Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarimiz Dökülmesin....

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

island

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2007
5.967
1.319
173
Slm kızlar,
uzun bir süredir saç dökülme problemi yaşıyordum. Kendimce şöyle doğal bir formül buldum. İnanın o kadar etkili oldu ki...
Ben saçlarımın bakımını hep yaparım sürekli yağ karışımları falan kullanıyordum. Saçlarım canlanıyordu ama bir türlü dökülmeyi durduramıyordum. Şu anda saç dökülmem %75 azaldı diyebilirim.
Formül şu: 10 bardak kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı ısırgan atıyorsunuz. Ağzını kapatıp soğuyuncaya kadar demlendirin. Sonra bu losyonu saçınıza uygulayın özellikle diplere iyice friksiyon yaparak yedirin. Bekletebildiğiniz kadar kalsın saçınızda. Yağlı değil,masraflı değil,kokusu yok ve hiç bir zararı yok! İkinci yapışınızda yarı yarıya azalmış olucak dökülme.Umarım sizde de işe yarar.Öpüyorum hepinizi:1hug:

benimkide çok dökülüyordu deneyeyim bakalım:)teşekkürler

rica ederim canm inşlh işe yarar denemekten bişey kaybetmezsin ben fısfıslı bir şişeye koydum rahatça uyguluyorum doktora gitmeyi düşünüyordum yani o derece dökülüyordu içim acıyordu o dökülen telleri gördükçe çok şükür işe yaradı bu losyon arada da beslesin diye yağ karışımı uyguluyorum:1closedeyes:yerimseniben

Slm Arkadaşlar bence öyle her okuduğunuz ve her duyduğunuza inamayın çünkü bende eskiden öyle yapıyordum fakat saçlarım çok daha kötü oldu bende bu nedenle saçlarımın dökülmesini nasıl önleyebilirim diye araştırma yapmaya başladım ve erckozmetik.com adresinde hc adlı ürünü gördüm ve hemen sipariş ettim hemen sipariş etmemdeki en büyük etken çeşitli bitkilerden oluşmuş tamamen doğal bir ürün olmasının yanı sıra etkilerinin bilimsel olarakta kanıtlanmış olmasıydı şimdi saçlarım hiç dökülmüyor üstelik kolayca şekilde alıyor:)) isterseniz bu ürünü deneyin

benim de saçımda aşırı derecede dökülme var bu formülü gerçekten denemek isterim... Arşiyan senin dediğinde kafama çok yattı saolun arkadaşlar..

Slm kızlar,
uzun bir süredir saç dökülme problemi yaşıyordum. Kendimce şöyle doğal bir formül buldum. İnanın o kadar etkili oldu ki...
Ben saçlarımın bakımını hep yaparım sürekli yağ karışımları falan kullanıyordum. Saçlarım canlanıyordu ama bir türlü dökülmeyi durduramıyordum. Şu anda saç dökülmem %75 azaldı diyebilirim.
Formül şu: 10 bardak kaynar suyun içine 2 yemek kaşığı ısırgan atıyorsunuz. Ağzını kapatıp soğuyuncaya kadar demlendirin. Sonra bu losyonu saçınıza uygulayın özellikle diplere iyice friksiyon yaparak yedirin. Bekletebildiğiniz kadar kalsın saçınızda. Yağlı değil,masraflı değil,kokusu yok ve hiç bir zararı yok! İkinci yapışınızda yarı yarıya azalmış olucak dökülme.Umarım sizde de işe yarar.Öpüyorum hepinizi:1hug:
canım ısırganın bende etkisini gördüm birde hint badem yağı ve limonu karıştırıp 1 saat beklettim haftada 2 defa ayrıca kokmasına rağmen sarımsakta sürdüm artık hiç dökülmüyor sadece mevsim değişiminde biraz:sm_cool:yeni yeni saçlar bile çıktıyerimseniben sağol paylaşım için:1hug:

Slm Arkadaşlar bence öyle her okuduğunuz ve her duyduğunuza inamayın çünkü bende eskiden öyle yapıyordum fakat saçlarım çok daha kötü oldu bende bu nedenle saçlarımın dökülmesini nasıl önleyebilirim diye araştırma yapmaya başladım ve erckozmetik.com adresinde hc adlı ürünü gördüm ve hemen sipariş ettim hemen sipariş etmemdeki en büyük etken çeşitli bitkilerden oluşmuş tamamen doğal bir ürün olmasının yanı sıra etkilerinin bilimsel olarakta kanıtlanmış olmasıydı şimdi saçlarım hiç dökülmüyor üstelik kolayca şekilde alıyor:)) isterseniz bu ürünü deneyin

slm aşiyan kaç forumdur dikkat ediyorum senin ağzında bir isim tutmuş gidiyor. ERC KOZMETİK ERC KOZMETİC anlıyorum reklamını güzel yapıyorsun ama insanların kafasını bu doğal şeyler zararlı falan diyerek karıştırma!!! sen yine erc kozmetikten al istediğini herkese de tavsiye et ama saçlarla ilgili açtığım her forumda bu ismi görmekten bıktım

canım ısırganın bende etkisini gördüm birde hint badem yağı ve limonu karıştırıp 1 saat beklettim haftada 2 defa ayrıca kokmasına rağmen sarımsakta sürdüm artık hiç dökülmüyor sadece mevsim değişiminde biraz:sm_cool:yeni yeni saçlar bile çıktıyerimseniben sağol paylaşım için:1hug:

sen da sağol canım ben kısa bir süredir uyguluyorum bu ısırganı ve çok faydasını gördüm hint yağını ben de denemek istiyorum hoşça&güzel kal :1hug:

slm aşiyan kaç forumdur dikkat ediyorum senin ağzında bir isim tutmuş gidiyor. ERC KOZMETİK ERC KOZMETİC anlıyorum reklamını güzel yapıyorsun ama insanların kafasını bu doğal şeyler zararlı falan diyerek karıştırma!!! sen yine erc kozmetikten al istediğini herkese de tavsiye et ama saçlarla ilgili açtığım her forumda bu ismi görmekten bıktım

evet aynı şey benimde dikkatimi çekti hangi foruma bakarsam bakıyım aynı şeyi gördüm ama bu forumda daha çok dogal yollardan yararlanmaya çalışıyoruz kaldıki arkadaşımızın tavsiyesini bende uyguluyorm ve hiçbir zararını da görmedim...

evet aynı şey benimde dikkatimi çekti hangi foruma bakarsam bakıyım aynı şeyi gördüm ama bu forumda daha çok dogal yollardan yararlanmaya çalışıyoruz kaldıki arkadaşımızın tavsiyesini bende uyguluyorm ve hiçbir zararını da görmedim...

ay ewet canım ya sinir oluorum bende böylelerine:oklava: sanki biz zararlı bişey öneriyoruz burası doğal yollarla güzelliğin paylaşım alanı sen oradan ürün memnun kaldıysan aç ayrı bir forum insanlar bilgilensin orda istediğin kadar yap reklamını
ve bu aşiyan isimli kişinin yazdığı mesajları aratırsanız sadece saç bakımında kendi reklamını yapmış bu sitenin de tadı kaçmaya başladı kızlar dikkatli olalım:enbuyukkk:

ben bi de ısırgan çayı içiyodum bi ara o da yaradı heralde o zaman için dökülme durmuştu ama yine başlayınca senin gibi yapmaya başladım bende dökülme şimdi çok azaldı banyoda o dökülen saçlar yere yapışınca nasıl sinir oluyodum :) ama artık öle bi sorunum yok :)

ben bi de ısırgan çayı içiyodum bi ara o da yaradı heralde o zaman için dökülme durmuştu ama yine başlayınca senin gibi yapmaya başladım bende dökülme şimdi çok azaldı banyoda o dökülen saçlar yere yapışınca nasıl sinir oluyodum :) ama artık öle bi sorunum yok :)

haklısın canm önce içten beslemek lazım ama ısırgan gerçektende saçlar için harika bir şey bi ara biberiye ile yapıyordum ama bu kadar olumlu sonuç alamamıştım çayını da içelim bari belki göğüslerimizi de büyütür:utangac::teytey:

Slm kızlar,

island, kurutulmuş ısırgan mı kullanıyordun?

evet arkadaşlar ısırganotu doğadaki en yararlı bitkilerden biri.ayrıca benim de saçlarım bi ara çok kötü olmuştu,matlaşmıştı ve ben saçlarımın eski parlaklığına sirkeyle kavuştum.ayrıca doğal yağları da uyguladım ve saçlarım şimdi çok güzel parlıyor ve de sağlıklı.böyle yararlı bilgileri bizimle paylaşan arkadaşlarımıza da çok teşekkür ediyorum.

ewet canım ben de kadınlar kulübünde okumuştum artık ne derece işe yarıo bilmem bi büyütemedim ya ah ahh:1no2:

büyütebilirsin...göğüs büyütücü haplar var şimdi isim verirsem benide o firmanın elemanı sanabilirsiniz sırnaşık şey fiyatıda 100 ytl bir kutusu içinde 60 tane var..ben kullanıyorumda o yüzden yazdım yerimseniben ısrgan otu bizim köyde istemediğin kadar var :D hemde taptaze keşke olsa da tazesini kullansak olsun aktardan alabiliriz hemde ucuz diye biliyorum..

island, kurutulmuş ısırgan mı kullanıyordun?

ewet canm kurutılmuş ısırgan kullanıyorum ama tarifi azaltmayı düşünüyorum çünkü taze taze daha iyi olur heralde kullanacağımız zaman demleyip losyonu bitirelim derim kızlar yerimseniben

Back