Bence gelir hem yaz geliyor yazin saclarin daha hizli uzadığını dusunuyorum ben :)
Geçen sene haziran temmuz arasında çok hızlı uzamıçtı saçlarım. Gerçi b12 iğneleri olmuştum o yüzden de olabilir:)Bence gelir hem yaz geliyor yazin saclarin daha hizli uzadığını dusunuyorum ben :)
Canım maşallah saçların çok güzel uzamış,detaylarını yazarsan sevinirim.benim saçlarımda koltuk altı hizasına geliyor.yarım boy daha uzasa belime gelecek.tam olarak neler uyguluyorsun.ve kaç senede ne kadar zamanda bukadar uzadı hepsini yazarsan çok sevinirim . .bide ben en etkili olanı merak ediyorum. çok fazla bakım yapamıyorum.böyle etkili olsun ama hızlı uzatsın istiyorum.tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler... (Not: saçlarım boyalı işlem görmüş)
Merhaba öncelikle teşekkür ederim. İlk sayfada fotoğraflar var tarihleriyle birlikte bu en sonki fotoya kadar bir kez kesim yaptırmıştım yaklaşık 10 ay önce. Geçen hafta da 3 cm aldırdım uçlarından bu yüzden sanırım bi iki ay daha foto atmamCanım maşallah saçların çok güzel uzamış,detaylarını yazarsan sevinirim.benim saçlarımda koltuk altı hizasına geliyor.yarım boy daha uzasa belime gelecek.tam olarak neler uyguluyorsun.ve kaç senede ne kadar zamanda bukadar uzadı hepsini yazarsan çok sevinirim . .bide ben en etkili olanı merak ediyorum. çok fazla bakım yapamıyorum.böyle etkili olsun ama hızlı uzatsın istiyorum.tavsiyelerini bekliyorum teşekkürler... (Not: saçlarım boyalı işlem görmüş)
Yanlış anlaşıldıysam kusura bakma.. yani ben sadece kaç senedir araştırıp deneyimlemem sonucu bir saçın ayda maksimum 3-4 cm uzadığını düşünüyorum. Senin saçının ayda 10 cm uzaması pek inandırıcı gelmemişti ama neden böyle bir şey için yalan atasın bilemedim ben de muallaktayım yani anlayacağın. İzliyorum konunucanım umarım istediğin hızda uzar saçların :) senin aksine konunu baltalamaya çalışmayacağım benim kürleri dene istersen
Bu arada tekrar okudum konunu sen omuzdan bele kadar demişsin ama tam bel değil sırtın ortası oluyor aylık 4cm uzama falan olur bu hız da normal yani. Sen başta öyle deyince ensenden beline kadar 3 ayda geldi sandım o yüzdencanım umarım istediğin hızda uzar saçların :) senin aksine konunu baltalamaya çalışmayacağım benim kürleri dene istersen
olur öyle yanlış anlaşılmalar, sıkıntı yok :)Bu arada tekrar okudum konunu sen omuzdan bele kadar demişsin ama tam bel değil sırtın ortası oluyor aylık 4cm uzama falan olur bu hız da normal yani. Sen başta öyle deyince ensenden beline kadar 3 ayda geldi sandım o yüzden
AttirmaKızlar 6 aydır makas değmedi saçıma sizce boya kesinlikle hiç dokunmadan kat attırsam mı biraz hacimli dursun? Bi de önleri kısaltayım mı hiç şekil veremiyorjm çünkü hep topluyorum
Bi sene önce sormuştum kat falan attırmadım düz kesim şuan :)Attirma
Kusaforler seni dinlemez keser.
Sonra da .vay niye uzamiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?