Dün bir de daxı himdistan cevizi yapını vs eritip saçıma yyguladım bugün de duş aldım cidden çok iyi oldu tekrar bi foto atmayı düşünüyorum aynı tişörtle bugün bakalım :) bele kadar gelsin artık valla hiç kestiresim yok saçlarımıbence gayet güzel uzamış maşallah :) burnun da çok güzel olmuş :) Allah nazardan saklasın :)
evet gerçekten yumuşacık yapıyor acil kurtarma serisi bir dönem bende kullanmıştım
şimdi yine bir şampuan arayışı içindeyim biraz daha doğal şampuan istiyorum
kükürtün saçları uzatma ve arındırmada işe yaradığını duydum belki iki şampuan şeklinde dönüşümlü kullanabilirim
bakım sonrası kükürtlü şampuan norma duş için başka bir şampuan
Canım senin saçında da kat var mı yoksa sadece önlerini mi kestirdinEki Görüntüle 2027488
17 Temmuz-29 Temmuz 12 günlük fark...:)
Başınız sagolsunMerhaba arkadaşlar saçımı kestirdiğimi vs yazacaktım fotoğraf atacaktım ama nasip olmadı geçen hafta malesef ani bi şekilde 54 yaşındaki annemi kaybettim.
19 ekimde saçlarımın uçlarından 6-7 cm kadar aldırdım çok kötüydü 1 yıldır makas değmiyordu nerdeyse. Bikaç ay sonra bi 5 cm daha aldırmayı düşünüyorum malum açıcıdan sonra çok yıprandı uçlarında hala biraz var. Aldığım profesyonel şampuanı henüz düzenli kullanamadım ama iki kullanımda bile çok güzel etkisini görmüştüm kremiyle birlikte yumuşacık yapmıştı. Duştan sonra kullandığım hindistan cevizi yağı vs çok az kaldığı için bugün indirimdeyken john friedanın bakım maskesini aldım. Bundan sonra da çizgili bi kazakla fotoğraf atmayı düşünüyorum
19 ekimde saçımı 7 cm kadar kestirdiğim gün fotoğrafını ekliyorum
.Eki Görüntüle 2061354
Kat yoktu önler sadece uzayarak gidiyordu işte. En arkadan 6-7 cm önlerden ise 3-4 cm kadar kestirdim. Küt düz bi kesim yaptırdım önceden de öyleydi. Ama sürekli uçları kırık olduğı için tararken kopuyordu farklı farklı boyda olmaya başlamışlardı bu olaya bir el atayım dedim azcık kestirdimCanım senin saçında da kat var mı yoksa sadece önlerini mi kestirdin
Kat yoktu önler sadece uzayarak gidiyordu işte. En arkadan 6-7 cm önlerden ise 3-4 cm kadar kestirdim. Küt düz bi kesim yaptırdım önceden de öyleydi. Ama sürekli uçları kırık olduğı için tararken kopuyordu farklı farklı boyda olmaya başlamışlardı bu olaya bir el atayım dedim azcık kestirdim. Önlerle arkayı eşitlemeyi düşünüyorum bikaç aya kadar her tarafı eşit boyda olsunCanım senin saçında da kat var mı yoksa sadece önlerini mi kestirdin
Yine de güzel görünüyor ben de tamamen küt istiyorum hepsi eşit boyda olsun öyle uzatayim diye omuzlarımda kestiricem insallah uzarsa 5-8 ay içindeKat yoktu önler sadece uzayarak gidiyordu işte. En arkadan 6-7 cm önlerden ise 3-4 cm kadar kestirdim. Küt düz bi kesim yaptırdım önceden de öyleydi. Ama sürekli uçları kırık olduğı için tararken kopuyordu farklı farklı boyda olmaya başlamışlardı bu olaya bir el atayım dedim azcık kestirdim. Önlerle arkayı eşitlemeyi düşünüyorum bikaç aya kadar her tarafı eşit boyda olsun
Çok güzel görünüyor saçların, kestirdiğin iyi olmuş zaten yine de uzun duruyor. Başın sağolsunMerhaba arkadaşlar saçımı kestirdiğimi vs yazacaktım fotoğraf atacaktım ama nasip olmadı geçen hafta malesef ani bi şekilde 54 yaşındaki annemi kaybettim.
19 ekimde saçlarımın uçlarından 6-7 cm kadar aldırdım çok kötüydü 1 yıldır makas değmiyordu nerdeyse. Bikaç ay sonra bi 5 cm daha aldırmayı düşünüyorum malum açıcıdan sonra çok yıprandı uçlarında hala biraz var. Aldığım profesyonel şampuanı henüz düzenli kullanamadım ama iki kullanımda bile çok güzel etkisini görmüştüm kremiyle birlikte yumuşacık yapmıştı. Duştan sonra kullandığım hindistan cevizi yağı vs çok az kaldığı için bugün indirimdeyken john friedanın bakım maskesini aldım. Bundan sonra da çizgili bi kazakla fotoğraf atmayı düşünüyorum
19 ekimde saçımı 7 cm kadar kestirdiğim gün fotoğrafını ekliyorum
.Eki Görüntüle 2061354
Kuzum çok güzel saçların, maşallahEki Görüntüle 2095056
Dax sürdüm bikaç saat beklettikten sonra yıkadım hedefe adım adım15 günlük fark koyuyorum şimdi biri daha ıslak ama bir ayda bir çizgi uzuyor demek ki :)
Maşallah, çok uzamışEki Görüntüle 2103699
Boyunu ölçtüm 45.5 cm önlerim baya uzadı çenemin altına geldi kestirsem mi bilemedim pek şekil veremiyorum
Maşallah ne güzel uzamış saçların canımEki Görüntüle 2103699
Boyunu ölçtüm 45.5 cm önlerim baya uzadı çenemin altına geldi kestirsem mi bilemedim pek şekil veremiyorum
Saclarin cok guzel görünüyorEki Görüntüle 2103699
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?