğal bir formül buldum. İnanın o kadar etkili oldu ki...
Ben saçlarımın bakımını hep yaparım sürekli yağ karışımları falan kullanıyordum. Saçlarım canlanıyordu ama bir türlü dökülmeyi durduramıyordum. Şu anda saç dökülmem %75 azaldı diyebilirim.
Formül şu: 10 bardak kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı ısırgan atıyorsunuz. Ağzını kapatıp soğuyuncaya kadar demlendirin. Sonra bu losyonu saçınıza uygulayın özellikle diplere iyice friksiyon yaparak yedirin. Bekletebildiğiniz kadar kalsın saçınızda. Yağlı değil,masraflı değil,kokusu yok ve hiç bir zararı yok! İkinci yapışınızda yarı yarıya azalmış olucak dökülme.Umarım sizde de işe yarar.Öpüyorum hepinizi:1hug:
Dökülmenin nedenine göre etkisi degişiyor. Mevsimsel dökülme icin güzel bir kür ama diger nedenlerden kaynaklanan dökülmelerde etkili degil.Ben iki ay kadar düzenli kullandım ama sonuc alamayınca bıraktım.