- 7 Ağustos 2007
- 5.967
- 1.319
- 173
büyütebilirsin...göğüs büyütücü haplar var şimdi isim verirsem benide o firmanın elemanı sanabilirsiniz sırnaşık şey fiyatıda 100 ytl bir kutusu içinde 60 tane var..ben kullanıyorumda o yüzden yazdım yerimseniben ısrgan otu bizim köyde istemediğin kadar varhemde taptaze keşke olsa da tazesini kullansak olsun aktardan alabiliriz hemde ucuz diye biliyorum..
yazdıklarımdan korktun di mijeyyar ama haksızmıyım kızlar sırf reklamını yapmak için girip üye olmuş bir de bizim önerilerimize mana buluo yok daha kötü yapıo saçları falan diye neyse walla bi ara çok düşündüm hap kullansam mı diye ama cesaret edmedim çünkü doktorlar hiç tavsiye etmiyor :1no2: ilerde zararı olur diye korkuyorum çünkü bu haplar direk hormonları etkiliyor bir ara kara üzüm çekirdeği tozu kullandım ama işe yaramadı gerçi uzun bir süre denemek lazım bunları belki yine başlarım tekrar. Ay göğüs büyütme sevdasına iyice saptırdım konuyu sırnaşık şey neyse saç konusuna dönelim taze bulup kullanmak eminim daha faydalıdır ama her zaman bulunmuyor bende aktardan kurutulmuşunu aldım