Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaSaclarimi yesile ve pembeye boyamak istiyorum:)
Kizlar basliktanda anliyacaginiz gibi saclarimi ya pembeye yada yesile boyamak istiyorum fakat actirmam lazim saclarim koyu kumral bugday tenliyim acaba yakisirmi emin degilim birde saclarim cok zarar gorurmu bu arada 19 yasindayim sanirim yasim kaldirabilir bu renkleri.
Tahminimce yazıyorum profesyonel bi yazı değil belirteyim öncelikle
Saçlarını oryal ile açacaksın ama turunculuklar olacak üstüne öncelikle platin sarısıyla cila yapılabilir. Ya da platine boyadıktan sonra tekrardan platin boyasıyla cila yapılabilir. Ama muhakkak cila ya da pigmentasyon işlemi görmeli o saç yoksa turuncu olacak ve boyadığın saç rengi bambaşka bi renge dönüşecek ve sırıtacak. Ardından pembe ya da yeşil yapabilirsin. Ama bu tarz uç renklere açıksan sana griyi tavsiye ederim şu an moda bi renk. Ama griye boyadıktan sonra mor şampuanla falan yıkandığını duydum. Akmaması açısından. Yok pembe ve yeşil arasından dersen ben pembe daha iyi gibi. Ama yüzünü görmediğimiz için hangisi yakışır tam bilemiyoruz tabiki.