Teşekkür ederim canım, yok sadece önleri baya uzadıSaclarin cok guzel görünüyor
Kestirsem derken komple mi yoksa sadece önleri mi kisaltmayi düşünüyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim canım, yok sadece önleri baya uzadıSaclarin cok guzel görünüyor
Kestirsem derken komple mi yoksa sadece önleri mi kisaltmayi düşünüyorsun
Fotoğrafını çeker misin, ilk defa duyuyorum.Loreal elseve in hindistan cevizi yağı maskesini deneyen var mı ? Baya uygundu fiyatı aldım bakalım deneyince yazarım
Rapunzel olmuşsun, maşallah
Teşekkür ederim daha yolun yarısına anca geldikk :)Rapunzel olmuşsun, maşallah
Sen yolun yarısına geldiysen, benim bu yavaş uzamamla yola daha başlamadımTeşekkür ederim daha yolun yarısına anca geldikk :)
Senin tavsiyenle kırmızısını aldım, memnunum. Yumuşacık yapıyor.John frieda nın mor yoğun nemlendirici maskesini aldım baya övüyorlar kuru saçlar için denicem yazarım deneyince
Çok haklısınız sigarayı üç senedir haftada bir paket olarak tüketiyorum tatillerde hiç içmiyorum öğrencilik hayatım bitince atmayı düşünüyorum direk. Şuan saçlarınız ne durumdalar sağlıklı mı, boya var mı?Size 10 sene sonra saçlarını uzatabilmis biri olarak sadece sunu söyleyebilirim, sigarayı kesinlikle bırakın. Hem uzadılar hem de yeni saçlarım çıkıyor anlımda, kahkul kestirmişim gibi sanki önden bir kaç sıra tek sorun ince telliler, ona yapacak bisey yok. Sigara kılcal damarların kanı uçlara iletmesini zorlaştırıyor ve saclar beslenemiyor, ben bile şaşkınım yıllar sonra:) ha bir de bol su ve iyi beslenme varsa daha iyi tabi.