Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımın Sağlıklı Olma Yolundaki Maceraları Başlıyor :)

kıyamam :) bende dax ve hindistan cevizi yağı alabilmek için çok istediğim trençkot indirime girmiş olmasına rağmen feragt ettim :) kredi kartı kapatmaya çalışıyoruz o yüzden şu sıralar nakit işliyor

Evetttt
Yoktum ama geldim:KK66:
Uzun suredir geceleri yatmadan evvel bir dis sarimsak yutmayi adet edindim.
Sampuanima sarimsak rendelemektem baska bir bakim yapamaz oldum.
Bittim sabunum+sarimsak rendelenmis otaci bitkisel sampuanim disinda sacima uyguladigim tek urun yakin zamanda aldigim pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kremi.
Simdi.

*sarimsak yutmak sadece sac icin degil saglikli bir yasam icin de birebir. Bir zamanlar deli gibi yakindigim dehsetvari dokulmem, AZALDI. Tavsiyemdir.

*saclarim iki hafta evvel boyadigim halde hemen dipten geldiler. Muazzam bir uzama soz konusu. Ve bu uzamanin onune gecemiyorum :KK66: sampuana sarimsak rendelemek kesinlikle mucizevi bir buluş! Tavsiyemdir hem de israrla :)

*pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kreminden cokca memnun oldum. Hani sac boyalarinin icinden cikan sac kremleri olur ya saclarimizi pamuk gibi yapan, aynen oyle! Sac diplerine uygulamadiginiz taktirde sorun yok :KK66: tavsiye ederim.

Dip not: bittim sabunu cokca kepek yapmisti hatta korkmus birakmayi dusunmustum. Ancak inadimdir :KK66: birakmadim ve kepeklerim azaldi. Sac uzamamdaki hizi biraz da bittim sabununa bagliyorum. Hala favorilerimdedir kendisi, tavsiyemdir.

Sevgiler....

Evetttt
Bittim sabunum+sarimsak rendelenmis otaci bitkisel sampuanim disinda sacima uyguladigim tek urun yakin zamanda aldigim pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kremi.
Simdi.

*sarimsak yutmak sadece sac icin degil saglikli bir yasam icin de birebir. Bir zamanlar deli gibi yakindigim dehsetvari dokulmem, AZALDI. Tavsiyemdir.

*saclarim iki hafta evvel boyadigim halde hemen dipten geldiler. Muazzam bir uzama soz konusu. Ve bu uzamanin onune gecemiyorum :KK66: sampuana sarimsak rendelemek kesinlikle mucizevi bir buluş! Tavsiyemdir hem de israrla :)

*pantene 3 minute miracle adli yeni cikan sac kreminden cokca memnun oldum. Hani sac boyalarinin icinden cikan sac kremleri olur ya saclarimizi pamuk gibi yapan, aynen oyle! Sac diplerine uygulamadiginiz taktirde sorun yok :KK66: tavsiye ederim.

Dip not: bittim sabunu cokca kepek yapmisti hatta korkmus birakmayi dusunmustum. Ancak inadimdir :KK66: birakmadim ve kepeklerim azaldi. Sac uzamamdaki hizi biraz da bittim sabununa bagliyorum. Hala favorilerimdedir kendisi, tavsiyemdir.

Sevgiler....
Sarımsağı çiğnemiyorsun değil mi? Direk yutuyorsun, acaba yarım yarım yutsak olur mu :)

Sarımsağı çiğnemiyorsun değil mi? Direk yutuyorsun, acaba yarım yarım yutsak olur mu :)
Direkt yut canim hap gibi.
Cok buyukse bolersin, ama alisiyorsun zamanla.
Cigenemiyorum cigenemem de aman tanrim kokudan durulmaz :KK70:

saç.jpg z.jpg s.jpg n.jpg Maşallah saçlarınız güzel uzamış salıklı görünüyolar yeni saçlarınızın çıkmasını istiyorsaniz size tavsiyem yılan yağı saçı resmen coşturuyo ben kullandım saçlarım çok gürleşmişti bırakmıştım kuaför saçının yarısını bana ver dedi hatta bide yeni saçların çıkmış ne kullanıyorsun demişti bende yılan yağı demiştim tavsiye ederim.sarımsakta saç çıkarmada birebir küçük saçlarımın çıktına çok şahit olmuştum tavsiye ederim.ısırganda saç kalınlaştırıyor diye biliyorum ısırgan otunu kaynatıp saçı bu suyla yıkıyorlar.pirinç suyu çinli kadınlar rapunzel saçlarını buna borçlu ve japonlarda bu bakımla saçlarını uzatıyormuş çin.jpg tavsiye ederim.:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Eki Görüntüle 2063921 Eki Görüntüle 2063922 Eki Görüntüle 2063923 Eki Görüntüle 2063924 Maşallah saçlarınız güzel uzamış salıklı görünüyolar yeni saçlarınızın çıkmasını istiyorsaniz size tavsiyem yılan yağı saçı resmen coşturuyo ben kullandım saçlarım çok gürleşmişti bırakmıştım kuaför saçının yarısını bana ver dedi hatta bide yeni saçların çıkmış ne kullanıyorsun demişti bende yılan yağı demiştim tavsiye ederim.sarımsakta saç çıkarmada birebir küçük saçlarımın çıktına çok şahit olmuştum tavsiye ederim.ısırganda saç kalınlaştırıyor diye biliyorum ısırgan otunu kaynatıp saçı bu suyla yıkıyorlar.pirinç suyu çinli kadınlar rapunzel saçlarını buna borçlu ve japonlarda bu bakımla saçlarını uzatıyormuşEki Görüntüle 2063925 tavsiye ederim.:KK37::KK37::KK37::KK37::KK37:

Cokca tesekkur ederim.
Oncelikle konum eski. O kisa sac resimlerimin uzerine uzamisti ve ben bi kere daha kesmistim saclarima bunalima girdigim bi donem hem de kendim :KK70:
Sonra yoluma devam ettim.
Yilan yaginin orjinalini bulmak biraz zahmetli. Shiffa home markasinin yaglarini kullaniyorum.
Bi deneyecegim.
Isirgan evet yuzyillardir duydugum bi yontem ama kolay bulunamamasi ona yonelmemi engelledi.
Pirinc suyunu hic duymamistim tesekkur ederim mutlaka arastiricam :KK66:

Selammmm

Saclarimi yaklasik 4 gundur yikamiyorum.
Nemlendiklerini kendi yaglari ile yumusadiklarini hissediyorumm
Tabikii dayanamam bu gece yikarim ama
Surekli yikamak da sacin dengesini bozuyor
Bir de ben bittim sabunu kullandigim icin
Bu sabunu kullanirken saci surekli yikamamak gerekiyor cunku sac bittim yagi ile besleniyor diye okumustum bir yerde.
Sanirim dogru
Sacim hala bir ruzgar esse buram buram bittim kokuyor :KK70:

Simdilik guncellemem bu kadar
Dokulmem hala cok az seyrediyor.
Insallah tamamen durur demeyecegim cunku
Saglikli sac dokulur. Gunde 100 tele kadar normal yani. Hedefim de bu :KK66:

Sevgiler.

CYMERA_20171107_224250.jpg CYMERA_20171107_224230.jpg

Bu gun bunları aldım.
Zeytinyagı cam şişede ve kendinden fısfıslı:)
Tam da işime yarayacak şekilde yani.
13 tl idi fiyatı.
Badem yağı da malum.
E vitamini açısından zengin bir yağ ve saçın olmazsa olmazı.
Badem yağından sarımsak kattığım şampuanıma ilave ettim.
Zeytinyağını da birazdan kafama fıslatıp bir iki saat bekleticem; malum çok kurudular.
Bundan sonra bakımı basit tutmaya çalışıcam.
Sarımsak+badem yağlı şampuan_zeytinyağı maskesi.
Ve durulama suyuma da elma sirkesi.

Umar faydalı olur.

1628543-0fa6b60bc96a58709dd1b27afb4fe336.jpg CYMERA_20171107_224204.jpg
1 ay once. 1 ay sonra

Fark var mi bilemedim.
Resim guncellemek adina koydum.
Sevgileeer

Evetttt
Simdi.

Sevgiler....
Merhaba
Sarimsagi sampuana rendelediginiz zaman koku olusuyor mu?
Ve sarimsagi sabahları açken mi yutuyorsunuz
Sevgiler

Merhaba
Sarimsagi sampuana rendelediginiz zaman koku olusuyor mu?
Ve sarimsagi sabahları açken mi yutuyorsunuz
Sevgiler
Canim merhaba hosgeldin.
Sarimsak yapisi geregi kokar.
Bu da sizzi korkutabilir.
Ancak Oyle buram buram bir kokusu olmadi.
Zaten durulama suyuna sirke ekleyince koku falan kalmiyor veya sadece sac ucclarina guzel kokulu bir sac kremi uyguladigimda...
Dilersen sarimsak rendeledigin sampuaninin icine menekse yagi da katabilirsin. Mis gibi kokacak ve sacina da iyi gelecek bu yag. Ben gerek duymuyorum benimkinde sadece sarimsak+bal+badem yagi var su an.
Bir de arkadaslar bu karisimi ufak kutulara azar azar hazirliyor ki sarimsak sampuanin icinde kaldikca kokmasin. Deneyebilirsin.
Ben sarimsagi gece yatmadan evvel yutuyorum canim malum gece biz uykudayken vucut kendini yeniliyor.

Gunaydinnnnn

Dun gece ki "dip ve boylara zeytinyagi , uclara da badem yagi " maskemden mutevellit, saclarim suan ellerimin arasindan kayiyor. Hah iste tam da bunu istiyordum beeeen:KK66:
Bir dahakine zeytinyagi sisesinin icine toz tarcin eklemeyi istiyorum. Sac diplerini uyarici etkisi varmis. Hem de mis kokar :)

Sevgiler.

Ben kullanmıştım koku oluyo. hazır şampuan alırsan kokusuz olanları var. mesela bioblas şampuan .
Canim kokmamasi icin azar azar kutulara hazirlayabilir ya da icine menekse yagi koyabilirdin keske hemen vazgecmeseydin saca cok faydali sarimsak.

wuhuuuu saçlara bak maşallah benimde böyle saçlarım olacak mı acaba birgün :KK43:
sinüzitlerimden dolayı soğuk havalarda cesaret edemiyorum bakımlara :KK43:
birazda hevesim kırıldı sanırım :KK43:
bakalım bugün yarın saç fotosu uzamış mı saçım
galiba naparsak yapalım uzayacağı kadar uzuyor :KK43:

Gunaydinnnnn

Dun gece ki "dip ve boylara zeytinyagi , uclara da badem yagi " maskemden mutevellit, saclarim suan ellerimin arasindan kayiyor. Hah iste tam da bunu istiyordum beeeen:KK66:
Bir dahakine zeytinyagi sisesinin icine toz tarcin eklemeyi istiyorum. Sac diplerini uyarici etkisi varmis. Hem de mis kokar :)

Sevgiler.
ben denemiştim ama tarcini arindirmak cokkk zor oldu

wuhuuuu saçlara bak maşallah benimde böyle saçlarım olacak mı acaba birgün :KK43:
sinüzitlerimden dolayı soğuk havalarda cesaret edemiyorum bakımlara :KK43:
birazda hevesim kırıldı sanırım :KK43:
bakalım bugün yarın saç fotosu uzamış mı saçım
galiba naparsak yapalım uzayacağı kadar uzuyor :KK43:
Hayiiir
Asla hevesini kirmaaa
Devam edicez
Uzayabildikleri kadar uzayacak meretler:KK70:

Haftada 1 de yapsan kafi tatlim
Sampuanina sarimsak+bal+badem yagi ekleyerek. Dene bide

X