- 18 Mart 2018
- 236
- 355
- 18
- 36
Perma var saçlarımda, uçları haliyle kuru. Çok bakım yapamıyorum bu aralarÇok haklısınız sigarayı üç senedir haftada bir paket olarak tüketiyorum tatillerde hiç içmiyorumöğrencilik hayatım bitince atmayı düşünüyorum direk. Şuan saçlarınız ne durumdalar sağlıklı mı, boya var mı?
Benim saçımda,gri çizginin bitişinde,bakımları bıraktım saçımı az şampuanlayarak,yağlanmasını bekliyorum,kendi yağıyla beslensin diye,uzuyor kendi kendine,ama sizin saçınız maşallah bayağ uzamış,hangi bakımları uyguladınız,nekadar sürede bu boya geldi.?Eki Görüntüle 2131111
8 Kasım-1 Ocak-31Mart
Dax sürüyorum sadece ve olabildiğinde nemlendirmeye çalışıyorum nemlendirici maskelerle yani ayrıca uzatmak için bir şey yapmıyorum daxtan başka. Arada zeytinyağı sürüyorum ya da himdistan cevizi bitti zaten şu araşar ama tekrar almayı düşünmüyorum sadece dax alıcam:) duştan sonra yağlarım var zaten onlarla tarıyorum saçlarım çok kuru sürekli yağ istiyor uçlar. Koparak dökülme de var malesef bi uzasa yavaş yavaş kestirmek istiyorum. Her ay ölçüyorum saçımın boyunu şuan 50 cm oldu. Ayda yaklaşık 2-2.5 cm civarı uzama miktarım şuan göğüsümde artık saçım eskisi gibi takmıyorum :)Benim saçımda,gri çizginin bitişinde,bakımları bıraktım saçımı az şampuanlayarak,yağlanmasını bekliyorum,kendi yağıyla beslensin diye,uzuyor kendi kendine,ama sizin saçınız maşallah bayağ uzamış,hangi bakımları uyguladınız,nekadar sürede bu boya geldi.?
Geçen sene şubat ayında kestirmiştim saçımı omuzlarımın üstünde ilk sayfada görebilirsin. Biraz uzadıktan sonra 8 cm civarı kestirdim daha uzun olabilirdi aslında şuan yani :) neyse iyi oldu kırıklar az gitti daha var ama şuan kestirmicemm :)Benim saçımda,gri çizginin bitişinde,bakımları bıraktım saçımı az şampuanlayarak,yağlanmasını bekliyorum,kendi yağıyla beslensin diye,uzuyor kendi kendine,ama sizin saçınız maşallah bayağ uzamış,hangi bakımları uyguladınız,nekadar sürede bu boya geldi.?
Maşallah hızlı uzamış saçınız,benim saçımdaGeçen sene şubat ayında kestirmiştim saçımı omuzlarımın üstünde ilk sayfada görebilirsin. Biraz uzadıktan sonra 8 cm civarı kestirdim daha uzun olabilirdi aslında şuan yani :) neyse iyi oldu kırıklar az gitti daha var ama şuan kestirmicemm :)
Canım kaç sene değil senin de eğer aylık 2 cmlik bi uzaması varsa seneye bu zamanlarda öyle olacaktır :)) benim de yaz bitiminde öyle olur umarımMaşallah hızlı uzamış saçınız,benim saçımdaEki Görüntüle 2131212 resimde soldaki kadar, boyu, kendi resmim değil,sizce sağ taraftaki saç boyuna ulaşması için kaç sene lazım
Çok hoş görünüyor saçlarınEki Görüntüle 2136199
Saçımı düzleştirmişken atayım dedim. Bu arada belli oluyor mu bilmiyorum serüvene başladığımdan beri 6 kg verdim
Teşekkür ederim:)) iki hafta sonra balo var saçımı nasıl yaptırcam hiç bilmiyorum uzun olsaydı açardım direkt straplez elbise :/Çok hoş görünüyor saçların
Kilo vermeni de tebrik ederim :)
41 kere maşallahEki Görüntüle 2145955
28 Mart-11 Mayıs
Çok teşekkürler :) uçlarından kestirmemek için direniyorum şu aralar41 kere maşallahçok iyi uzamış
#direnşeyda :))Çok teşekkürler :) uçlarından kestirmemek için direniyorum şu aralar
Kırıklar çatallanıyor toz giriyor ya ben de ona uyuzum#direnşeyda :))
Ben de öyleyim valla, uçlar süpürge gb kabarmıyor mu uyuzum!!!
Ay ama diplerim o kadar yumuşak ki canım kendi saçlarım ya.#direnşeyda :))
Ben de öyleyim valla, uçlar süpürge gb kabarmıyor mu uyuzum!!!
Aynennn :)) kulağımın altına kadar mis gb yumuşacık parlak canım saçlarım, gerisi süpürge :)) bir sene daha sabır, seneye bu zamana kadar komple kendi saçımıza döneriz inşallahAy ama diplerim o kadar yumuşak ki canım kendi saçlarım ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?