Saç Uzatma Yöntemleri Saçlarımı uzatıyorummm:)

:)) bide kuaforler diyor ya uclarindan alalım ayda bir gel. Müşteri bağlıyorlar yemin olsun. Hiç kestirmeden boyamadan masa sürmeden sadece 1 2 cm kirik güzel yumuşak saçlarım vardı valla gayet te uxuyodu
Aynen öyle bana diyor ki her ay kesmemiz lazım, geçen sene 5 kere kestirmesem şimdi tam istediğim boydaydı

Aynen öyle bana diyor ki her ay kesmemiz lazım, geçen sene 5 kere kestirmesem şimdi tam istediğim boydaydı
Kuzum 5 kez kestirmek de neee. Neyse şimdi iyiceee uzucak saçların sonra aramakasların sırtının ortasına falan gelince ancaaa o zaman kestiriceksin yoksa yasakk

Kızlar ameliyatım on gün sonraya falan ertelendi boğazımda enfeksiyon olduğu için ben de bunu fırsat bildim ameliyata kadar dax,hindistan cevizi yağı,biotin,keratin ve dermokilin kürünü kullanıcam. Bu arada bir eczaneden zigavus adında bir şampuan aldım nar ekstraktlı şampuan yazıyor üzerinde paraben ve sülfat yok uzamayan ve kırılan saçlar için yazıyor. İçine de içinde biotin keratin vs yağlar olan iki ampul kırdılar şimdi fotoğraflarını atıcam. Herhalde bu markanın sarımsak özlüsü ünlüymüş bunu ben de ilk defa duydum memnun kalırsam size de öneririm

Eklentiler

• IMG_5695.JPG
    43,8 KB · Görüntüleme: 74
  • IMG_5696.PNG
    152,1 KB · Görüntüleme: 76
Ben de dün gece rüyamda saçlarımı kısacık kestirdiğimi gördüm bi üzülüyorum. Akşam ya ben 40 yaşımda daa saç mı uzatıcam diye bi üzülüyorum sormayın :))) 2 yıl nasıl uğraşıcam :)) aklımı seveyim ben be yaptım ne ettim diye kara kara düşünüyordum. Derviş'in fikri zikri meşalesi :)) uyanınca çok güldüm :)) bilinç altımı bile zavallımı ne hale getirmişim . Oysaki artık daa rahatım . Şu 6 ayı da atlatırsam saç derdim kalmaz diye düşünüyorum . Tamam rapunzel olmam Ama savura savura gezinirim. Çektiğim bi kredi vardı o da 6 ayda bitiyor:) çift taraflı bi gevşeme olacak artık :))

Kız rüyanda mı 40 yaşındaydın sen 25 30 değil miydin:)) takıldığım yer ahahahha:) bence yine sabura savura gezersin benden iyi :))

Ah canım ben de 6-7 ay sonra göğüsün altına indirirsem artık uğraşmıcam böyle zaten ama bele gelince yani seneye ekim falan oluyor inşallah çok güzel bi ombre var kafamda onu yaptırıcam onun için uğraşıyorum valla bilinçaltın çok iyiymiş ya.

Kız rüyanda mı 40 yaşındaydın sen 25 30 değil miydin:)) takıldığım yer ahahahha:) bence yine sabura savura gezersin benden iyi :))
kuzu mesela yani diyorum :)))) hemen 40 olmayayım be . daha gezicem görücem ben yıllar yavaş geçsin :)

canım bende göğüs altı istiyorum . göğüsleri kapatsın ya. benim önlerim bayağı kısa . katlı gibi birde . ama 6-7 aya göğüsü bulur heralde. desene aynı dönemde emeklilik gibi bişi olucak bizimki :)) göğüs hizası saç askılı giydiğinde çok iyi oluyor.

kuzum sen sacla yatip saçlami kalkiyon:))) niye bu kdr stres ediyorsunki uzarsa uzar uzamazsa kendi bilir :) zaten kızıyorum sana dogru duzgun bakim yapmıyorsun bide uzasin diyorsun
demek 6 aya kredin bitiyor oooo kop kop yaparsin artik

iceeik kismini cekip atarmisin sana zahmet bu arada cok cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…