Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Saçlarımın yanları açıldı :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

demmay

💑 ( 👶+👶) = 💙
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2007
1.843
31
116
40
K.K.T.C.
Kızlar saçlarım doğum sebebiyle döküldü hepsi çıktı ama o yanlar galiba sürekli topladığımdan seyreldi baya çocuğumu emzirirken topluyordum, yemek yaparken vs topluyordum. Şimdi o kadar sık toplamıyorum ama çözüm olmuyor. Ne yapsam ne etsem :26:

canım zeytinyağı ve sarımsakla yapılan bir kür var onu uygula,bir de şampuanına sarımsak ekle

aynen... sarımsak çok iyi geliyo resmen saç çıkartıyo ama kullanıcağın z. yağı çok çok iyi olmalı saf olmalı şimdi 1 baş sarımsağı(6,7 diş) eziyosun bi kaba koyuyosun ( cam olursa daha iyi ve kapaklı olmalı kavanoz gbi) üzerine 1 parmak falan geçicek şekilde saf z. yağı koyuyosun 1 hafta bekletiosun 1 hafta sonra sarımsakları ayırıp yağını saç derine iyice yedriosun masajla sonra streçle sarıp 3 saat falan bekletiosun yıkarken soğuk suyla yıka mutlaka çünkü sıcak suyla sarımsaklar saçta inanlmaz bi koku bırakıyo gerçi soğuktada kalıyo ama idare ediceksin:)) ama mutlaka soğuğa yakın suyla yıka sıcak değil... bu işlemi hafta 1 yapıyosun 3. yapışta falan zaten farkı görceksin....

Kızlar 1 ay önce o bakımı yapmıştım. Kafamda da beklettim inanın hala yıkandıkça kokusu buram buram kokuyor Geçmedi bir türlü. Şimdi 15-20 gün sonra denize girmeye başlayacağız. O zaman haliyle saçım ıslanacak ve kokacağım

Minoksidil kullansam nasıl olur? Baya güzle yorumlar okumuştum..

onu bilmiyorum kullanmadım evet sarımsak çok kötü kokuyo ama saç çıkarma özelliği var hani uzatmak falan olsa çok altrnatf var ama gürleşmesi için sarımsak diyorum ben kesinlikle!!!

O zaman onu yapayım sadece o bölgelere süreyim Saç için çekilen çile kutsaldır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…