Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorummm:)

19 şubat.
Saçlarım sadece banyodan çıktıktan sonra nemli kuru değil ikinci gün çok kötü duruyor zaten koparak dökülüyor saçlarım ama kestirmeyeceğim. Bugün dax sürüp bekletirim akşama yıkarım. Şuan tam göğüs hizamda saçlarım

Loreal elseve in hindistan cevizi yağı maskesini deneyen var mı ? Baya uygundu fiyatı aldım bakalım deneyince yazarım

Dediğim üründen memnun kaldım fiyatı da uygun zaten siz de deneyebilirsiniz. Yalnız gereğinden fazla parfüm varmış gibi geldi içinde. Yarın pembe çizgili kazağımla 3 aylık bi karşılaştırma yapacağım bu arada lorealin argan yağını aldım onun da fiyatı uygundu o da baya güzel. Yumuşattı uçlarını

Saçımın boyu iki hafta önce ölçtüğümde 46 cm di. Hedefim 70 cm bu da yaklaşık 16 aya falan denk geliyor sonrasında bir iki sene kırık aldırmak haricinde kestirmeyi düşünmüyorum, sanırım hayatımda 55-60 cm den uzun saç kullanmamışımdır heralde o da v kesimdi çok kötü duruyordu

John frieda nın mor yoğun nemlendirici maskesini aldım baya övüyorlar kuru saçlar için denicem yazarım deneyince

Kızlar bu 9 aylık fark. Fakattt arada 5 ay önce 7 dün de 1 olmak üzere 8cm kesildii:)))
Yani yaklaşık 5 ayımı çöpe atmış oldum ama pişman değilim hala uzadıkça almam gereken kısımlar var uçlarda ama şimdilik üç ayda 1 cm yeterli :)

Dün saçlarıma lorealin hindistan cevizi maskesini uygularım boy ve uçlara diplere de dax öylece yattım bugün duşta da john friedanın yoğun bemlendirici maskesini uyguladım ve bc çampuanım tabiki baya yumuşak şuan canlı duruyor :))

Buraya 30 ocakta yani 50 gün önce saçlarımın boyunun 45.5 cm olduğunu yazmışım dün ölçtüm tam 49.5 cm geldi uçlarından da birer cm kırpmıştım oysaki :)

Size 10 sene sonra saçlarını uzatabilmis biri olarak sadece sunu söyleyebilirim, sigarayı kesinlikle bırakın. Hem uzadılar hem de yeni saçlarım çıkıyor anlımda, kahkul kestirmişim gibi sanki önden bir kaç sıra tek sorun ince telliler, ona yapacak bisey yok. Sigara kılcal damarların kanı uçlara iletmesini zorlaştırıyor ve saclar beslenemiyor, ben bile şaşkınım yıllar sonra:) ha bir de bol su ve iyi beslenme varsa daha iyi tabi.

Çok haklısınız sigarayı üç senedir haftada bir paket olarak tüketiyorum tatillerde hiç içmiyorum öğrencilik hayatım bitince atmayı düşünüyorum direk. Şuan saçlarınız ne durumdalar sağlıklı mı, boya var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…