- 29 Haziran 2013
- 1.017
- 884
- 123
ay çok utandım hımbıllığımdan. ay valla bu foruma girmeyince hiç stres yapmıyom girince yapıyorum. :))kuzum sen sacla yatip saçlami kalkiyon:))) niye bu kdr stres ediyorsunki uzarsa uzar uzamazsa kendi bilir :) zaten kızıyorum sana dogru duzgun bakim yapmıyorsun bide uzasin diyorsun
demek 6 aya kredin bitiyor oooo kop kop yaparsin artik
Saçların ayrı sen ayrı güzelsin canım benimGüncel foto ekledim ilk mesaja. Artık uzadığını hissediyorum sanki:))
Ay canım benim teşekkür ederim o sizin güzel bakışınızz :) çok kilo aldım da bi yandan vermeye çalışıyorumSaçların ayrı sen ayrı güzelsin canım benim
Sabır ve azimle olacak kuzum :)Ay canım benim teşekkür ederim o sizin güzel bakışınızz :) çok kilo aldım da bi yandan vermeye çalışıyorumboy 1.57 kilo 55 7-8 kg gitmesi lazım ama yapamıyorum
Merhaba mesajınızı yeni farkettim kusura bakmayın urban biotin var şişesi mor renginde fısfıslı bir şekilde uygulanıyor. Banyodan sonra diplerime sıkıyorum sonra parmaklarımla masaj yapıyorum. Ama uzun zamandır kullandığım için olacak ki saç diplerimde sivilceler çıkmaya başladı o yüzden ona birazcık ara verdim ama uzatmada bence etkiliMerhaba,
Tam olarak nasıl bir bakım uyguluyorsunuz acaba? Benim de saçım şuan küt ama uzatmak istiyorum.Özellikle biotini nasıl uyguladığınızı tam anlayamadım.
Onun dışında da yine urban keratin ve gratislerse satılan sıvı hindistan cevizi yağını uyguluyorum arada bir de dax supergro kullanıyorumMerhaba,
Tam olarak nasıl bir bakım uyguluyorsunuz acaba? Benim de saçım şuan küt ama uzatmak istiyorum.Özellikle biotini nasıl uyguladığınızı tam anlayamadım.
Ben de öyle dursun istiyorum zaten tam ombre değil de sombre diyorlar artık bu renge. Ama tam keskin bi çizgisi olacak yani dip gelmiş gibi. Ama senin dediğin gibi kış bi geçsin yazami doğru bakalım. Bu arada neredeyse 7 aydır saçıma makas değdirmiyorum iki cm falan da mı aldırmayayım?Hiç bi renk kendi rengi olmuyo zaten önümü kış 6-7 aya ombreli gibi olursun hiç umursama
kıyamam biz kadınları dürtüyor resmen bu boyalar :)Ay kızlar ben ne haltlar ettim saçıma da utancımdan giremedimbikaç gün önce çektiğim fotoyu atıcam şimdi. Burda olmadığım süre içerisinde neler yaptığımdan bahsedelim. Hiçbir bakım yapmadım sadece banyodan banyoya. Bi an saçımın rengi şok koyu geldi dedim kız koyu bakır al boya tabi iki kutu aldım boyadım dipler tuttu altlarda bıya olduğu için kahverengi kaldı mı. Bi kuaföre gittim diğer gün açmamız lazım dedi ben de bakıra kadar açılır yıpranmaz heralde çok falan diye düşündüm allah var lastik gibi falan olup öyle tutam tutam kopmadı hiç ama tabiki çalı süpürgesi gibi oldu uçları. Bi de hazır açmışken de açık karamel gibi falan bi eenk yapalım dedi tamam dedim ona da. O renk de siyah kaşlı bana falan olmadı her ay kaşımı boyayamam çok da yapmacık oldu. Aktıkça sa çok çiğ bi renge dönmeye başladı çünkü alt çok açık bakırdı. Bi hafta kullandım sadece onu baktım diplerim nokta nokta belli olmaya başlıyor şeyda dedim al kumral boya evet kumral alım boyadım ve artık gerçekten TÖVBE ETTİM BOYAYA. Saçınızı beyazınız olmadıkça bıyamayın boyattırmayın hele açıcı aslaaa ! Şimdi internetten BC acil kurtarma şampuanı ile bakım kremini aldım haftaya elimde olur heralde. Baya övmüşler araştırdım internette bende de işe yararsa yazarım yine buraya. Kuruyken gerçekten çok nemsiz ve kötü saçlarım uçları baya kötü kesilmesi gerekli gibi ama inatlaşıyorum şuan kesmemek için.
Eki Görüntüle 2051271
18 AĞUSTOS (kuru)-28 EYLÜL (ıslak)
Gratisten fısfıslı hindistan cevizi yağı almıştım her banyodan sonra onu vr urban ın keratinini kullanıyorum canım gerçekten çok işe yarıyor. :)kıyamam biz kadınları dürtüyor resmen bu boyalar :)
acil kurtarma serisini denedim evet market şampuan ve saç kremlerine göre baya işe yarıyor yumuşamasını sağlıyor.. Postunu okuyup inceleme fırsatım olmadı hindistan cevizi yağını kullanmıyorsan birde onu al bak nasıl kısa sürede toparlanıyor saçın , zaten önümüz kış cildimiz filanda oldukça kurumaya müsait hem cildine hem eline hem saçına tam bir bonus dene bence :)
bence gayet güzel uzamış maşallah :) burnun da çok güzel olmuş :) Allah nazardan saklasın :)Kızlar bc acil kurtarma şampuanonı ve kremini aldım kullanınca yorum yaparım demiştim iki kez kullandım daha ama saçlarımı yumuşacık yaptı uçlarında toplam 10 cm kesilmesi gereken bir yer var çok yıpranık. Normalde bi 5 cm ini kestirmeyi düşünüyordum ama şuan bu şampuandan sonra erteledim bitince tekrar duruma göre bakıcam tavsiye ediyorumbu arada saç uzatmaya başladığımdan beri ilk ve son fotomu atıcam gaza gelelim biraaaz
Eki Görüntüle 2056492
Burda yaklaşık 6-7 aylık bir fark var sizce de normal mi?
Aaa bir de bu iki fotoğraf arasında bir fark daha var o da burun farkettiyseniz önceki burnumun ucu çok sivriydi onu biraz daha genişlettik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?