• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saçlarımın beyazını nasıl kapatmalıyım.

mermaid2608

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
2.860
2.429
133
43
Saçlarımda boya yok.Koyu kestane renginde. Özellikle ön kısmında beyazlar var.Toplayınca belli olmuyor ama fön çektirince kötü durur. Ne yapsam en iyi sonucu alırım. Gölge mi tam boya mı? Bi de Haziran gibi hamilelik planlıyorum Allah izin verirse.

Siyah sacli bir arkadasim sac boyasi kullanmak istemedigi icin rimelle ustunden geciyor. Ama koyu kestanede ne olur bilemem.

Boyamayi goze aldiysan kendi rengine boyat gitsin.

Benim de önlerde var biraz beyazlarım saçlarımı boyatmak istemediğim için rimelle kapatıyorum ben de, saç rengim koyu kahve, belli olmuyor hiç, sprey boya almıştım, geçici yıkanınca akanlardan, ama onlar çok fena inanılmaz sertleştirdi. 1-2 defa kullandım sadece.

Beyaz saçları döküp yerine siyah saç çıkaran kürler var.Hiç yaptınız mı?Mesela sarmısak kürü yapanları çok duydum.

Geçici değilde kalıcı bir çözüm arıyorum aslında. Saç rimellerinden memnun kalmadım. Sarımsak kürünü denemedim. Bi de değişiklik istiyorum azcık.gölge benim daha çok tarzım. Tüm boya hiç boyatmadım. Gölge kapatır mı peki beyazı. Bal köpüğü rengini seviyorum. Kendi saç rengim üzerine gölge olsa beyazlar kapanır mı

Saçlarımda boya yok.Koyu kestane renginde. Özellikle ön kısmında beyazlar var.Toplayınca belli olmuyor ama fön çektirince kötü durur. Ne yapsam en iyi sonucu alırım. Gölge mi tam boya mı? Bi de Haziran gibi hamilelik planlıyorum Allah izin verirse.
Saçının o bölgelerini kendi rengine boyatabilirsin.
Benim de uyguladığım en zahmetsiz çözüm bu.
Çünkü diplerden başlayan gölgeyi sevmiyorum ve bölgesel beyazlar için de saçı tamamen boyatmak istemiyorum.

Çok aralarda beyazlar. Toplu değiller. Serpilmiş gibi.Tek tek nasıl boyancak ki.Çok kararsız kaldım.

dip boya yaptırablrsn

Koyu kahveye boyuyorum ben, hem beyaz kapatıyor, hemde siyah gibi duruyor.. Çünkü siyah boya insanların saçında yapışmış bir şey gibi duruyor. Koyu kestane boyada aynı işi görür..

Benim de önlerde var biraz beyazlarım saçlarımı boyatmak istemediğim için rimelle kapatıyorum ben de, saç rengim koyu kahve, belli olmuyor hiç, sprey boya almıştım, geçici yıkanınca akanlardan, ama onlar çok fena inanılmaz sertleştirdi. 1-2 defa kullandım sadece.

kirpiğe sürülen rimel mi yoksa saç beyazı kapatmak için kullanılan özel bir rimel mi,bende boyatmak istemiyorum ,sürekli diplerden beyazlar çıkıyor:KK43:

Çok aralarda beyazlar. Toplu değiller. Serpilmiş gibi.Tek tek nasıl boyancak ki.Çok kararsız kaldım.
O zaman ışıltı şeklinde gölge yaptır, hem seviyormuşsun.
Özellikle beyazların olduğu yerlere yapmasını istersin kuaföründen.
Veya tamamını tek renge boyatacaksın.
Fazla bir seçenek yok zaten.

Işıltılı gölge
O zaman ışıltı şeklinde gölge yaptır, hem seviyormuşsun.
Özellikle beyazların olduğu yerlere yapmasını istersin kuaföründen.
Veya tamamını tek renge boyatacaksın.
Fazla bir seçenek yok zaten.
Işıltılı gölge tam benlik aslında.

Şuan boyatamıyorum saçlarımı ve 5 10 tel beyazlar beni çok rahatsız ediyor.
Bildiğiniz kirpik rimelini beyaz kısımlara sürüyorum, kahverengi saçımda hiç belli bile olmuyor.:rolleyes:

Fotoğraf çekiyorum tam çıkmıyor. Yarın gündüz çekeceğim. Tam net fikir verebilir sanırım fotoğraf

Back