Saç Rengi ve Saç Boyama Saçlarımı resimdeki renk yapmak istiyorum(resimli)

venustus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2011
948
2
0
Afyon
daha öncede konu açmıştım bazı arkadaşlarımız biliyordur:)
bal köpüğü maceramdan sonra şimdi saçlarımı tekrar değiştireceğim
ama yardımlarınıza ihtiyacım var birkaç yıkamadan sonra saç dibimin sarısı
çok açık sarı halini alt taraf koyu sarı oldu
kuaför yine beceremedi malesef Eki Görüntüle 386448 Eki Görüntüle 386449
şimdi saçlarımı bu renk yapmak istiyorum kuaförde değil kendim yapacağım inşallah:)
şuan ki saçlarım bu haldeEki Görüntüle 386450 Eki Görüntüle 386451 Eki Görüntüle 386452
şimdi ben ne renk alsam bu renk olur saçlarım_???

kendim boyayacağım demişsin ama bu renk boyayla değil, röfleyle yapılmış sanırım, dolayısıyla normal boyayla tutması ve kalıcı olması çok zor bence

Son düzenleme:
kendim boyayacağım demişsin ama bu renk boyayla değil, röfleyle yapılmış, dolayısıyla normal boyayla tutması ve kalıcı olması çok zor bence
röfleyle mi üzüldüm ya ben bir boyamayla halledebileceği düşünmüştüm saol cnm
saçlarımın koyu sarılığından ve renk dengesizliğinden kurtulmak istiyorum evde kendim
boyamak istiyorum çünkü kuaföre gitmek kapısının önünden bile geçmek istemiyorum :)
bana bu tonlara yakın önerebileceğin boya var mı

avril in saçını evde yapmanız bencede zor gibi karışımsız olmucak bir renk çünkü siz kullancağınız boya markasının en açık sarısını alıp boyayın belki 2 3 boyamaya renk oturur en açık boya bile koyu tutuyor avrilin renginin bir ton koyusunu belki yakalarsınız alt taraflar koyuysa alttan başlayın boyamaya en son 10 dk kala dibini boyayın açık renk isdediğiniz için bu şekilde boyamalısınız

white gold mrb cnm :)
diğer konumda da bana çok yardımın dokunmuştu çok tşk ederim
önerdiğin saç boyası markası numarası varsa alabilir miyim_??
evet altlar koyu kalıyor üste göre

rica ederim ben de çok uğraştım sarının her tonunu kullandım ama benim önerebileceim tek şey, saçlarınızın diplerini biraz uzatın bu arada da bakım yapın dinlensin çünkü sarıya dönmek çok yıpratır bu renkten sonra..ve röfle yaptırın, ton tuttuktan sonra, onu devam ettirmek daha kolaydır, o zaman kendiniz de nasıl yapıldığını öğrenip kuaförlerde zaman harcamazsınız

sağol cnm bi ben çare bulamadımya neyse küllü kumral yapıcam nasıl boyucam bilemedim yukarsı açık aşası koyu uçlar gene açık renk oldu koyu yerden başlıcam artık

kuaför maceresıydı dimi hatırladım cnm o kuaföre çık kızdım insanlarla eğleniyolar neyse bence palette yada loreal kullan 2 side iyi marka en açık tonunu al mesela loreal 10 açık sarı olabilir palette 10.1 küllü açık sarı olabilir küllü diyorum çünkü saçındaki röflenin üzerüne bide sarı boyancak yeşillenme olabilir küllü sarılar bence daha güzel ama tabi sen bilirsin bi araşdır kozmetikçiye gidincede kartelalardan beğen kutu üstüne aldanma inş. güzel olur canım

sağol cnm bi ben çare bulamadımya neyse küllü kumral yapıcam nasıl boyucam bilemedim yukarsı açık aşası koyu uçlar gene açık renk oldu koyu yerden başlıcam artık saçımda çikolata kahvesi ama akdıda karamel oldu

kuaför maceresıydı dimi hatırladım cnm o kuaföre çık kızdım insanlarla eğleniyolar neyse bence palette yada loreal kullan 2 side iyi marka en açık tonunu al mesela loreal 10 açık sarı olabilir palette 10.1 küllü açık sarı olabilir küllü diyorum çünkü saçındaki röflenin üzerüne bide sarı boyancak yeşillenme olabilir küllü sarılar bence daha güzel ama tabi sen bilirsin bi araşdır kozmetikçiye gidincede kartelalardan beğen kutu üstüne aldanma inş. güzel olur canım

sağol cnm bi ben çare bulamadımya neyse küllü kumral yapıcam nasıl boyucam bilemedim yukarsı açık aşası koyu uçlar gene açık renk oldu koyu yerden başlıcam artık saçımda çikolata kahvesi ama akdıda karamel oldu

bende sarının her tonunu denemek istiyorum çok hoşuma gidiyor:)
bakımımı aksatmadan yapmaya çalışıyorum
röfle hiç düşünmemiştim uygun bi kuaför arasam sanırım ii olacak:)
ama bi kere de olsa kendim boyayacağım önce saçımı taktım resmen:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben o kuaförden bin kat daha iyi boyayacağınıza eminim bencede kendiniz deneyin 1 ton açılcak çok yıpranmaz sonuçda aıcı kullanmıyorsunuz aşadan başlayın diplere doğru boyayın diplerde 10 dk yeterli olucakdır hemen açılır zaten

kendin mi boyuyorsun ne güzel ya
valla çok özeniyorum kendi kendini boyayabilen hamaratlı ellere
evet kuaför macerası en son hali de tuhaf duruyo yurtta hergün birilerine
laf anlatmaktan gına geldi
aaa saçın ne olmus snn öylee hmm i gibi de ne bilim ya her renk var gibi yorumlar:):)
inş. cnm belki bnmde vardır yeteneğimde onu bulmamı bekliyordur

Şuan bu rengi kullanıyorum ben. 3 hafta önce yaptırdım ve karışımla yapıyorlar.Bende kolay tuttu çünkü sarışınım ve saçımda boya yoktu o yüzden açmadılar saçımı.ama evde yapılması mümkün değil malesef canım

kuaför aşağıdan yukarıya boyama olayını hala kavrayamadı:)
o kadar da dedim 2. gittiğimde de ama işte yine anlamadı:)
yalnız tatlım fotoda da görünüyordu sanırım dipler 2 cm kadar
koyu kahve oldu saçım uzadı galiba
oraya açıcı sürmeye gerek var mı
yoksa kendi doğal saçım olduğu için o da direk sarı olur mu

çok şanslısın benim saçımı bu hale getirebilmek için 3 kere açıcı sürdüler
koyu sarı çok açık sarı alalı bi renk oldu
white gold arkadaşımın dediği gibi bi boya alıp en azından o tonlara yaklaşmak
istiyorum:)
çok saol cnm yorumun için

boyada küllü renk yani küllü açık sarı olursa dipler turuncu olmadan sarıya döner küllü tercih etmek avantajlı ben az önce röfle var anlamışım o yüzden küllü yeşerir dedim ama bal köpüğü rengi hafif turuncu gibidir o yüzden bunu kırıp daha doğal olması için küllü açık sarı en uygunu diplerede uyum sağlar ben 10 dk dedim ama sen yapınca kntrol etmelisin açılmamışsa yada turuncu gibi görünüyorsa biraz daha bekletmelisin matlaşıp sarıya dönene kadar açıcı hakkında bilgim yok uygulamadım hayatımda uygulamamda saçlarım ince telli çok riskli birde diplere uygulama dahada riskli bu hakkında bişey diyemicem bence ilk boyayla dene kendi doğal saç renginde kumral gibi görünüyor resimde siyah olmadığı için açıcı işini sevmiyorum sadece siyah saçlılar kullansın

bir insan kendine en az zarar verendir kuaförlere çok acil olmadıkça boya için gitmem ben daha iyi boyarım onlar yalap şulap sürüyor saç yanıyomu kırılıyomu umurları değil o yüzden kendim baka baka boyarım daha iyidir onlar boyarken içine ne kattığınıda görmüyosunuz çok sinir oluyorum söylemiyolar bile ee bende bu durumda asla gitmem bir arkadaşımın saçına 2 renk boya karışdırıp çakdırmadan açıcıda eklemişler saçın rengi açılmış kızda diyoki aa ne iyi kuaför bi boyamada saçımın rengini açdı becerikli 2 3 gün sonra saçdaki yanıkdan anladıki açıcı eklenmiş vede yanmış yün yumağı oldu insan kazıklayan tarzı olan kuaförleri sevmiyorum

küllü açık sarıyı en kısa sürede alıp deneyeceğim cnm
açıcı saç uçlarımı çok kırdı yıprattı zaten kullanma taraftarı değilim
inşallah gerekte yokmuş zaten :)

hemde hiç umurları değil sadece alacakları parayı düşünmekle meşgul oluyorlar
arkadaşına da çok üzüldüm ya gerçekten yanık saç hiç çekilmiyorbende de az var
gibi ıslakken hafif hafif lastikleşiyo
yumurta flan halletmeye çalışıyorum :26:

şimdi ne zaman boyayacaksın bimiyorum ama hemen başla müsaitsen zeytinyağını hafif ısıt saç uçlarına sür boyamadan önce varsa saç serumu kullan kırıklar için bakım yağları fısfısla bu işlemleri yap daha sonra yıka ve 2 gün yıkama boya üstüne bende temiz saçda boyamaya korkuyorum 2. gün boyanması daha iyi hatta 3 olsa ama seyrek ince telli saçda kafaya yapısıyo 3 gün duramıyorum bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…