Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

3-4 gune bir uyguladim ben.
Kurutma makinesi basli basina zararli bisey canim zaten isil islemlerden uzak durman lazimjen bence birak kendi halinde kurusunlar.gecir poseti sar havluyu oh mis
Cm olcmedim canim fotolarda bariz uzama var ama.

3-4 gune bir uyguladim ben.
Kurutma makinesi basli basina zararli bisey canim zaten isil islemlerden uzak durman lazimjen bence birak kendi halinde kurusunlar.gecir poseti sar havluyu oh mis
Cm olcmedim canim fotolarda bariz uzama var ama.
Çok güzel uzamış, maşallah Ayda bir karşılaştırma fotoğrafı atıyorum konuma, sadece o zamanlarda saçlarımı düzleştiriyorum. Normalde saçlarımı kurutmuyorum, havluyla kendisi kuruyor ama soğan yapınca havlular falan batacak iyice ondan sordum

Sagol canim.
Yok yahu yikarsan gecer. Kendine 1 adet sac bakim havlusu yap eskisinden; digerlerine bulasma ozaman bisi olmaz. Mutlaka duzenli uygula sac kremine bile ihtiyacin kalmayacak inan; mucize gibi benim hayatimda sacim hic bukadar uzamamisti :)

Bende yağ bakımı yapıyorum, yıkadıktan sonra soğan suyu dökeceğim artık :)

Haftada 2 veya 3 kez bakım yapıyorum, sık sık yıkıyorum.
Iste ben bi ara kendi hallerine biraktim.
Dogal bir sampuan aldim.
Ve uzun sure yikamadim.
Sogan kurune de sonradan basladim.
Bence haftada 2 kez sogan suyu yap, 2 kez de yag bakimini. Sacini surekli hirpalama. Nacizane tavsiyem.

G geceninkralicesi bence sogan suyunu yag bakimlarindan sonra uygula canim. Ve saclarini en az 3 gune kadar yikama. Hatta 4 gun olursa daha iyi olur. Bi sure boyle gozlemle, dayanmasi guc biliyorum bakima alisiyoruz, yapmadan duramiyoruz; saclar kirleniyor ama cok iyi geliyor.

Iste ben bi ara kendi hallerine biraktim.
Dogal bir sampuan aldim.
Ve uzun sure yikamadim.
Sogan kurune de sonradan basladim.
Bence haftada 2 kez sogan suyu yap, 2 kez de yag bakimini. Sacini surekli hirpalama. Nacizane tavsiyem.
Tamamdır, bakalım nasıl olacak saçlarım
Konuma bakarsın, ek olarak vitamin hapları da kullanıyorum.

Merhaba;

İlik maskesini hazırlarken dökülme önlemesi için içaerisine oleuropein katarsanız dökülmeyi çok kısa sürede 2. seyansta bile durdurabilirsiniz. Ben hazır olanını kullanıyorum intsegramda satışı var kemik iliği, hindistan cevizi yağı, lavanta yağı ve oleuropein ile hazırlıyorlar çok etkili ve başarılı.

merhaba, uzun süredir ben de saçımı uzatmaya çalışıyorum ama bütün çabalarıma ve harcadığım paralara rağmen belirli bir boyu aşamadım. vaktiyle saçıma atılan katlar uzadıkça incelen bir görüntü oluşturduğu için hep saçımı kestirmek zorunda kaldım, ısrarla çok çok az kesim istediğim halde fazla kesim yapan kuaförler kabusum oldu. uyguladığım yağlar, kürler saçımı gürleştirmede çok işe yaradı ama uzatma konusunu artık akışına bırakmıştım. konunuzun tamamını okudum ve fotoğraflar gerçekten çok motive edici, bence saçlarınız gayet güzel ve sağlıklı görünüyor maşaallah. soğan kürü konusunda da ikna oldum ve en kısa sürede deneyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…