• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama saçlarımı maffettim :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi kpu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kpu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2011
61
2
86
Kastamonu
simsiyah saclar $bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar.jpg $epenki.jpg $bahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar1.jpg simsiyahtı :( kişisel bunalım ani birşey oldu sarı yapmaya karar verdim piyasadaki 4 liralık olan açıcılardan aldım 4 tane ve sürdüm bir saat sonra yıkadım kuruttum ve tekrar sürüp 1 saat bekledim yıkadım o iğrenç sarı oldu dipleri daha sarı oldu ama dedim kızıl alayım aldım turuncu oldu ben bu saça ne yapayım bugun 3 kere yıkanmak zorunda kaldı şuan berbat hissediyorum

Siyah saçların çok güzelmiş ya biraz beklemen lazım ama yakabilirsin:26:

ya aslında sarı ve turuncu halini beğendim ben.başka bir ten rengi ya da saç modeli olsa kötü derdim ama sana yakışmış valla dert etme bence böyle kullan bi süre saçın kendine gelsin o arada bakım filan yap

son hali turuncu ise bnce kötü değil. bundan snra başka bişey yapma yakarsın çok kötü olur. zaten zmanla o kızıllıkda akacak ardan biraz zamn geçsn tekrar boyarsn kumral tonlarına.

Bence turuncu hali kötü...Bakır değil, bildiğimiz kötü bir turuncu...
Nasıl bir renk istediğini buraya yazarsan ne yapman gerektiği konusunda yardımcı olmaya çalışıtım...

Yalnız her halükarda 5-6 gün beklemen yararına olacaktır...

Ben turuncu halini beğendim,seni daha ilgi çekici göstermiş.

Bana kalırsa 1 ay bekle daha sonra saçını bakıra boyarsın
:34:

teşekkür ederim turuncu değilde pembe hırkamla saçımın pembe olduğunu fark ettim dipler pembe boy kısmı turuncu uçlar sarı tam olarakta istediğim renk budur $zzz.jpg

simsiyah saclarEki Görüntüle 619116 Eki Görüntüle 619115 Eki Görüntüle 619114 simsiyahtı :( kişisel bunalım ani birşey oldu sarı yapmaya karar verdim piyasadaki 4 liralık olan açıcılardan aldım 4 tane ve sürdüm bir saat sonra yıkadım kuruttum ve tekrar sürüp 1 saat bekledim yıkadım o iğrenç sarı oldu dipleri daha sarı oldu ama dedim kızıl alayım aldım turuncu oldu ben bu saça ne yapayım bugun 3 kere yıkanmak zorunda kaldı şuan berbat hissediyorum

canım açıcı 1 saat beklemez saçta 30 dk lık perıyodlar halinde açıcaktın boya siyaha gitsin saçların kısa zaten çok belli olmaz siyah yıpranan saçı kamufle eder

Turuncu saç bence de kötü olmamış, madem bu kadar açtın biraz bekle aynı zamanda da bakım yap. saçların dinlendikten sonra kızıl alır boyarsın.

canını sıkma canım üç renkte yakışmış ilk boyama bu... 2- 3 bayamada toplarsın .. yani açıldıktan sonra ilk işlemde çok ii bi sonuç bekleyemeyiz..orialle açtıgın için boyadıgın turuncu renk akacak alltan sarı azda olsa belirecektir yani çok açık bi turuncu olacaktır tahminen..iyice akmasını bekle ki sık yıkarsan 2 haftada sonuç alırsın ,bence acele karar verme açmışsın bu kadar..bu arada bakım falan yap sonra çok çok açık küllü rende boya az daha açılınca istedigin o renk olur diye düşünüyorum ilk seferinde toplar aynı renkle 2- boyamada oturur zaten istedigin renk çok açık bi renk degi sogan kabugu

saçın çok yıpranmış gözüküyor ..ben kuaförde bile cesaret edemiyorum ...açtırmak çok yıpratıyor saçı ....bence iyi bir kuaföre git saçını istediğin renge getirsin .. pek evde çözebileceğin birşey değil saçın yanık gibi gözüküyor şu an ..besleyici serumlar kullan ...

teşekkür ederim turuncu değilde pembe hırkamla saçımın pembe olduğunu fark ettim dipler pembe boy kısmı turuncu uçlar sarı tam olarakta istediğim renk budur Eki Görüntüle 619141

6.35 ile saçın istediğin renk olacaktır...Biraz bakır yansımaları olacak ama onlar da hoş görünecektir...
Açma işlemi olduğu için bir kaç yıkamadan sonra akacak...
6.35 ile devam edersin boyama işlemine..

Back